Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
bogdan445
  • / / 0
Kolega sra krwią od godziny. Przyjal bombe 0,5g MDMA i kilka olpiw. Mowi ze mu dupe zaraz rozsadzi. Co robic!?
  • 585 / 62 / 0
Nieprzeczytany post autor: sidik »
sor
  • 65 / 2 / 0
Widzę ostro zaszalal z dawka, koniecznie niech uda się na sor
  • 49 / 15 / 0
Bogdan, jak się potoczyła sytuacja?
:old: :old:
  • 3245 / 625 / 0
Przy hemoroidach, czyli tzw żylakach odbytu sra się krwią, to zależy czy mu cieknie, czy tylko papier jest czerwony. Jak cieknie to jak najbardziej SOR.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 800 / 67 / 0
Jak koledzy wyżej powiedzieli. Regularna krew przy wypróżnianiu świadczy o problemach z dolnym odcinkiem układu pokarmowego i zazwyczaj wymaga opieki specjalisty. Takie nagłe "cieknięcie" krwi to tylko i wyłącznie SOR.
"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."

I’m medicated, how are you?

Wszystko, co zostało tutaj napisane przeze mnie, to fikcja literacka i wymysł chorego umysłu.
  • 49 / 4 / 0
Cześć. Dziś zażyte 25mg sertraliny półtorej godziny temu (przez ostatni miesiąc codziennie 50mg, ostatnie 2 dni po 25mg) i 15 minut temu zażyte pół tabletki tramadolu 37.5mg. Nie stosowałem nigdy tramadolu, więc nie byłem świadom ryzyka w połączeniu z ssri. Jakie jest ryzyko zespołu serotononowego? Próbować zwymiotować tramadol?
Uwaga! Użytkownik gguftobluff12345 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 171 / 5 / 0
Na 99% nic się złego nie stanie, to małe dawki.
do i have a life or am i just living?
do not let these questions strain or trouble you,
find your strength in the sound and make your transition.
  • 911 / 207 / 1
Wyluzuj się, @gguftobluff12345, na szczęście dawka tramadolu jest mała i raczej nic złego się nie stanie. Daj sobie spokój z wymiotami. Nie dorzucaj, zmetabolizuj i pamiętaj o ostrożności na przyszłość.
Zażółć Gęślą Jaźń
:grzybki: :fuj: :rzyg:
yuy
  • / / 0
HaLo, trochę mi się omsknęło, przy dawkowaniu benzzo na zbicie mdphp, 3-hydroxyphenazepam , jakieś 10 mig i dzieje się złe, serce mi zapierdala, nie moge ustac na nnooga chbełokcze i kordynnacja ruchóh chuj . dojebac to md byc znow ograniac ?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej

Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.

Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.

CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.