Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 444 / 30 / 0
Może i masz rację, dzisiaj nie wezmę miligrama, jutro wezmę jeden miligram a pojutrze poł miligrama na dobę. Zobaczę reakcję organizmu.
Uwaga! Użytkownik Thomas12 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8103 / 914 / 0
Pij duzo plynow co sá moczopedne np kawa, takim oto sposobem oczyscisz szybciej organizm z substancji.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 52 / 2 / 0
Kawa, czyli stymulant (nawet lekki) raczej odpada.
To tak jak na kaca polecać kofeinę.
Uwaga! Użytkownik PlayVip nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 444 / 30 / 0
Z reguły piję kawę ale poza nią też dużo innych płynow, w szczegolności wody. I tak dzień minął na pregabalinie i 2 tabl Relanium, bez Clonazepamu. Czuję się dobrze, przetrzymam jeszcze jutro i zobaczę efekty.
Uwaga! Użytkownik Thomas12 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 789 / 47 / 0
Od piątku do dziś ojebałem cała pakę po 2mg. Sporo tematu poszło w miedzy czasie ale chuj z tym, byłem wkurwiony tym że dziewczyna mi pojechała z powrotem do siebie. Dobrze że mam jeszcze urlop w robocie to jakoś to przeżyje.
  • 41 / / 0
Moja ulubiona benzodiazepina. 2 mg właśnie mi się rozpuszcza pod językiem, no i ten zapach mięty rozpływający się po całym gardle, w połączeniu z już odczuwalnym lekkim rozluźnieniem jeszcze przed rozpuszczeniem się do końca drażetki :heart:

Moja pierwsza paczuszka krzyżyków od roku, dostępu nie mam i dobrze bo po 1 paczce tolerancja już wzrasta i substancja traci magię pozostawiając amnezję dorzutki i przypały.

Ostatnio do tego klonazepam mi się jeszcze świetnie sprawdził w mixie z kodeiną, chociaż nie polecam bo niebezpieczne.
Uwaga! Użytkownik 666rockstar666 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 341 / 55 / 0
nie rozumiem problemu uzaleznienia od klonow, biore od 12 lat, czasem ciągami, czasem nie, i nigdy nie mialam abstynencyjnych objawow.... moge sobie brac tydzien, nie brac tydzien i moze mi sie troche lapy potelepia, moze troche sie spoce, ale to prędzej z powodu malej ilosci opio, chociaz pewna nie jestem... ale zyc bez klonow tez mozna, na detoksie mi zeszli z 10 mg dziennie,(rok potem zero klonow) i nic mi konkretnego sie nie dzialo, poprostu o czegos brakuje...a widzialam jak baby po scianach chodza...a bupry za ch.. odstawic nie mogę np.. ludzie pisza, ze o to lekka grypa, ten tego tydzien, dwa, u mnie 2 dni nie wytrzymam... A klony za to no problem, pod kontrola :) biore w przypadku nerwów na uspokojenie, nie na upier... się, bo ja się tym nie mogę upier.. no chyba pake musialabym wziac, nie bralam od soboty, czuje sie ok.
Codzień mówisz słodko weź mnie lub się skręć
nie chciałam rozstania przez miłość do ciebie
odkryłam druga twarz ma na imie śmierć
duszy ci nie oddam, w narkomańskim niebie

by kometh
  • 12813 / 2491 / 0
Różni ludzie różnie reagują. Dziękuj Bogu (czy w kogo tam wierzysz), że nie dane Ci było poznać pełni spektrum objawów odstawiennych Klona : )
  • 789 / 47 / 0
No lepszego to niż ostawiać alpre z benzo apteko. Ja też już nie mam jakiś mocnych objawów po abście na klonie. No może jak dziewka nad nami piszę to potliwość czy braku możliwości snu. Ale sami wiemy jak to po latach wpierdalania tego.
  • 2976 / 256 / 0
20 lutego 2018Kometha pisze:
nie rozumiem problemu uzaleznienia od klonow, biore od 12 lat (...)
To wycięcie z kontekstu się nadaje do Cooltowych :gun:
20 lutego 2018jezus_chytrus pisze:
Różni ludzie różnie reagują. Dziękuj Bogu (czy w kogo tam wierzysz), że nie dane Ci było poznać pełni spektrum objawów odstawiennych Klona : )
Po eti są gorsze telepawy, o clonazolamie już nie wspominam.
Uwaga! Użytkownik GFr2sERaXi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.