Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2876 / 267 / 0
ja bez promety nie odczuwam zajebistości słabych opio, koda czy tramal są fajne raz na jakiś czas ale tylko z prometą dla mnie (chociaż w sumie to jednak tramal nie, jednak doszedłęm do wniosku żeto nic ciekwaego), dużo lepiej wspominam miks 120 mg kody i 50 prometh niż 450mg solo kody, ale ja jestem dziwny, bo opiaty mi zwisają ogólnie i wolę inne grupy dragów

euforię po solo opio czułęm po oxy, al et owiadomo już mocne w chuj, jeszcze z Xanaksem jest za dobrze
  • 325 / 38 / 0
Ja już na dobre straciłam cierpliwość do tego szajsu. Jeszcze parę tygodni temu koda naprawdę dawała radę, jeszcze podbita alprą - cud miód. Ale nagle przestała działać. Tak się złożyło, że trafiłam na szatańsko dobry mak i jechałam ostatnio tylko na nim. Dziś niestety, gdy zapasy mi się skończyły, sklepik urządził sobie inwentaryzacje. Poleciałam z braku laku po tjoko i znowu nie wynikło z tego nic poza tym, że straciłam hajs. Pora przestać się łudzić, że faza na kodzie powróci.
Discard that delusion. Forget it. Go to Wonderland.
  • 6 / 1 / 0
Kapryśna koda..relacja love&hate. Zaczynam obawiać się kiedy wreszcie zbiorę się w sobie by odstawić. Jak na razie już sama nie wiem jak wygląda dzień bez kody. Dziwna jestem pewnie bo ja akurat thio tylko w formie syropu jestem w stanie przyjmować ( za dużo chyba tabsow różnego rodzaju kiedyś brałam). Trudno rzucić kiedy trzeba w pracy być skoncentrowanym; do tego to cudowne uczucie ciepła...
  • 213 / 38 / 0
Witam
Mam 2 pytania
1. Czy będę miał jakieś szkody, jeśli wezmę to raz i zrobię se długie dwa miechy przerwy?
2. Czy jakbym spróbował wrzucić całe opakowanie thioco (10 tabsow), to przed jaką przeciwhistaminę polecacie? (bez recki)

Nie mam zbytniego doświadczenia z kodą, jedyne co to tramek 2 lata temu
  • 515 / 71 / 0
@up szkody jakieś będą ale znikome :D Prędzej bym się martwił o to czy Ci się bardzo mocno spodoba chociaż po jednym razie to jest spora szansa że nic nie poczujesz. Jako łatwo dostępne polecam cetyryzynę(zrytec) lub difenhydramine z apapu noc (trochę wzmacnia sedacje) . Jeśli chcesz uniknąć szkód w bebechach od siebie polecam zjeść trochę siemielnianego przed: Sypiesz do kubeczka 3-5 łyżeczek siemia, zalewasz wrzątkiem, Czekasz aż nasionka pękną i zrobi się taki śluzik z tego. Zjadasz przed kodą 30-40 minut. Osłoni żołądek plus jeśli zjesz ciepłe troche rozrusza maszynerie i jest szansa że dzięki temu lepiej poklepie.
  • 199 / 26 / 0
Szkody będą nieodwracalne jeśli zadziała. Nigdy już tego nie zapomnisz. A ta suka zaczeka a jak będziesz miał zły okres w życiu , rzuci ci się do gardła
  • 60 / 7 / 5
Czy to normalne że podczas wyrabiania receptorów po kilku godzinach czuje się zmęczony oraz chce mi się spać?
Thinking isn’t going to get us anywhere.
  • 9 / 1 / 0
Helou, od jakiegoś czasu Thioco był moim zastępstwem cotygodniowej mainstreamowej flaszki wódki. Kupowałem jedno 16-tabletkowe opakowanie i rozgryzałem na raz, czasami w akompaniamencie 1 tabsa Aviomarinu lub dużego czerwonego grejpfruta. Nie podbijało to znacznie efektów, chociaż na pewno powyżej poziomu placebo. Ostatnio jednak przy konsumpcji takiej ilości wyraźne efekty utrzymują się bardzo krótko (1-1,5 godziny) a potem zaczyna się dość nieprzyjemny zjazd pełen irytacji i nawracających negatywnych myśli. Rozumiem, że to już ten czas żeby zwiększyć dawkę do dwóch opakowań (480 mg)? Czy lepiej będzie jednak po prostu zrobić dłuższą przerwę i zacząć zabawę od nowa? Nie chcę miksować kody z innymi używkami ani zmieniać drogi podawania, zależy mi na delikatnym zwiększeniu mocy i wydłużeniu z powrotem efektów do kilku godzin.
  • 24 / 4 / 0
11 stycznia 2020antagonist pisze:
Rozumiem, że to już ten czas żeby zwiększyć dawkę do dwóch opakowań (480 mg)?
Nie musisz od razu brac 2x wiekszej dawki. Zamiast podwajac, doloz kilka tabletek, az bedziesz usatysfakcjonowany. Dwukrotnie wieksza dawka wyjebie cie z butow, ale z czasem tez przestanie smyrac i bedziesz zalowal, ze nie rozlozyles bardziej w czasie level upowania do 500 mg. A gdy zacznie brac sie wiecej to bardzo ciezko jest wrocic do nizszych dawek, wg mnie latwiej nie brac w ogole, niz byc slabo zrobionym.

Przerwa tez pomoze. Miej tez na uwadze, ze pierwsza dawka po przerwie potrafi slabiej klepnac. Przynajmniej ja tak zawsze mam, czytalem tez o innych osobach tutaj z taka przypadloscia, bodajze np tur3k.
  • 1 / / 0
Siemanko, jestem totalnie zielony w temacie i potrzebuje zrozumiałych porad co i jak na temat kochanego Thiocodin'u. Otóż kilka dni temu zarzuciłem na test 3 tabsy - nic sie nie działo, następnego dnia około 20 poleciało 7 i byłem wtedy lekko skuty - na początku odczuwałem lekkie ciepło/zimno(nie jestem w stanie określić tego stanu) potem mrowienie na niektórych częściach ciała i po około 20 minutach nic się nie działo. Około 22 zaczęła mnie boleć głowa i strasznie chciało mi się spać. Na dniach mam w planach zarzucić całą pake z ekstrakcjii. Jakieś porady czy coś? oczekuje bardziej takich odpowiedzi co najlepiej robić a czego nie by nie popełnić jakiegoś błędu.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996

Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.

Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.