uprawa na dworze lub w szklarni poprzez użycie specjalnych technik
ODPOWIEDZ
  • 3140 / 875 / 5
Chwast mi sam wyrósł w ogródku. Podlewałem jedynie wodą, gdy było już bardzo sucho. Nie zajmowałem się wcale, coś opierdoliło liście, a przy trimowaniu spadły takie dwie tłuste larwy.
imgonline-com-ua-dexifW8ekye0QsTLm.jpg
rsz_img20220928181231.jpg
imgonline-com-ua-dexifmMwFUKRfnxcP.jpg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Poor kids are just as bright and talented as white kids.
  • 12438 / 2419 / 0
Zajebisty motyw : D Ciekawe, jak doszło do zasadzenia.
Liche to dość, ale za to na samej wodzie - czystsze już być nie może. To jest jednak najzwyklejszy chwast, skoro potrafiło wyrosnąć spomiędzy płytek i dojść na samej wodzie.
Widać też, że jakaś odmiana pod miejscowe niebo, bo doszła stosunkowo wcześnie. Moim sezonom brakuje jeszcze odpowiednio ze 2 i ze 4 tygodnie.

Było już testowane?
  • 3140 / 875 / 5
Jakieś dwa tygodnie temu urwałem malt topek, wrzuciłem w piekarnik i zjarałem ale to było już w ciągu trawkowym i nie do końca wyschło nawet.
Pachnie zajebiście, ogólnie to pierwszy krzak, którym było czuć w środku, nawet jak drzwi były zamknięte. Poczekam do końca curingu myślę z testami. Wypadło kilka nasion, wielkie niesamowicie w porównaniu do automatów, które sadziłem wcześniej.
Zacieram łapki, a na razie palę Royal Runtz. 😋
Poor kids are just as bright and talented as white kids.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.