Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Powinny być już od 1,5 kartona jeśli chodzi o omawiany tutaj lizergamid. Mi się zdarzają już przy jednym, a przy dwóch i więcej jest bomba :listen: Wiele zależy od warunków, oświetlenia, nastawienia psychicznego, czy nawet, a może przede wszystkim rodzaju muzyki, która przygrywa naszej fazie i dostraja ją. Przejście między stanem ciszy, a uderzeniem soczystych dźwięków w bębenki uszne jest w stanie przemienić fazę z szarej w kolorową i wypełnioną informacją i nie jest to bynajmniej coś co pozostaje tylko w sferze teoretyzowania forumowego, ale zostało nawet stwierdzone w trakcie badań naukowych :listen: Skrystalizowana wizualnie informacja jest w stanie zaistnieć prędzej kiedy kora wzrokowa jest intensywniej zaopatrywana przez obszar przyhipokampowy, odpowiedzialny za dochowywanie naszej pamięci :cheesy: Taki mechanizm między innymi stymuluje muzyka w trakcie doświadczenia psychodelicznego.
Dasz jakieś źródełka? Nie wiem czy mówimy o tym samym ale kiedyś po 10 mg doktora machnąłem piękny obraz 6 Beduinów i wielbłąda siedzących przy ognisku. Wszystko niezwykle precyzyjne, wyraźne. Problem w tym ze rysując myślałem ze to randomowy fraktal. Dopiero po odwróceniu kartki prawie na trzeźwo ogarniałem się co się właśnie wydarzyło.
https://www.nature.com/news/brain-scans ... ss-1.19727
Prossz
Przed rozpoczęciem doświadczenia miałeś już umiejętności artystyczne? Sugeruję się tym, że obraz był "piękny". Ja takowych nie posiadam, ale z chęcią spróbuję coś kiedyś narysować, lub chociaż napisać, chociaż prędzej narysować, bo z pisania wyszedłby bełkot %-D
Pamiętaj nie rysuj nic, po prostu obrysu jedna jednolita kreska to co ci się pokazuje, zupełnie losowe szlaczki. Jak skończysz odwróć kartkę i z niezrozumiałych szlaczkow i falbanek utwory się ... Noo zobaczysz,
Natchnąłeś mnie żeby tworzyć sztukę pod wpływem sajo.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Zamówić chcę jakąś większą ilośc, zapewne 30-50 kartonów, zatem szukam legitnej strony (najlepiej polskiej) gdzie będę mógł to zamówić. Bardzo proszę o propozycje na priv.
W zeszłym roku kumpel kupował z jakiegoś hiszpańskiego(?) sklepu, ale tym razem nie chce nam się z tym pierdolić i wolimy bezpośrednio z polski.
Znalazłem polską stronę, w której są te kwadraty, w opisie ALD-52 a na obrazku ALLAD, wiec chuj wie o co chodzi.
Poczytałem trochę o tym ETH-LAD, wcześniej szczerze mówiąc nie znałem tej substancji. Spróbuję chyba zamówić kilka sztuk do przetestowania. Dzięki
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Kokaina w gumie do żucia
Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.
„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach
Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.