Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
"psychodelikiem". Nie chce się od razu zawieść a czekanie 2-3 tygodni mi nie odpowiada, żeby poczuć dobre działanie tej fenki. Jak myślicie, 2 kartoniki pod dziąsło na pierwszy raz, będzie ok? Bo czytając cały wątek to zdania w porównaniu od pierwszych do ostatnich postów są bardzo podzielone.
zioloziolo pisze:To taka wersja demo psychodeliku
Dyskusja nt. substancji odpowiedniej na pierwszy raz została kontynuowana w wątku Pierwszy raz z psychodelikami. - surv
zamówiłem 2szt. (wdg sklepu po 1,4 mg każdy) na próbe, lecz w paczce dostałem 3 kartony. no i troszkę się zdziwiłem....
no i sprawa wyglada tak:
ktoś przez przypadek dał mi 1 karton za duzo, 1 za mało czy po prostu każdy karton ma 1 mg więc 1,4 wypada an 1,5 kartonu?
no i po za tym, ile tego brać żeby było dobrze, po 1 bedzie ok czy lepiej od razu po półtorej na łba?
czytalem tu że bierzecie po 2 a nawet więcej, tyle że każdy podaje jakies inne jednostki i ilości na 1 karton i już po prostu zgłupiałem
Powód: Sklepy
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami
Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.