Fenyloetyloaminy z przyłączonym farmakoforem N-benzylowym.
Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 183 / 2 / 0
A kto powiedzial, ze chce laczyc? 4-FMA zarzuce sobie po calkowicie skonczonym APB. Poprostu akarut bede konczyl nocne zmiany, wpadne w taki cykl "noc - praca, dzien - spanie" i jak zarzuce na wieczor apb, kiedy akurat bede niedlugo po zakonczonym snie to sila rzeczy nie usne dnia nastepnego i fma wzialem sobie, zeby przywalic mniejsza ilosc i zbic ospalosc. eot
  • 1450 / 19 / 0
Nastąpiło drugie podejście. Tym razem cały karton-1,4mg. Efekty poczułem jeszcze jak miałem karton na dziąśle. Cały peak miałem po 45min. Body był delikatny. Prócz płynnego klocka i kręcenia w żołądku nie zauważyłem innych negatywnych efektów. Nie wiem czemu, ale całe 25C- NBOMe przypomina mi 2C-P niż chudsze siostry 2C-C czy DOC. Dołożyć można czystość umysłu i klarowność myśli. Miło się rozmawiało, nie miałem żadnych problemów w wysławianiu się, spora empatia i zadowolenie. Fajnie składało się meble. Wszystko było takie tajemnicze i fascynujące. Była również spora stymulacja. Nie mogłem usiedzieć na miejscu, ale też nie było robienia byle czego. Zrobiłem sobie spacerek 2 razy po 5km po zimne piwko. Wbrew pozorom drugi dzień był ciężki fizycznie, ale psychicznie miły after.
I przychodzi czas, że odurzanie się alkoholem przestaje być interesowne

Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
  • 1053 / 77 / 0
Dla mnie szkoda na te substancje tolerancji i drzew do produkcji blotterow. To taka wersja demo psychodeliku - niby jakies kolorki, myslenie nieszablonowe, smieszniej niz zwykle, ale to wszystko jest niewiele ponad psychodeliczny aspekt marihuany. Zupelnie mnie nie oczarowala. Jadlem z zerowa tolerka, 1,5 mg jakos mial blotter, odczucia ziomka identyczne. Nie powiem, ze nie bylo fajnie, ale bylo to najmniej wartosciowe psychodeliczne doswiadczenie, jakie mialem. Inna sprawa bylo dopalenie na to 5-MeO-DMT.
Uwaga! Użytkownik zioloziolo jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1893 / 182 / 0
Dobra przymiarka do 25D. Mnie 2 kartony (1,4mg) bardzo słabo posmyrały, ale wcześniej leciał buf, bref, Foxy... Faza bardzo lekka, energetyczna i radosna.
  • 259 / 4 / 0
Tak czytam posty i myślę, że blotter 1x1cm 800mcg mnie nie porobi zadowalająco, co? Mam zerową tolerancję, 25C będzie moim pierwszym "
"psychodelikiem". Nie chce się od razu zawieść a czekanie 2-3 tygodni mi nie odpowiada, żeby poczuć dobre działanie tej fenki. Jak myślicie, 2 kartoniki pod dziąsło na pierwszy raz, będzie ok? Bo czytając cały wątek to zdania w porównaniu od pierwszych do ostatnich postów są bardzo podzielone.
  • 3449 / 124 / 8
Na pierwszy raz to w ogóle pierdol c-nbome, bo nie jest warta uwagi zdaniem moim i nie tylko.
zioloziolo pisze:
To taka wersja demo psychodeliku
Nic dodać, nic ująć
  • 3363 / 355 / 0
Moim zdaniem wlasnie najlepsza taka na pierwszy raz. Na przyklad takiego hometa nie polecalbym na peirwszy raz - chyba ze z doswiadczonym sitterem / tripperem - inaczej moze sie ktos przestraszyc czy cos.

Dyskusja nt. substancji odpowiedniej na pierwszy raz została kontynuowana w wątku Pierwszy raz z psychodelikami. - surv
  • 5 / 1 / 0
zamówiłem właśnie 25C-NBOMe z [cut] i mam w związku z tym pytanie:
zamówiłem 2szt. (wdg sklepu po 1,4 mg każdy) na próbe, lecz w paczce dostałem 3 kartony. no i troszkę się zdziwiłem....
no i sprawa wyglada tak:
ktoś przez przypadek dał mi 1 karton za duzo, 1 za mało czy po prostu każdy karton ma 1 mg więc 1,4 wypada an 1,5 kartonu?

no i po za tym, ile tego brać żeby było dobrze, po 1 bedzie ok czy lepiej od razu po półtorej na łba?
czytalem tu że bierzecie po 2 a nawet więcej, tyle że każdy podaje jakies inne jednostki i ilości na 1 karton i już po prostu zgłupiałem
Ostatnio zmieniony 18 lipca 2012 przez surveilled, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Sklepy
  • 827 / 3 / 0
Napisz do sprzedawcy. Podejrzewam, że dostałeś bonusik ;-)
Miej dystans
  • 253 / 5 / 0
Weź na początek jeden. Lepiej mieć za słabo niż przedobrzyć. Zwłaszcza że 25C mocno stymuluje, a uczucie nadmiernej stymulacji nie jest niczym przyjemnym. Kiedyś sprzedawano blottery po 350 mcg, 600 mcg i też fajnie działało, mimo że substancji było dwa albo cztery razy mniej niż na obecnie sprzedawanych blotterach.
METAFIZYKA BETA-KETONÓW
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami

Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.

Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu

Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.

Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu

Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.