300 oral po 30 min 100 sniff (kobieta jakieś 25% mniej) - BOOM zdziczała mi i mnie też porobiło fajnie, bez jazd, serce spoko, tylko lekka potliwość większa, w głowie meksyk - po 2 godzinach z hakiem zaczęło odpuszczać to 100 na sniffa i znowu to samo na jakieś półtora godziny, ostatni sniff taki sam i jeszcze potrzymało z godzinkę + trochę mi kapło wody na to więc poszło w dziąsło siłą rzeczy i tu moje wielkie zdziwienie - uderzyło jak za pierwszym razem, potem prysznic i do łożka, nie chciało mi się spać to sobie po prostu leżałem i zasnąłem z czasem, pilnowałem żeby pić sporo i było okej, trochę teraz jestem jedynie rozkojarzony ale to chyba zasługa aktywnej nocy. No i niebieska się przydała jednak - taki organizm mam chyba, że wszystkie takie zabawki spawiają że trochę lipa z maluchem się robi. Ale ilość orgazmów mojej kobiety i moich trochę przekroczyła nasze oczekiwania :)
Za tydzień testuję inny sort, a potem siłą rzeczy mam 2-3 tygodnie przerwy to w sam raz na odpoczynek od BK
ps. Polecam spróbować i oral rozpuściłem w kieliszku z poweradem, parę razy przelałem i zero problemów żołądkowych
Też zrobie sobie bombke okolo 250 i jazdaa :)
A żeby offtop nie było to ja nie lubie bombek, mam taki schemat, że jem po prostu ze 2-3 godziny wcześniej i wolę to wypić na dosyć pusty żołądek niż wpuścić w czymś bo raz mnie zmuliło i poszło z pawiem a jak piję to jest elegancko
Pytanie z innej beczki - siedzę trochę w chemii ale nie chcę pytać znajomych - da się sprawdzić czystość towaru jakimś odczynnkiem czy tylko chromatografem? Bo raczej wszystko to co mamy to towar czysty albo dobry techniczny, bo wątpię żeby był czysty do analizy
2. Rozwór jakiejś substancji reagującej z 3-MMC, roztwór 3-MMC, wkrapiać jedno do drugiego aż do pojawienia się reakcji i z jakiś tam proporcji wyjść powinno jakie jest stężenie reagującego 3-MMC w roztworze? Albo reakcję na obecność zanieczyszczeń? Jakoś to się robiło metodą miareczkowania ale kto to kiedykolwiek robił? To jest zjebane XD chromatograf FTW wkładasz próbkę i wszystko przelicza i jest. Metody z przed 200 lat do wykrywania jakiś guwien są do dupy, nadają się tylko do podręcznika.
Nie ma sensu bawić w metodę nr 1 bo nie mam wagi labolatoryjnej o takiej dokładności więc odpada, a do drugiej metody potrzebowałbym przewertować odczynniki - tona roboty a efekt może być nic nie warty. Ciekawi mnie jaka czystość lata teraz w okolicy.
Dzięki za konkretną odpowiedź.
A jak się ma szczypta alko do podania tego typu środów - jedno/dwa piwka chyba nie będą za bardzo mieszać, pytam na przyszłość bo moja lubi wypić jakieś smakowe piwko sobie jak się przytulamy i mamy chwilę luzu przy zabawie.
A przy okazji - wrzuciłem 2 razy po tabsie viagry - po 3 godzinach zabawy już mało co pomogło, za to po paru godzinach stał, aż do przesady xd
czy 3mmc możne hamować wydzielanie testosteronu?
Biorę Velafax XL 125mg. Tabletkę łykałem wczoraj o 18.00.
Czy dawka około 100 mg snifem 3mmc podlane kilkoma piwkami to duże ryzyko ZS ?
Bigwolf : sorry chodziło mi o wypicie drinka czyli : 3mmc w napoju. Najczęściej tak robię, sniff tylko czasami. Wypite/ bomba działa dużo dłużej, dużo stabilniej i jest mniejsze zejście.
Najlepiej właśnie robić to na pusty żołądek, 3-4 godziny po jakimś obfitym obiedzie walnąć dobrego drina 250 -300mg i nawet jak ktos czesto bawi sie na tym to ma 2-3 godziny niezłej zabawy a potem powoli puszcza ale i tak jest miło - bynajmniej tak jest u mnie a mam już tego specyfiku troche przerobione :)
PANOWIE! Trzeba sie nacieszyć metafedronem póki czas bo za chwile nam zabiorą tu cudo i zostaną nam same badziewia ! :D
Ktos ma jakies info odnosnie wplywu paracetamolu na organizm, ktory przyjal 3mmc? Wzielam z niepewnego zrodla, od poczatku dziwnie znajomo mi pachnialo, okazalo sie, ze typ dosypal mi APAP (kurwa, nie wierze, roumiecie? Apap!) do torby i od dluzszego czasu sie dosc kiepsko czuje. Ktos cos wie? Help, bo nie wiem, czy jechac na pogotowie ze stanem przedzawalowym, czy co robic. Dramat niesamowity.
Pozdrawiam.
Wszystkie diabły są tu.
W. Shakespeare
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont
Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.
Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu
Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.