And if God hadn't meant for me to get high
He wouldn't have made bein' high so much, like, perfect
A kratomu sam jeszcze nie próbowałem. Obecnie 2 dni czysty jestem i trochę mną trzęsie.
@Tseno, dalej już pisz w buprenorfinie wrazie czego. Przepraszam za OT
Przeniesiono ~ Atro
Ten temat będzie nie długo usunięty.
Poszukaj, użyj wyszukiwarki,a gwarantuje kolego, masz moje słowo odpowiedzi będzie dane ci poznać.
07 stycznia 2025SerioSergio pisze: Jest to dość filozoficzne pytanie.
Ten temat będzie nie długo usunięty.
Poszukaj, użyj wyszukiwarki,a gwarantuje kolego, masz moje słowo odpowiedzi będzie dane ci poznać.
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Narkotyki w listach do więźniów. Wysyłali je do zakładów karnych w całej Polsce
Narkotyki trafiały pocztą do więzień w całej Polsce. Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko małżeństwu z Gorzowa Wielkopolskiego. Ewelina T. i Marcin T. mieli przez ponad cztery lata uczestniczyć w procederze, którego wartość oszacowano na co najmniej 50 tys. zł.
Palacze wiedzą, że tytoń wywołuje raka, gorzej znają zagrożenia dla serca
Nowe badanie obejmujące ponad 240 tys. palaczy w 46 krajach wskazuje, że wciąż słabo rozumiemy szkody sercowo-naczyniowe wywołane przez tytoń, co rodzi pytania, czy dziesięciolecia ostrzeżeń zdrowotnych przynoszą skutek.
Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"
Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.