Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 416 / 58 / 0
Pregabe bierzesz rano czy przed wzięciem?
  • 325 / 38 / 0
Wróciłam sobie do kody po jakichś dwóch miesiącach przerwy. Byłam w różnych aptekach, w których bywałam już wcześniej. Ręce opadały mi na glebę prawie za każdym razem, gdy słyszałam cenę. Tjokodyny podrożały, czy to te moje apteki są jakieś pojebane?
Discard that delusion. Forget it. Go to Wonderland.
  • 3455 / 564 / 2
Ceny leków idą w górę.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 416 / 58 / 0
Spoko, ja raz zaplacilem za paczkę dziesiątek 15 zł. Myslalem ze tam jebnę
  • 325 / 38 / 0
@dgnted ja dokładnie tak samo, z tym że to była niedziela i niewiele aptek do wyboru, więc wzięłam. Z kolei szesnastki mają tam za 21 zł z groszami!!
  • 416 / 58 / 0
No wlasnie tyle to kosztuja w calodobowych. Dlatego nie polecam. W zwyklych aptekach paczka 10 okolo 9 zl
  • 325 / 38 / 0
Taak, już zdążyłam się zorientować, że całodobówki i apteki w centrach handlowych należy omijać szerokim łukiem. Ale czasem nie ma wyjścia %-D
  • 2814 / 367 / 0
Co wy gadacie ? Ja dzis za opakowanie 16-tek zaplacilem 11.99zl wiec szok jak czytam w jakich cenach kupujecie ...
  • 959 / 137 / 0
04 listopada 2019michass90 pisze:
Co wy gadacie ? Ja dzis za opakowanie 16-tek zaplacilem 11.99zl wiec szok jak czytam w jakich cenach kupujecie ...
U mnie w wawce jest jedna apteka gdzie sprzedają za 12.5 cała reszta ceny około 14 zł, w niektórych 16,18
Uwaga! Użytkownik Marcins96 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 19 / 2 / 0
U mnie w mieście po 16-15zł chodzi we wszystkich aptekach.
Miejsce na twoją reklamę.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki

Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.

Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.