antidol w ziko 15zl jakby cos. drogo jest tam teraz. chyba nie chcą juz cpunow.
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
You will always be in my dreams
The last and final moment is yours
My agony is your triumph
PS. Tam w poprzednim poście moim mi się pojebało, chodziło mi oczywiście o sulfosyf, nie parasyf.
My agony is your triumph
My agony is your triumph
23 października 2019badzingla pisze: Nie, nie tylko przez te enzymy, bo inaczej kodeina IV nie działałaby tak szybko (oczywiście to głupota i proszenie się o śmierć, walić kodę IV). Ale z krwiobiegu też się do wątroby przedostaje, normalnie, żyłą wrotną wątrobową. Natomiast do tej krwi przedostaje się ze śluzówki w przypadku podania PR. Mam nadzieję, że nie napisałam jakichś głupot, bo za bardzo nie zgłębiałam tego akurat tematu. W każdym razie osobiście zaręczam, że działa i PR i IV w nawet większym stopniu niż PO. Bo jeśli kodeina PR nie działa, to jestem chyba pierwszą osobą na świecie, która ma nody od placebo ;P
Ja pozostaje przy "smacznych" thico tabletkach.
Z Thiocodinu nie wypala dupska?
Jak 700 mg oral robi to dawke się zmniejsza odpowiednio?
Bo jeśli robi tylko trochę leepiej to dupska za przeproszeniem szkoda :p
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki
Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.