Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
81
27%
Thioco
220
73%

Liczba głosów: 301

Zablokowany
  • 2532 / 602 / 0
Napisałem, że podejrzewam, że nie jest to zbyt bezpieczne bo jednak jedna substancja nakręca organizm a druga zamula, no tak na logikę. Ale nie wiem nie czytałem tego wątku ani nic, wiem tylko z własnego doświadczenia, że było to bardzo euforyczne.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 113 / 2 / 0
Ja dzisiaj tak bezpiecznie, i jest spoko, koda + alko + feta. Kiedys wpierdolilem kody ponad 400mg i dwa dni mefa. Faza przyjemna taka niby spokojna a zarazem speedujaca, ale bez rycia jakiegos ciezkiego. Polecam
Uwaga! Użytkownik czekam na nick nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 55 / 3 / 0
@endother jutro wziąłem sobie wolne w pracy, więc dziś relaks. 10 dni temu wrzucone 120mg, dziś zarzuciłem przed chwilą cytryzyne jak zawsze antyhistaminke, ekstrakcja się robi w zamrażalniku z nurofenu plus 150mg, dojadam grejfruta, kupiłem sobie, bo miałem po drodze biedronkę i przypomniał mi się post z podbiciem no i zobaczymy : D
Ostatnio zmieniony 14 maja 2020 przez y0y0, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik y0y0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1223 / 487 / 0
z nurofenu nie trzeba chlodzic wody,moze byc w temp.pokojowej
  • 55 / 3 / 0
Wiem, ale ja dodaje najpierw ciepłej, żeby tabletki łatwiej się rozpuściły w wodzie potem dodaje zimnej mieszam i do zamrażalki, (szybciej się w zamrażalce zrobi ta ekstrakcja) żeby ibuprofen opadł na dno i spijam czysty roztwór z góry.
Uwaga! Użytkownik y0y0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1211 / 616 / 0
@y0y0 ja bym sugerował żebyś podniósł trochę dawkę, tak do 200-250mg. 150mg bez tolerki może spoko zadziałać, ale żeby było naprawdę fajnie to takie dawkowanie jakie wymieniłem. :)
Uwaga! Użytkownik Vratislav nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 566 / 27 / 0
E papierosa najlepiej na peaku kody czy na zejściu?
  • 55 / 3 / 0
I nic, lipa, lekki chillout, nie wiem czy kwestia tolerki czy kaprys jej, przerobiłem 450mg w przeciągu 3 tyg to chyba nie powinno się podnieść zbytnio? @Vratislav
  • 2392 / 663 / 0
Ale że jak >? Jak teraz bierzesz dawkę 450 to już nie wrócisz do 300. Następne będzie 600 - na tym ludziee długo jadą a potem już ostatni etap czyli 750-900. Więcej się przestaje opłacać bo organizm nie nadąża tego przerabiać i wtedy musisz zdecydować rzucam kodeinę czy przechodżę na silniejsze opiaty typu oksykodon. Dihyrdokoda bądź majka.
  • 55 / 3 / 0
Nahhh, nie zrozumiałeś. Nie brałem 450mg tylko 150mg, potem 180mg, potem 120mg czaisz?
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło

Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.

Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.

83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu

Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.