Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 1495 / 384 / 13
dzisiajXYZ101010 pisze:
Panowie kurwa jest 16 50 a ja mam tętno 110-125, a ciśnienie gorne 110-120 i dół ciągle ~90, boje sie kurwa że coś mi sie stanie, minęło tyle czasu a ja nadal nie jestem w normalności, dodatkowo chyba boli mnie kurwa serce ? Czy uciska nie wiem kurwa, szyja albo gardło też mnie boli jezu boje sie
lol ja mialem wyższe na codzień jak leciałem dzień w dzień na krajance i niestety żyje %-D

idź do zwykłego lekarza rodzinnego on już cię pokieruje co i jak
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
XYZ101010
  • / / 0
Jest prawie 20, ale mam ciągle utrzymujący sie ból/dziwne napięcie w klatce? Przeponie kurwa ? I jakby ból wewnątrz gardła, sram sie to normalne przy schodzeniu ?
  • 1495 / 384 / 13
weź nie bądź cipa… i przestań ćpać bo najwidoczniej ci nie służy
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 62 / 10 / 0
Chłopie uspokój się, ty się za bardzo nakręcasz
XYZ101010
  • / / 0
Jestem spokojny i nie panikuje, leże sobie w łóżeczku ale mówie co czuje bo czuję to nie myśląc o tym, ból w przełyku podczas połykania śliny i przechodzący przez przepone, i nie wiem czy to jest normalne, wezcie cos doradźcie ;/
  • 49 / 11 / 0
No właśnie dlatego ze ciągle tu wypisujesz to sie schizujesz xd, mimo że uważasz ze leżysz spokojnie w łóżeczku to podświadomość robi swoje, po takiej dawce medikinetu czyli 70 mg z tego co pamietam co pisałeś to nic ci nie będzie, parametry masz w normie, nie masz duszności, nie mdlejesz, jestes w stanie pisac te posty non stop wiec jak widac dobrze sie trzymasz

PS. przy takiej nerwicy i nakręcaniu sie odstaw ćpania najlepiej, bo zabije cie wcale nie substancja którą ćpasz a nerwica i zawał który sobie wmówisz :D
:nos: dzieki [h] za moje M <3 :nos:
ODPOWIEDZ
Newsy
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany

Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.

Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania

Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.

Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych

Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.