Kannabinoidy, których struktura zawiera "mostek" metanonowy, lub etanonowy między dwoma strukturami cyklicznymi. Ta grupa obejmuje najwcześniejsze kannabinoidy, odkryte przez Johna Williama Huffmana.
ODPOWIEDZ
  • 9 / / 0
Po przebadaniu 10g UR w 27 dni mój szczur zakomunikował że UR godnie zastąpił mu zwykłą trawe która zazwyczaj była w jego klatce :)
  • 3955 / 147 / 0
nie na dlugo...
  • 70 / / 0
eso pisze:
nie na dlugo...
jak myślicie ile zostało czasu do wpisania urki do ustawy? Więcej niż rok?
  • 2714 / 512 / 0
UR jest lepsze w postaci dużych kryształów, czy może batch II ("sypki, krystaliczny, białawy proszek")?
Z tego co widzę, te duże kryształy są droższe, ale nie zawsze droższe = lepsze, więc wolę spytać.
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 1472 / 26 / 0
UR nie jest wpisane w ustawie ,że dopiszą na dalszych pracach szansa nie jest wieksza bym powiedział niż 40 %
  • 1174 / 19 / 15
@Emce uwielbiam czytać Twoje posty. Zawsze dostarczają mi uśmiechu na twarzy, a na bombie to już w ogóle %-D Jak wyliczyłeś to 40%, ja bym stawiał jednak 24,5(6)% :D Kiedyś wróżyłem Ci przyszłość w RC, jak jeszcze się z działu Magiczny Ogród znaliśmy... No i nie pomyliłem się. Jak już jesteś taki dobry z matmy, to podaj proszę ile razy dłużej trwa bombardowanie UR w stosunku do AM.
Uwaga! Użytkownik WaWe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 291 / 1 / 0
Półtora raza.
  • 99 / / 0
UltraViolence pisze:
UR jest lepsze w postaci dużych kryształów, czy może batch II ("sypki, krystaliczny, białawy proszek")?
Z tego co widzę, te duże kryształy są droższe, ale nie zawsze droższe = lepsze, więc wolę spytać.
próbowałem ur-144 w kolorze jasno zołto-pomaranczowym i batch II i imho biały,sypki, drobny, krystaliczny proszek jest lepszy. zaczynalem od tego zoltego i po przerwie kiedy dotarl do mnie ten biały sort zanotowalem ze czas działania jest nieco dłuzszy od tego zoltego, pomimo juz takowej tolernacji po tygodniu przerwy . ja skorzystalem z okazji pewnego vendora i kupiłem za 42,5zł/g, neistety juz po promocji i mowa tu wlasnie o tym białym sorcie(lepszym wg mnie)
  • 289 / 4 / 0
@guch699 to dziwne bo u mnie jest całkowicie na odwrót... żółto-pomarańczowy działał na mnie o wiele lepiej o dziwo...
  • 462 / 7 / 0
Wczoraj wrzuciłem doustnie nieco większą ilość maczanki 1:20 na uerze - na oko 0,2g - działa. Wejście niewyraźne, a późniejszy wymuł aż za bardzo.
ODPOWIEDZ
Newsy
10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

Masowe ilości kokainy na masowcu. Kucharz w areszcie

Blisko pół tony kokainy o wysokiej czystości przejęły argentyńskie służby na masowcu Ceci w porcie rzecznym San Lorenzo. Do udziału w przemycie przyznał się okrętowy kucharz.

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.