4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 75 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Yto »
Właśnie wróciłem z imprezy, na którą zabrałem Pana Mefa:) w ciągu całej nocki tzn od 21 do teraz poszło 500mg (na początek 200 potem dorzucane po 100) i do tego 2 piwka i drin jakiś słabiutki. zabawa 1 klasa empatia, śmieszne gadki, chęć do zabawy i tańczenia 100%. Tyle, że nie ma opcji żeby coś takiego stało się codziennością bo po prostu się znudzi !!(tak jak codzienne imprezy:() Tak więc myślę że Pana Mefa tak raz na miesiąc można na jakąś dobra imprezę zabrać żeby się wszyscy dobrze bawili:)
  • 37 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Pullmethrough »
Wiem że to już było tu pisane ze sto razy ale za dużo tu tych stron. Mógłby mi ktoś powiedzieć skąd mogę wziąć mefedron?
Uwaga! Użytkownik Pullmethrough nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 729 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Toker »
shivoo pisze:
Toker pisze:
Mef byłby dobry do Mitseez na moje - Mitsy są czysto pluszowe, wystarczyłoby zarzucić, a mef tylko potem 50mg kreski raz na jakiś czas sobie zarzucić by podbić. Ekonomicznie bardzo, bo biorąc pod uwagę że skonsumuje się około 100mg na imprezę (do Mitseeza, jedna co ok 1.5-2 godziny powiedzmy), to wychodzi 10 nocek na gram. A to naprawdę dobrze.
No ale Mitseez też trza kupić, więc już nie tak ekonomicznie....
Co miałeś na myśli pisząc, że mitsy są "pluszowe" ?
Niby nie tak ekonomicznie, ale jak się już ma powiedzmy dwa mitsy, jeden robi 4-5h, do tego mefem możnaby to podkręcić do 5-6-7 godzin. Pluszowe w sensie, że wprowadzają raczej taką empatię, ale brakuje im werwy - posłużę się cytatem]po mitsach miałem taka dziwna zamułke na bani podczas fazy i po niej i to psuło mi troche zabawe. Takie jakby oszołomienie a tu było klarowniej i moglem poskakac troche na balecie bo po mitsach zawsze siadałem i tak sobie siedziałem bo tańczyc nie miałem wcale ochoty.[/quote]

Faktycznie tak jest, ja tak samo miałem, i ciekawe, czy szło by się taką pięćdzeisiątką mefu raz na jakiś czas dobudzić. Ewentualnie Amphibie v3, one są euforyzująco-energetyzujące, do tego mefa 50 dociagnac raz na jakis czas i mogłoby być naprawdę dobrze.

Próbował ktoś w ten sposób?
To see bee! To see sea: To see infinity, To see eternity! To city too - To see pee!
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!

Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1

GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
  • 60 / / 0
Nieprzeczytany post autor: gulhul »
W końcu spróbowałem mefa :) Najpierw troche nieprzyjemności było bo nie mogliśmy się dostać do mieszkania gdzie mieliśmy spędzić noc ale w końcu się udało. Jak już się rozłożyliśmy to wysypujemy 1g mefa i dzielimy go na 6 kresek (każda po ok. 160mg) i w nos każdy po 1. Po paru minutach zajebistya euforia, gadatliwość, muzyka zajebiście wchodziła i nakręcała i ogólny chill :D Troche czasu tak spędziliśmy aż zaczęło troche schodzić to rozpuszczamy jeszcze jakieś 100 w kubku z wodą i pijemy po równo. Mamy jeszcze jedno zbicie MJ to palimy. Po jakiś 20 min zajebista faza się zaczęła tylko serce zaczęło troche napierdalać. Wypiliśmy troche Yerby i postanowiliśmy połknąć troszeczke benza na uspokojenie serducha i przy okazji opodkręcenie fazy. Jak serce troche zwolniło zarzuciliśmy DXM. Ja jakieś 150 a Cichy coś koło 225. Po załadowniau się zaczęła się zajebista faza. Sufit zaczął falować muzyka sama się co chwila podgłaśniała i ściszała. Na ścianie były takie zielone cyferki jak z matrixa. Fazowaliśmy tak gdzies przez następne 2h aż w końcu chyba coś jeszcze zarzuciliśmy i film nam się urwał. Świadomość odzyskałem jakoś o 5:30. Nie wiedzieć czemu wyłączyliśmy muzyke i zamknęliśmy się w pokoju blokując drzwi krzesłem. Pomiędzy 5:30 a 8:30 kiedy wyszliśmy też zbytnio dobrze niek ojarze co robiliśmy ale chyba się pakowaliśmy. Ogólnie noc zajebista i jeszcze sporo mefa zostało. polecam jak najbardziej.
Ostatnio zmieniony 24 października 2009 przez gulhul, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 113 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Cichy Bob »
Trip na początku nie zapowiadał się dobrze (latanie od 17 do 21 w poszukiwania ziomka który ma klucze od mieszkania... :rolleyes: ) ale daliśmy radę %-D Ogólnie nocka ciekawa, mefedron po prostu pokochałem... Gulhul wylądował w jakimś pokoju rozkoszując się rozmową a ja poszedłem zadzwonić do właścicielki mieszkania... Ach! Kocham ten słowotok %-D
Ostatnio zmieniony 24 października 2009 przez MaciekB, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Cichy Bob nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 729 / 6 / 0
Cichy Bob, spróbuj tak jak ja myślę - 50-100mg mefedronu dociagnac sobie jak Mitseez wejdzie :D Mitsy malo stymulujące są, na balety się nie nadają raczej, no i jest to faktyczne uczucie że chce się siąść i gadać tylko, z lekką konfuzją a nie czystością umysłu jak powiedzmy Amphibia, ale materiał dość ciekawy. Mef mógłby dać to, czego brakuje im - spida. Albo do Amphibii v3 dorzucić, też tyle samo donosowo co jakiś czas, Amphibie są już same w sobie euforyzujące, a mef mógłby to ładnie zaokrąglić i wystrzelić w kosmos. :D
To see bee! To see sea: To see infinity, To see eternity! To city too - To see pee!

~ Lilia1

• 23 / / 0
Nieprzeczytany post autor: shivoo »
[quote="Toker"]
Cichy Bob, spróbuj tak jak ja myślę - 50-100mg mefedronu dociagnac sobie jak Mitseez wejdzie ]

Po samej Amphibi v3 (2 kaps.) czuję jakbym leciał StarTrekiem z prędkością warpową, a jeszcze mefa do tego dowalać hmmm, toż to APOKALIPSA !
  • 60 / / 0
Nieprzeczytany post autor: gulhul »
Nie wydaje mi się zeby z mitseez'ami mef się dobrze połączył. Chyba że dociągnąć mefa na zejście z mitseezów :)
  • 113 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Cichy Bob »
A możnaby jeszcze zrobić tak, że połowę Mitseez wysypać z kapsułki i na jej miejsce wsypać mefa. Byłyby cztery dawki, tylko nie wiem jak by to działało (jeśli w ogóle... :rolleyes: ).

<Murti-bing czuwa>
Uwaga! Użytkownik Cichy Bob nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 729 / 6 / 0
Nie ma sensu, lepiej chyba zjeść Mitsa i zarzucić jak wejdzie mef w nosek. Czuwaj, Murti! Patronie RC'owców i mefedronowców. :D

~ Lilia1

ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Ekspertka: nikotyna ma większy potencjał uzależnieniowy niż heroina

Nikotyna ma bardzo duży potencjał uzależnieniowy, jest on nawet większy niż w przypadku heroiny - powiedziała PAP prof. Dominika Dudek, psychiatra. Dodała, że jej używanie ma niekorzystne skutki zdrowotne. Wskazała też, że nikotyna działa silnie na układ nagrody powodując wydzielanie się dopaminy.

Nowelizacja ustawy tytoniowej. MZ chce zakazać sprzedaży jednorazowych e-papierosów

Ministerstwo Zdrowia opublikowało projekt nowelizacji ustawy o ochronie zdrowia przed następstwami używania tytoniu i wyrobów tytoniowych. Jednym z jego głównych założeń jest całkowity zakaz sprzedaży jednorazowych e-papierosów, zarówno tych z nikotyną, jak i bez niej.

Medyczna marihuana. Przerwa tolerancyjna – prosty sposób, by konopie znów działały lepiej

Choć powszechnie uważa się, że jeśli dawka przestaje działać, należy ją zwiększyć – nie zawsze jest to właściwe podejście. U niektórych osób większa dawka działa wręcz odwrotnie, ponieważ ich organizm rozwinął zbyt wysoką tolerancję. Zwiększanie dawki może osłabić działanie terapeutyczne i zwiększyć koszty leczenia. Przerwa tolerancyjna (tzw. tolerance break) oraz zmniejszenie dawek po jej zakończeniu może zwiększyć korzyści terapeutyczne i obniżyć potrzebne ilości konopi nawet o 60%.