Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 468 / 25 / 0
Enerdżajzery piję w ilościach hurtowych, od red bulla po jakiegoś litrowego Kickera za 1,89. kofeina z nich działa na mnie słabiej niż naturalna z kawy, ale smakowo wolę te mózgojeby. To nic, że rozpierdalają żołądek aż miło :D
W klipach możesz kurwa palić stuzłotówki
Z pożyczonym złotem i przy cudzych Mercedesach
Możesz pusty być i gasić te stylówki
Mnie to obojętne dzieciak.
  • 24 / 3 / 0
Stosunek cena/ jakość = Tiger (najczęściej)
Czasem się szarpnę na Monstera, ponieważ jest najsmaczniejszy.
Uwaga! Użytkownik sztosick jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8103 / 909 / 0
28 lutego 2018sztosick pisze:
Czasem się szarpnę na Monstera
Monster ma duzo kofeiny ?
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 380 / 89 / 0
Wg mnie najlepszy jest Black inne albo słabo działają albo chujwo smakują albo wątroba po nich napierdala
:fuj: :fuj: :fuj:
  • 1599 / 47 / 0
A ja piję BEpower.
  • 50 / / 0
Tylko Monster. Ostatnio popiłem kokosowego RedBulla i był bardzo dobry tez polecam.
Uwaga! Użytkownik slomoboy jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 123 / 7 / 0
Monster żółty jest spoko. Ten zimowy redbull śliwka z cynamonem mistrzostwo mogli by go na stałe wprowadzić.
  • 50 / / 0
Biały, ten wersji sugar-free, też godny polecenia. No i ogólnie lubię M, bo ma dużą puchę, nie jakieś nędzne 250ml
Uwaga! Użytkownik slomoboy jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2948 / 246 / 0
01 grudnia 2017Stteetart pisze:
Super pomysl po benzo energol :-D
Zwlaszcza, ze energole zawieraja tauryne ktora jest gaba-ergikiem.
Mnie tam pomaga :) Jak za dużo benzo walnę wieczorem to rano kawa aby mieć siłę i ochotę wyjść z domu a po drodze w Biedronce kupuję BePowera, który zawiera oprócz kofeiny także taurynę i mam boostera w terenie - energetyki z samą kofeiną działają na mnie o wiele słabiej.
  • 8103 / 909 / 0
Ja pije ``power king``.Dobry w smaku, puszeczka mala, nie ma duzo kofeiny, wiec nie jest az tak szkodliwy.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Jechał pijany na terapię i wpadł prosto na patrol

Poranki bywają trudne, szczególnie gdy w organizmie wciąż krąży wczorajszy alkohol. W Bartoszycach w piątek 22 sierpnia policjantki ruchu drogowego zatrzymały rowerzystę.

Ukraińce przemycającej narkotyki na Bali grozi kara śmierci przez rozstrzelanie

21-letnia Kateryna Wakarowa jest oskarżona o wwiezienie narkotyków na Bali. Kobieta może zostać za to skazana na karę śmierci przez rozstrzelanie.

Rozpędza się nowa epidemia. Gwałtownie rośnie liczba zatruć

W 2024 r. liczba zatruć dopalaczami wzrosła aż o 40 proc. w porównaniu z rokiem 2023 – alarmuje GIS. Po niebezpieczne substancje coraz częściej sięgają także dzieci.