Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
81
27%
Thioco
220
73%

Liczba głosów: 301

Zablokowany
  • 113 / 2 / 0
Nie smakuje mi ten syrop za bardzo, ale kto powiedzial ze ma smakowac xd
Nie wiem spróbuje zjesc cale tabletki 10sztuk.
Sam do konca nie ogarniam co jest ze mna nie tak, ale siedze na dawkach 120-150mg, no czasem 240mg tak jak wczoraj, do tego alkohol i wsm mam jakis taki nie ogar w glowie, zero ciepełka, takie napięcie. i nie wiem czy zwiekszyc dawke do 300mg czy siedziec na tych nizszych, czy dac sobie calkiem spokoj na jakis tydzien, bo boje sie wziasc dawke wiecej jakby mialbyc jeszcze wiekszy nie ogar i 30zl poszlo by sie jebac.
Uwaga! Użytkownik czekam na nick nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 916 / 171 / 0
Najlepiej to zrób sobie przerwę, ale jak nie chcesz to polecam zjeść grejpfruta i duży obiad godzinę przed kodeiną. Jak to nie pomoże to po prostu kodeina jest nie dla ciebie. alkohol też bardzo obciąża wątrobę i jest szkodliwy w tym połączeniu jak się to robi codziennie. Można wtedy nawet uszkodzić wątrobę.
Piętnastu chłopa na umrzyka skrzyni ho aj ho i w butelce rum. Pij na zdrowie resztę czort uczyni.
  • 113 / 2 / 0
Noo mi sie zdarza duzo wypić, od 2 do 8-10 przy dobrych wiatrach.
Zjadlem wlasnie obiad, troche poćwicze sobie w domu i spróbuje za 1.5h zajebac 10tabl. Thio w całości popijając energetykiem, zobaczymy co bedzie, jak nie to bedzie trzeba przejsc do uzywania weekendowego.

W ogole mogę być człowiekiem który nie jest stworzony do żadnej używki??? - Tak mnie pytanie teraz naszło, bo w efekcie po każdej używce w nadmiarze mi się w głowie pierdoli, raz jest okej raz mi sie jebie, i te stany pozniej się utrzymują pare dni, a widze ze innym te same proporcje git faze tworzą i ciągi nie sa dla nich az tak "bolesne umysłowo" jak dla mnie.
Czy mam jakieś słabe, uwrażliwione, albo nawet przewrażliwione neurony? - Bo zachowuje się tak przewrażliwienie LOL
Ostatnio zmieniony 13 maja 2020 przez czekam na nick, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik czekam na nick nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 916 / 171 / 0
Czemu nie zjesz grejpfruta?

Edit:
@czekam na nick
Też nie wiem jak to z sokami, ja jem owoce. Są zdrowe i dobre. Natomiast jeśli chodzi o narkotyki ogólnie to nie zastanawiałeś się może że na tym polega ćpanie? Z jakiegoś powodu to jest nielegalne. Ja kocham ćpać ale inni kochają zamykać w psychiatryku i więzieniu tych co preferują ten sposób spędzania wolnego czasu. Zresztą sądzę że jedyne narkotyki jakie brałeś to DXM kodeina benzydamina pseudoefedryna itp.
Ostatnio zmieniony 13 maja 2020 przez endother, łącznie zmieniany 3 razy.
Piętnastu chłopa na umrzyka skrzyni ho aj ho i w butelce rum. Pij na zdrowie resztę czort uczyni.
  • 113 / 2 / 0
Post edytowalem, a dopisalem pytanie tam jak by coś.

Nie wiem jak to z tym grejfrutem. Ostatnio wypilem litr soku z grejfruta, jakis lepszej marki i nic to nie zmienilo.
  • 2011 / 124 / 0
Jak wypijasz do 10 browarów to nie spodziewaj się fajerwerków po kodzie.
  • 2532 / 602 / 0
13 maja 2020czekam na nick pisze:
Zjadlem wlasnie obiad, troche poćwicze sobie w domu i spróbuje za 1.5h zajebac 10tabl. Thio w całości popijając energetykiem, zobaczymy co bedzie, jak nie to bedzie trzeba przejsc do uzywania weekendowego.

W ogole mogę być człowiekiem który nie jest stworzony do żadnej używki??? - Tak mnie pytanie teraz naszło, bo w efekcie po każdej używce w nadmiarze mi się w głowie pierdoli, raz jest okej raz mi sie jebie, i te stany pozniej się utrzymują pare dni, a widze ze innym te same proporcje git faze tworzą i ciągi nie sa dla nich az tak "bolesne umysłowo" jak dla mnie.
Czy mam jakieś słabe, uwrażliwione, albo nawet przewrażliwione neurony? - Bo zachowuje się tak przewrażliwienie LOL
Przedewszystkim nie pij żadnego alkoholu do kody bo wszystko spierdoli, chyba, że dopiero po peaku jak zacznie powoli schodzić to jebnij se jak tak bardzo lubisz. Jeśli to nie pomoże to możesz wzmacniać przy pomocy apapu noc(difenhydramina) albo Aviomarinu(dimenhydrynat), najlepszą opcją jednak IMO była by prometazyna, jednak jest na receptę ale podobno łatwo ją zdobyć.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 113 / 2 / 0
13 maja 2020Codeine420 pisze:
13 maja 2020czekam na nick pisze:

Przedewszystkim nie pij żadnego alkoholu do kody bo wszystko spierdoli, chyba, że dopiero po peaku jak zacznie powoli schodzić to jebnij se jak tak bardzo lubisz. Jeśli to nie pomoże to możesz wzmacniać przy pomocy apapu noc(difenhydramina) albo Aviomarinu(dimenhydrynat), najlepszą opcją jednak IMO była by prometazyna, jednak jest na receptę ale podobno łatwo ją zdobyć.
No wlasnie zjadlem 10tabl calych, otworzylem do wysaczenia sobie piwko, a zaraz mi amfetaminka przyjezdza :D

Dziala tak sb ta koda teraz, na pewno nie ma za duzo efektow nieporzadanych. Wezem poprawie to bedzie git 😂
  • 2532 / 602 / 0
Kiedyś próbowałem kode + amph i było to przezajebiscie euforyczne, taki mini speedball. Ale nie zachęcam bo podejrzewam, że nie jest to zbyt bezpieczne.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 916 / 171 / 0
Dlaczego nie? Jest cały wątek o tym miksie. Nie ma w tym wiele niebezpiecznego, nie bardziej niż inne miksy.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.

USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.

Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę

Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.