tak z 0,5g zjadłem sam. Ostatnia rajka o 22 około poszedłem spać jakoś o 3 i o 5 nagle sie przebudziłem i straszne duszności miałem mrowienie całego ciała nawet na ustach po 3 godzinach sie poprawiło i było w miare stabilnie dało rade wytrzymać. Dało się poprostu odczuć że dużo alkoholu i krajówy poszło. Teraz jest 15 poszedłem tylko się wykąpać i znowu mam duszności w chuj. Co mam robić? Wziąć benzo? Jedyne jakie mam to cloranxen. Czy może dzwonić po pogotowie? Czy co robić pomóżcie bardzo się martwie że coś się stało :/
Przedawkowałeś stymulanty/beta-ketony. No zdarza się. Dobrze, wziąłeś afobam, benzo trochę Cię uspokoi. Jeśli masz w domu witaminy, to weź zjedz ze dwie kapsułki; jak masz sól himalajską, to do szklanki wody wsyp szczyptę soli. Pomieszaj i powoli się nawadniaj. Otwórz okno. Pooddychaj świeżym powietrzem. Jak nie możesz stać, to połóż się w pozycji bocznej bezpiecznej. Masz kogoś, komu możesz powiedzieć o swoim stanie?
Oddychaj też powoli tym świeżym powietrzem. Pamiętaj. Pij wodę z solą, bo pewno po b-k to wysikujesz to, co wypijasz. Oczywiście nie rób sobie ze szklanki morza martwego, ale szczypta (tak jak się soli ryż) wystarczy. Pij pij, jak Ci cukier spadł, to wciśnij w siebie kawałek batonika/czekoladę. A jak będziesz nadal czuł się byle jak, to wlej do szklanki ciepłej wody, wrzuć 5-7 łyżeczek cukru. Wymieszaj do rozpuszczenia i wypij. Powinno też pomóc. Ale dopóki się tragicznie czujesz, to wystarczy ta czekolada.
No i wiesz, przez kolejne dni raczej walenie odpada, bo znów będę musiał Ci odpisywać. ;-)
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.