Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
POMOCNIKraul
  • / / 0
Re: Sytuacje kryzysowe: Sprawy pilne
Nieprzeczytany post autor: POMOCNIKraul »
Pomocy prawdopodobnie przedawkowałem fete zajebałem 4 dniowy cug no i właśnie wczoraj sobie pozwoliłem na więcej
tak z 0,5g zjadłem sam. Ostatnia rajka o 22 około poszedłem spać jakoś o 3 i o 5 nagle sie przebudziłem i straszne duszności miałem mrowienie całego ciała nawet na ustach po 3 godzinach sie poprawiło i było w miare stabilnie dało rade wytrzymać. Dało się poprostu odczuć że dużo alkoholu i krajówy poszło. Teraz jest 15 poszedłem tylko się wykąpać i znowu mam duszności w chuj. Co mam robić? Wziąć benzo? Jedyne jakie mam to cloranxen. Czy może dzwonić po pogotowie? Czy co robić pomóżcie bardzo się martwie że coś się stało :/
  • 380 / 89 / 0
Jak są duszności to bym ostrożnie (nie) podchodził do benzo. Kiedyś miałem podobny stan to zapierdalałem taxi do szpitala gdzie podali mi jakiś zastrzyk i przeszło, lekarzowi podałem wszystkie objawy ale nic nie mówiłem o wczorajszym melanżu.
:fuj: :fuj: :fuj:
POMOCNIKraul
  • / / 0
Re: Sytuacje kryzysowe: Sprawy pilne
Nieprzeczytany post autor: POMOCNIKraul »
Czyli lepiej nie brać benzo? Czyli mam uzupełniać minerały próbować jeść i tyle? Po jakim czasie sie stresować że za długo i dzwonić po karetke?
  • 380 / 89 / 0
Jak sie naprawde chujowo czujesz to zapierdalaj do lekarza. Jak nie chcesz jechać to uzupełniaj elektrolity, minerały i napij sie melisy.
:fuj: :fuj: :fuj:
  • 86 / 1 / 0
Miałem coś podobnego akurat cloranxen jest słabą benzodiazepaminą i obniża ciśnienie krwi. Mi bardzo pomógł : ))
  • 441 / 21 / 0
Przyjaciel sruł się 4cmc. Dałem mu izotonik, witaminy i minerały zrobiłem zieloną herbatę i poleciłem się uspokoić. Czy czy mogę mu podać 5htp albo melatonine żeby mógł zasnąć?
Po prostu egzystuje w tym matrixie
jolower
  • / / 0
Hej. Tak z juz z 10 godzin po 3cmc/4cmc/ alfa pvp nawala mi Pilawa puls ok 130-140. Wzielem mirtagen 30mg, afobam 0,5mg i aspirine. Czy dobrze zrobiłem ? Bo jak narazie puls nie bardzo spada :/
  • 3651 / 999 / 2
Nie bierz aspiryny. Ona rozrzedza krew, a jak będziesz miał wylew to przejebane!!

Przedawkowałeś stymulanty/beta-ketony. No zdarza się. Dobrze, wziąłeś afobam, benzo trochę Cię uspokoi. Jeśli masz w domu witaminy, to weź zjedz ze dwie kapsułki; jak masz sól himalajską, to do szklanki wody wsyp szczyptę soli. Pomieszaj i powoli się nawadniaj. Otwórz okno. Pooddychaj świeżym powietrzem. Jak nie możesz stać, to połóż się w pozycji bocznej bezpiecznej. Masz kogoś, komu możesz powiedzieć o swoim stanie?
sky is the limit
Gość
  • / / 0
Tak cos czułem ze dałem dupy z tą aspiryną. Ale puls spadł do ok 125,juz lepiej... Zone mam ale śpi nie chce jej straszyć. Dzieki przyjacielu za rady, powinno być lepiej...
  • 3651 / 999 / 2
Zdarza się. Jak masz żonę, to jej nie budź, no chyba, że będziesz umierał, bo i tak Ci jeszcze bardziej skoczy puls. Radzę Ci przy stymulantach to odpuść sobie aspirynę. W ogóle. To samo, jakbyś brał gingko biloba (np. bilobil) lub winpocetynę (cavinton) lub guaranę. To cholernie niebezpieczne połączenie z aspiryną.

Oddychaj też powoli tym świeżym powietrzem. Pamiętaj. Pij wodę z solą, bo pewno po b-k to wysikujesz to, co wypijasz. Oczywiście nie rób sobie ze szklanki morza martwego, ale szczypta (tak jak się soli ryż) wystarczy. Pij pij, jak Ci cukier spadł, to wciśnij w siebie kawałek batonika/czekoladę. A jak będziesz nadal czuł się byle jak, to wlej do szklanki ciepłej wody, wrzuć 5-7 łyżeczek cukru. Wymieszaj do rozpuszczenia i wypij. Powinno też pomóc. Ale dopóki się tragicznie czujesz, to wystarczy ta czekolada.

No i wiesz, przez kolejne dni raczej walenie odpada, bo znów będę musiał Ci odpisywać. ;-)
sky is the limit
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.

Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.