Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 422 / 21 / 0
Moożna, oczywiście, dużo osób sobie chwali mix speedów z benzo, część efektów ubocznych odchodzi na rzecz spokojniejszego przyśpieszenia. Nie ma się co martwić o dolegliwości krążeniowe bo benzo nie wykazuje dużego wpływu na serce, ciśnienie, śmiało można łączyć.
  • 1931 / 318 / 0
^To , że możnanie znaczy ze powinno
Uwaga! Użytkownik GG Allin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3651 / 999 / 2
Przypominam, że jest to wątek Sytuacje kryzysowe: SPRAWY PILNE. Użytkownik kloniko chyba nie rozumie do czego ten wątek służy. Tym bardziej, że nie ma konta na forum. Uprzedzam, że nawet odpowiedź na takie "niepilne" pytania będzie nagradzana warnem. Odpowiadając na takie pytania (nawet przy Waszych dobrych intencjach) dajecie przyzwolenie, aby ten priorytetowy wątek był zaśmiecany przez tak błahe pytania, czy coś poklepie czy nie! /black goku

[mention]GG Allin[/mention]
[mention]wkurwionygnoj[/mention]
[mention]serotoninowy[/mention]
sky is the limit
  • 1 / / 0
czesc nacpalem sie hexagonem zaczolem w sob ok 1 w nocy bedac kompletnie pijanym 9 piw. W miedzy czasie spalem kilka godzin pilem wode witaminy itd. Dzisiaj postanowilem docpac to co miałem dla zasady ale znowu mi po tym kompletnie odpierdala. Pomijając fakt że czuje się jak mumia w jednej pozycji od kilku godzin no i martwi mnie to że lewa dłoń mi kompletnie zdrętwiała ledwie ją czuje tak już jest od jakiegoś czasu pod ciepłą wodą czucie wraca ale na chwile. Naczytałem się że to niby udar może być albo zawał i trochę się tym sfixowałem. Przeczytałem że benzo mi pomoże ale benzo nie mam jedynie mam piwa ale bojoe się napić bo nie wiem czy nie pogorsze. Chce tylko zapytać czy mam dzwonić po pomoc czy to normalne i mi przejdzie.

od wczoraj zeszło jakies 0,4 - 0,5g dawki różne co kilka godzin.
  • 1544 / 198 / 0
myśle że nic ci nie będzie , taka ilość jest imo znikoma , pomijając fakt że wybrałeś chyba najgorsze możliwe gówno jakim jest hexen , napij sie piwa , i nie dorzucaj więcej , jak czujesz sie dobrze i cardio nie odpierdala to nie panikuj jak troche zejdzie spróboj zasnąc
  • 77 / 11 / 0
Adoniz od alkoholu i hexena możesz dostać udaru kiedy masz migotanie przedsionków. Jest to raczej mało prawdopodobne. Poza tym, w czasie udaru drętwieje jedna strona twarzy, noga i ręka po tej samej stronie. Raczej rzuciło Ci się na kardio. Najlepiej nie pić piwa ani zażywać hexena, tylko magnezik i witaminki i się wyspać i nie panikować.
  • 497 / 12 / 0
30mg eti na jeden raz, proszę o pomoc, pewna bliska osoba mi wzięła
p
email: 853156@protonmail.com
  • 5383 / 990 / 0
Nic zagrazajacego zyciu sie nie stanie, o ile nie mieszala z czyms innym. Kontroluj jednak ją, bo to dawka amnezyjna i może dojść do robienia przypału i obijania piszczeli o meble. Jest opisany przypadek spozycia 100 mg na raz na tym forum i oprocz 2 dni wyrwanych z zyciorysu i jakichs przypalow zdrowie nie ucierpiało .
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 1889 / 72 / 3
Pilnuj tylko, bo zetnie się film. Po 30 mg iv również bliska mi osoba obyła się bez hospitalizacji i chodziła o własnych siłach.
Jeśli możesz przekazać jedną wiadomość ludziom zażywającym narkotyki, powiedz im żeby brali mniejsze dawki.
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.

~Michael Linnel
Odpisuję tylko na GG i e-mail.
  • 326 / 54 / 0
co sie ze mna dzieje kvvvvra
o 22 wypilem ekstrakcję z 250mg antka o 12:30 w nocy kiedy najmocniejsze dzialanie kody zeszło , poszedłem zapalić zielonego z lufki.
5-10 min po paleniu sie zaczelo... tak serce zaczelo walić jakby mi prawie z klatki miało wyskoczyć, wyszedłem na zewnatrz pooddychać ale co raz gorzej. Nagły nacisk z tylu glowy i po bokach tak jakby ciśnienie i piszczenie w uszach.
Wrocilem do domu, usiadłem i napilem sie zimnej wody. Tak jakby przeszło na jakies 5 min bo potem znowu mega walenie serca i słabe samopoczucie ale nie bylo juz tego ciśnienia w głowie ani pisków w uszach. Otworzyłem okno i pod kocem tak siedziałem. Caly drżałem, mialem takie jakby drgnięcia ciała no i jakby mi drętwiały niektóre partie np twarz, ale to tez mogło byc przez trawę. Caly blady, oczy czerwone i mega sińce pod oczami sie pojawiły.
po godzinie sie uspokoiło serce ,drżenie ustało i zamiast paniki na przemiennej z mega spokojem, to teraz juz spokojnie bylo. No i znowu po kilku minutach szybsze ale nie takie energicznie rozszalałe bicie.
Od mniej wiecej 30-40min nie ma juz tego najgorszego walenia serca ale caly czas jest słabo, jestem blady z sińcami pod oczami i co chwila chyba bo moze juz schizuje ale raz mi wolniej bije raz troche szybciej...

Nawet nie potrafie powiedziec czy to był mega spadek ciśnienia czy podwyższenie, ktoś bardziej ogarnia w tych efektach i rozpoznawaniu?

no i przede wszystkim DLACZEGO czy to mozliwe że schodząca kosa i wzięcie DWÓCH buszków z lufki wywołało aż coś takiego?! jakbym zaraz miał wykitowac przez serce i wgl??!!!
to normalne?
co mi sie odjebało
mam nadzieje ze to nie jakis wylew czy cos??
siedze osłabiony i przerażony z totalna bezradnością damn nigdy
nigdy w zyciu nie mialem tak walącego serca
nawet bym sie nie spodziewał ze w ogole moze az tak!

cos ktos wie co mi sie stało? i jaki wpływ i w ogole?
ta powtarzam sie wiem ale no...szok
Every time just like the last
On her ship tied to the mast
To distant lands
Takes both my hands
Never a frown with golden brown
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze

33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.

Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.

Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę

Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.