Dział poświęcony niesklasyfikowanym wyżej substancjom, których struktura zawiera w całości cząsteczkę morfiny – dihydrokodeina, etylomorfina, hydromorfon, oksykodon i inne.
ODPOWIEDZ
  • 130 / 19 / 0
@CristianoRonaldo jak chcesz mocniej i dłużej to dorzuć benzo, ja bym wybrał bromazepan bo ma jak dla mnie najmilsza pluszową fazę
  • 55 / 1 / 0
a ogarnia ktoś ile powinna ważyć tabletka oxydoloru 80 mg po zmyciu otoczki? nie wiem czy nie trace troche leku przy zmywaniu a nie wiem jak to sprawdzic, u mnie wyszlo jak dea razy wazylem 0.33g
  • 2255 / 383 / 0
Mam oksykosin w tabletkach 20 mg. Czego się spodziewać jak wezmę pół tabletki?
  • 205 / 64 / 0
26 października 2024CristianoRonaldo pisze:
a ogarnia ktoś ile powinna ważyć tabletka oxydoloru 80 mg po zmyciu otoczki? nie wiem czy nie trace troche leku przy zmywaniu a nie wiem jak to sprawdzic, u mnie wyszlo jak dea razy wazylem 0.33g
Lol, to już lekka paranoja. Jak zmywasz delikatnie to straty są marginalne.

@mietowy3

10 mg oksykodonu to raczej niewielka dawka nawet bez tolerki na opio. Lekka faza. Ja z tego co pamiętam jako dziewica zaczynałem od 20 mg i było nawet si. Ale to były zupełne początki z dragami.
  • 2255 / 383 / 0
Czyli lepiej wrzucać od razu całą
  • 2534 / 597 / 0
Weź całą. Powinno być akurat.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 91 / 24 / 0
W przeciągu +/- 3 tygodni zjadłem pakę oksów ( 60 tab 80mg ), do tego wcześniej przez miesiąc raz na dwa, trzy dni jadłem po 2-3 tabsy. Czy mogę spodziewać się objawów odstawiennych, jeżeli tak to jak mocne one będą, czym się ewentualnie zabezpieczyć?
  • 604 / 108 / 0
@Associazione
Tak możesz się spodziewać. Jak będą mocne nikt nie jest w stanie przewidzieć bo jest to kwestia indywidualna. Czym się ewentualnie zabezpieczyć to przeczytaj wątek @DexPL o odstawce opio w dziale detox. Pozdrowienia
:tabletki:
  • 91 / 24 / 0
Tylko z tego co czytam, to tam zejście opisane jest raczej dla osób długo biorących, a nie będących w miesięcznym ciągu. Idąc drogą zaproponowaną w dziale detoks to ja dłużej będę brał opio schodząc, niż trwa mój ciąg, a chyba nie o to chodzi. Nic, spróbuje na pregabalinie wytrwać ten najgorszy okres.
  • 70 / 23 / 0
@Associazione, miesięczny ciąg? Nie chcesz schodzić z dawek? Rób cold turkey, kilka dni przecierpisz ale może Cię to zniechęci w jakiś sposób do opiatów. Dużo prześcieradeł na zmianę, jakieś benzo na spanie i nlpz na zbicie gorączki i bóle mięśni.

Ja na swoim przykladzie mogę Ci powiedzieć że jako osoba nie ćpająca opio i z zerową tolerancją przerobiłem w 2tyg kilka plastrów z fentanylem (nie pamiętam ile, liczyłem że jakieś 50mg łącznie było) a drugie 2tyg cisnąłem na mst 100mg i ten miesięczny ciąg zakończyłem właśnie stosując cold turkey, raczej tylko ze względu na brak dostępu do opioidów i pewniue bym się ratował jakimiś małymi dawkami na zejściu bo objawy odstawienne były masakryczne ale to były skromne 4dni cierpienia.
ODPOWIEDZ
Newsy
19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.

Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.