Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 192 / 2 / 0
Po co łączyć coś kiepskiego z czymś bardzo fajnym ?

Ostatnio próbowałem 3mmc "lód" i powiem że bardzo fajne to jest.
Jak na razie testowałem dawki poniżej 90mg i robiło już fajnie. W sumie 1gr starczył na prawie 24 h lajtowej zabawy (sporo ponad 10 kresek z jedynki).
Polecam. Nastepnym razem wytestuje większe dawki.
  • 47 / 3 / 0
Jak jest z podaniem domięśniowo klepie? Można tak czy mi noge upierdoli? Polecacie tą metode?
  • 492 / 16 / 25
Noge to by ci upierdolił krokodyl, trójka jest stosunkowo bezpiecznym b-k, chociaż i tak nie zaleca sie takiej drogi podania większości rc. Raczej nie umżesz, ale licz się z długim i niefajnym bólem tego mięśnia. W imie nauki ładuj, a potem nam wszystko ładnie opisz. Ew wal pod napleta :cheesy:
I nagle czas zaczyna płynąć wolno jakoś w slowm'ie
Robi się chłodniej, czekam na to kiedy mnie pierdolnie
I jest goręcej serce bije mocniej w piersi...
To po tym koksie, goście robią sobie selfie :cool:
  • 4807 / 267 / 0
A Ty w ogóle wiesz o czym piszesz czy tak sobie pierdolisz? Ja np. nie wiem jak działa 3-MMC domięśniowo i coś nie kojarzę postów na ten temat.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 492 / 16 / 25
Po części pierdolę, a po części pisałem to co wiem. Czytałem kiedyś na drugs forum i na jakimś innym anglojęzycznym forum właśnie odnośnie iniekcji ketonów, głównie 3mmc i pentedronu. Wkleiłbym linka, ale nie nie mogę znaleźć. Nasze cudowne forum to nie jedyne źródło informacji, chociaż w tym przypadku faktycznie też nie mogę tego znaleźć. Pewne jest to, że przy rozsądnym dawkowaniu i podstawowych umiejętnościach z dziedziny takich zabiegów krzywdy sobie nie zrobisz. Główne uboki to ból przy samym podaniu, do paru dni utrzymujący się ból tego mięśnia i siniak w miejscu kłucia. Ekspertem nie jestem i sam nie preferuję iniekcji, ale napisałem najogólniejsze info jakie dane mi było przeczytać na ten temat. Mam nadzieję, że nikogo nie uraziłem ironicznością mojej poprzedniej wypowiedzi, jeżeli tak to przepraszam. Z tym napletem to też był żart, żeby nie było.
I nagle czas zaczyna płynąć wolno jakoś w slowm'ie
Robi się chłodniej, czekam na to kiedy mnie pierdolnie
I jest goręcej serce bije mocniej w piersi...
To po tym koksie, goście robią sobie selfie :cool:
  • 4807 / 267 / 0
No i tak ma być. Też czytałem dużo forum Bluelight które bardzo polecam. Jak wiesz ocb pisz dlaczego jest tak a nie inaczej.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 1874 / 96 / 127
W dzisiejszych czasach mozna dostac wszystko jako 4mmc to zaczynaja robic walki na 3mmc xd
wolna molekula
#mops
  • 66 / / 0
W tym rzecz że nie czułem żadnego spida , fajna świeża euforia , trochę substancji już przerobiłem dlatego tak mnie zdziwiły te źrenice , dopaminy nie czułem wcale , tylko taką żywą świeżą euforie ok 1.5 godzi , trochę jak dobra euforyczna 3 , nie wiem może to mi tak organizm zaragował wyjątkowo na oczy juz sam nie wiem
  • 1874 / 96 / 127
Po ketonach mialem szpilkowe zrenice ale to jak przesadze konkretnie z iloscia spozytego krysztalu.
wolna molekula
#mops
  • 192 / 2 / 0
Jak świeci słoneczko to źrenice są normalne.
Dobra piszcie o 3mmc, bo nam zajebią ją niedługo :D
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.