Zarzucilem 90mg Acodinu przed thiocodinem(150mg) i wypilem do tego jedno piwo i totalnie nic! To sb mysle ze zjem reszte paczki Acodinu (210mg) dojadlem i dalej jest po prostu nic, no nic nie czuje.
Nastawienie nie jest ani zle ani dobre, neutralne z oczwkiwaniem na efekty..
Wtf co sie dzieje? Czy ja w jakis sposob moge blokowac to dzialanie, mam pustke w glowie i nic sie nie dzieje ? Nie kumam tego... nic a nic mi nie jest.
Czy ja juz mozgu nie mam czy co do ch*ja ? :d
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
Patrzylem na objawy schizofrenii i bym sie mogl troche porownac z tym.
Zarzucajac reszte Acodinu to juz sobie pomyslalem ze pierdole ten Thiocodin jak i tak nic nie daje od 3dni.. myslalem ze DXM wleci, narazie tylko nudnosci mam i lekko szumi w glowie, ale nic specjalnego.
Chyba zajebe przerwe z tydzien minimum.
Mi sie wydaje ze podstawowo to mam problem z burdelem w glowie ii on blokuje mi uzywki, bo nawet nie mysle przy tym podobno, tak mi ludzie powiedzieli :d
Co robic ? Xd
Co do blokad psychicznych - są możliwe i na takich "prostych" i niby gwarantujących przyjemność dragach jak opio czy stimy. Ale pozwolę sobie wątpić że już cię to dotyczy. Niemniej można się znaleźć na takim dnie psychicznym że nawet hera z benzo nie daje za dużej ulgi. Pisałem o tym gdzieś. Zresztą, udowodniono nawet że zażywanie tej samej dawki w innym miesjcu niz zwykle ma większa szansę na przedawkowanie - więc czynników jest od chuja. Zrób ta przerwę, dokształć się i jakoś to będzie.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
23lata czy ja jeszcze dojrzewam i mam takie wachania nastrojow zle dni itp?
07 maja 2020joujouuoj pisze: po co sie pije cole do thiocodinu?
( ... i kawa wzmacnia kodeinę ale nie wiem czy cola też)
@czekam na nick
Próbowałeś greipfuta czosnku i jak pisze ten powyżej coli ( dla S&S)? Bardzo ważne też jest zjeść coś wcześniej, najlepiej tłuste mięso. Nic tak nie pomaga jak tłuste mięso ale nie jest to konieczne. Ważne by nie bać na pusty żołądek. Wtedy koda nie działa.
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę
Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu
Psylocybina