Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
81
27%
Thioco
220
73%

Liczba głosów: 301

Zablokowany
  • 1223 / 487 / 0
kodeina ulega rozpadowi w wysokiej temperaturze,nie wiem dokładnie w ilu stopniach ale lepiej nie zalewaj wrzątkiem.
  • 113 / 2 / 0
Nie zalalem wrzatkiem, ale nie roooozumiem co sie dzieje.

Zarzucilem 90mg Acodinu przed thiocodinem(150mg) i wypilem do tego jedno piwo i totalnie nic! To sb mysle ze zjem reszte paczki Acodinu (210mg) dojadlem i dalej jest po prostu nic, no nic nie czuje.
Nastawienie nie jest ani zle ani dobre, neutralne z oczwkiwaniem na efekty..

Wtf co sie dzieje? Czy ja w jakis sposob moge blokowac to dzialanie, mam pustke w glowie i nic sie nie dzieje ? Nie kumam tego... nic a nic mi nie jest.

Czy ja juz mozgu nie mam czy co do ch*ja ? :d
Uwaga! Użytkownik czekam na nick nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 449 / 101 / 0
Cierpliwości ziomuś... :-D Poza tym teraz to taką wysoką dawką DXM stłumisz działanie kodeiny i tego czego chcesz, to nie poczujesz...

Poza tym jeśli mówisz, że od pół roku bierzesz to może czas na większe dawki lub przerwę?
Co złego, to nie ja - oczywiście...
  • 2198 / 715 / 0
@czekam na nick - pa na taką sztuczkę, farmakokinetyka się zwie. Za dużo deksiwa osłabiło kodeinę (albo obecnie ci tolerka wzrosła bo wczesniej tez narzekałeś), koda z kolei osłabiła potem dexa, nie tylko przez częściowe dzielenie enzymów ale możliwe że również przez spowolnienie trawienia w jakimś tam stopniu (wiem że teoretycznie nie musi tak raczej być ale miewałem sporo opóźnione wejścia dragów p.o. po opio). alkohol na thio nie pomógł, z deksiwem chyba się nie gryzie. Poczytaj sobie na wiki o enzymkach, metabolizmach, inhibitora i tym podobnych, przyda się.
Autor tego posta jest żywym (?) przykładem że selekcja naturalna nie działa.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
  • 9 / / 0
po co sie pije cole do thiocodinu?
  • 113 / 2 / 0
Wlasnie za bardzo nie wiem w czym tchwi problem, czy z braku znania siebie, braku cierpliwosci, czy tez w kwestiach psychicznych??
Patrzylem na objawy schizofrenii i bym sie mogl troche porownac z tym.
Zarzucajac reszte Acodinu to juz sobie pomyslalem ze pierdole ten Thiocodin jak i tak nic nie daje od 3dni.. myslalem ze DXM wleci, narazie tylko nudnosci mam i lekko szumi w glowie, ale nic specjalnego.

Chyba zajebe przerwe z tydzien minimum.

Mi sie wydaje ze podstawowo to mam problem z burdelem w glowie ii on blokuje mi uzywki, bo nawet nie mysle przy tym podobno, tak mi ludzie powiedzieli :d
Co robic ? Xd
Uwaga! Użytkownik czekam na nick nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2198 / 715 / 0
Napisałem w czym tkwi problem - w braku wiedzy. Proleki jak koda czy tram są mniej wygodne przez to jak wiele ich efektów zależy tego jak skutecznie są metabolizowane. Podanie p.o. też swoje wady ma niestety, bo raz się głodzisz, raz dobrze zjesz przed a i tak nie zawsze masz działanie na stałym przeiwdywalnym poziomie. Nie znaczy że namawiam do strzykawek, stwierdzam tylko fakty.

Co do blokad psychicznych - są możliwe i na takich "prostych" i niby gwarantujących przyjemność dragach jak opio czy stimy. Ale pozwolę sobie wątpić że już cię to dotyczy. Niemniej można się znaleźć na takim dnie psychicznym że nawet hera z benzo nie daje za dużej ulgi. Pisałem o tym gdzieś. Zresztą, udowodniono nawet że zażywanie tej samej dawki w innym miesjcu niz zwykle ma większa szansę na przedawkowanie - więc czynników jest od chuja. Zrób ta przerwę, dokształć się i jakoś to będzie.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
  • 113 / 2 / 0
Przerwe to na pewno, albo juz nawet zaczne zdrowo zyci zycie ukladac, moze to mnie blokuje chec przycpania i tak samo chec normalnego zycia.
23lata czy ja jeszcze dojrzewam i mam takie wachania nastrojow zle dni itp?
  • 2198 / 715 / 0
Póki będziesz ćpał to dojrzewać możesz do samej śmierci. Serio. Zwłaszcza emocjonalnie. Ostatnio mądry człowiek mi powiedział w skrócie że uzależnienia to głównie efekty problemów z przeżywaniem emocji - jak teraz już je masz to niezła predyspozycja na długi nałóg. Może też być tak że te huśtawki są efektem a nie przyczyną ćpania, co też nie wróży dobrze i pokazuje że ryje beret. Nie zaczniesz układać tego życia póki będziesz mógł sobie przed tym postawić jakieś "albo". Sztuka w tym żeby też się nie znaleźć w takim gównie gdzie ta opcja zniknie i jedyne co to sobie poukładasz dobytek życia - paczki po lekach i blistry. Decyduj jak najszybciej.
  • 916 / 171 / 0
07 maja 2020joujouuoj pisze:
po co sie pije cole do thiocodinu?
Dla smaku.
( ... i kawa wzmacnia kodeinę ale nie wiem czy cola też)

@czekam na nick
Próbowałeś greipfuta czosnku i jak pisze ten powyżej coli ( dla S&S)? Bardzo ważne też jest zjeść coś wcześniej, najlepiej tłuste mięso. Nic tak nie pomaga jak tłuste mięso ale nie jest to konieczne. Ważne by nie bać na pusty żołądek. Wtedy koda nie działa.
Piętnastu chłopa na umrzyka skrzyni ho aj ho i w butelce rum. Pij na zdrowie resztę czort uczyni.
Zablokowany
Newsy
Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę

Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.

DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne

Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.

Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu

Psylocybina