Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 395 / 36 / 0
23 lutego 2019Reisende pisze:
Całkowity czas działania alpry w organizmie to jakieś 12-15h.
To o czym mówisz (zaburzenia pamięci) to jeden z możliwych skutków ubocznych podczas stosowania pierwszych dawek leku.
Dodam za Wikipedia o" Działania niepożądane"
Skutki uboczne alprazolamu, w związku z podobnym mechanizmem działania, są zasadniczo podobne do innych benzodiazepin. Do tych najczęściej wymienianych zalicza się:

sedacja, zmęczenie, osłabienie, obniżenie nastroju
zawroty głowy, zamazana mowa, ataksja
zaburzenia pamięci i świadomości, rzadziej niepamięć następcza
wzmożona pobudliwość, nerwowość, rzadko hipomania lub mania
sporadycznie spadek ciśnienia tętniczego
nadmierne wydzielanie śliny/suchość w jamie ustnej.
nic nie istnieje dopóki na to nie spojrzysz...
  • 1180 / 399 / 0
alpry nie powinno się łączyć z alko, powielam już tutaj zaczytaną opinię z działu benzo, że jeżeli już ktoś lubi benzo+alko to rolki plus alko-z umiarem, alpra plus alko-pierwszy raz "przygoda"zakończyła się urwanym filmem, kolejne "przygody"-to super samopoczucie i przy dorzucaniu alko czy alpry-znowu film urwany, zarzygane ciuchy, rozwalona głowa-jak przypuszczam spadłem wtedy ze schodów. Nabrałem szacunku do alpry i juz nie miksuję z alko i staram się tych tabletek nie łykać za często, i mam zamiar nie kołować alpry w ogóle
Uwaga! Użytkownik spiderek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 781 / 46 / 0
Traktuj alpre jak skarb jak gumiś :uwaga:. Wczoraj 4mg dziś 6mg i czuć działanie po wybryku jak wjebałem 60mg jestem zdziwiony i dlatego szanuje też.
  • 229 / 26 / 0
Ktoś może się orientuje czy na Węgrzech dalej liberalnie pod względem alpry? Będę wdzięczna za info :)
Nic nigdy nie było dla mnie zbyt dziwne.
Hunter S. Thompson Lęk i odraza w Las Vegas
  • 384 / 63 / 0
Zaczynam powątpiewać w plotki o magicznym działaniu grejpfrutów na benzo. Zjadłem w niedzielę parę godzin przed wzięciem benzo z połówkę grejpfruta, resztę wycisnąłem, popijałem sobie tabletki i kilka małych łyczków wziąłem jeszcze wcześniej, zarzuciłem 5 mg alpry i praktycznie tego nie odczułem, jedynie skutki uboczne takie jak długie spanie i pare luk w pamięci. Lipton, dzisiaj robię to samo, zjem sobie grejpa ale biorę 10 mg, największa przyjęta dawka w życiu (największa była bodajże 6 mg), liczę na jebnięcie, ale powątpiewam w to
?
  • 301 / 43 / 0
@rockens Grejp zrobił z enzymami co miał zrobić, innej opcji nie ma. A to, że Twoje subiektywne odczucia były takie a nie inne wynika z błędnych oczekiwań w stosunku do tego benzo i takiej dawki. Branie takich ilości benzo solo to proszenie się albo o kłopoty i niepamięć albo o zwykłe urwanie filmu i przysypianie.
  • 1211 / 615 / 0
Niektórym wydaje się, że im większa dawka benzo tym lepiej - a to kompletna bzdura. Aby odczuć tę specyficzną benzodiazepinową euforię i luz trzeba się odpowiednio wstrzelić w dawkę, jak się przesadzi to jedyne na co można liczyć to długi, mocny sen albo na amnezję i odpierdalanie dziwnych akcji.

BTW: Nie bierz tych 10 mg, będziesz później żałował.
Uwaga! Użytkownik Vratislav nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 781 / 46 / 0
Ileż można powtarzać jebnięcia nie doświadczysz to nie psychodeliki czy empatogeny. I zgadzam się z kolegą wyżej nie jedz tych 10mg bo będzie lipa. Takie dawki to celuj w miksach z opio albo innymi lekami. Ja jestem zadowolony dalej z dawek 4mg i 4mg klona a tolerkę mam wyjebaną, ale działa na co ma działać czyli alpra przeciwlękowo bez jebnięcia tak samo klonozepam ciało gumowe ale bez tego efektu łał co przy pierwszych paczkach.
  • 384 / 63 / 0
Nie chodzi mi o psychodeliczne jebnięcie, tylko odczucie całkowitego luzu. Don't worry boys, posty o tym, żeby uważać na dawkę to może w temacie z fentem, a nie alprą, dzięki za rady, ale sobie poradzę, w razie czego gdy się nie odezwę to wpisujcie mój nick w temat ze zgonami

PS gdybym nie miał wyrobionej solidnej tolerancji na dawki typu 5 mg, które mnie już nie robią, to bym nawet nie pomyślał o braniu takich ilości. Nie jestem amatorem jeśli chodzi o alprę, a o tych 10 mg pomyślę, żeby nie było, że nie da mi się przemówić do rozsądku
?
  • 270 / 26 / 0
A według mnie odpowiednie działanie alpry odczuwają osoby o osobowości neurotycznej, osoby w stresie, silnym lęku a nie osoby leżące na kanapie i z nudów zarzucajace kosmiczne ilości i oczekują nie wiadomo czego.
Uwaga! Użytkownik ludecki12 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.