Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 2874 / 299 / 0
Zaleca się to na odstawianie clonazolamu (przy którym to odstawieniu może dojść do padczki - przyp. redaktora) więc powinno być dobre w te klocki.

Twój wieczór po kolejnych 8mg może skończyć się ciekawie :)
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 293 / 41 / 0
@up rzeczywiście mój wieczór skończył się ciekawie.
zerwał mi się film, rano nie usłyszałem budzika i prawie zaspałem mając do pracy na 10 %-D
ogólnie świetny usypiacz no i macie racje na zjazdy/skręty/kace może nadawać się wyśmienicie.
które benzo z tych RC ma potencjał rekreacyjny, ktoś coś ?
Uwaga! Użytkownik CristianoTramaldo jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 209 / 3 / 0
hahaa zebyscie mnie wiedzieli jak wpadlem na pomysl o rajdzie na rolkach do monpolowego w srodku torunia o 24 w srodku ciagu na flubro (rolki wyczynowe, normalnie po poreczach wtedy skakalem) i jeb co metr na chodniku., Chcialem do pobliskie monopolowego dojechac. Policja podjezdza patrzy co sie tu wyrabia to wybelkotalem ze sie na rolkach ucze jezdzic. A taka mala historyjka z zycia wziecia. Wspomnienie na na flubro o flubro, teraz asekruracyjnie 100x4mg wzialem zeby sie za daleko nie zapedzic. A pozatym przed chwila bylem a aptece, kupuje acodin, wracam do chaty a TAM KURWA CO 10x15 mg ?????????????? za 10 zł ? Thiocodin widzie ladnie sie zmienil jedna opaka 300 mg kody w srodku a tu takie rozczaroAWONIE.
  • 293 / 41 / 0
bosh ten flubromazepam to jakiś szatan... wczoraj o 18 zarzuciłem 4mg i własnie teraz otworzyłem oczy. usypia mnie mocno ten specyfik.

@up przypomniałeś mi jak swego czasu kłóciłem się w środku nocy z aptekarzem o 3 paczki thiocodinu, będąc dobrze wyjebanym już acodinem (który ten sam typ sprzedał mi parę godzin wcześniej). skurwysyn zdawał się być nieugięty, ale na argument.
- to co mam iść tam (wskazałem na jakieś bloki) i szukać towaru nieznanego pochodzenia i ryzykować własne życie ? tego pan chce ?!
przeszło, sprzedał i od tego czasu był mój, przynajmniej do wejścia ustawy %-D
Uwaga! Użytkownik CristianoTramaldo jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2874 / 299 / 0
@up
dzięki benzo zlikwidowałem swój problem z bezsennością (wiem, że wróci), ale też przez zabawy z clonaZOLAMEM i flubromaZEPAMEM mam teraz na odmianę problem z wstawaniem. Zamiast wstać na piątą wstałem po 12 %-D 7h snu więcej niż planowałem to już coś nie halo.

Dlatego jednak jako benzo na spanie polecałbym rzeczy, które mają krótki okres dzialania i szybciej wchodzą (etizolam i flubromaZOLAM). Jeszcze biorąc staram się tak celować by pierwsza fala uderzeniowa działania skończyła się przed planowaną pobudką.
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 293 / 41 / 0
to prawda. przy dobrym doborze specyfiku można sobie całkiem nieźle wyregulować godziny sny.
ja mam ten problem, że lubię walnąć sobie godzinną drzemkę po pracy. Później w nocy zamiast spać to przysypiam dopiero na paręnaście minut przed dzwonkiem budzika. przy benzo tego problemu nie ma. A jak się kończy zapas benzo...... to już całkiem inna historia ;)
  • 130 / 3 / 0
Te flubro na prawdę tak usypia? Wgl nie mam tolerki na benzo z rok temu pare razy wziolem eti na zwale , chcialem sobie dziś zaaplikowac 4mg tego flubro z ciekawosci jak to działa, tylko czy po tym będę chodził caly dzień zamulony (śpiący)? Bo tego nie chce
  • 1130 / 48 / 0
Jak nie masz tolerancji to pewnie i z 2 dni jak nie lepiej :)
  • 130 / 3 / 0
To w sumie dobrze ze tego nie wziąłem, szkoda myslalem ze to ma troche inne działanie
  • 1130 / 48 / 0
Tu nie chodzi o dzialanie, tylko ten zwiazek ma kurewsko dlugi okres poltrwania i ludzie pisali juz, ze chodzili po 3 dni spizgani :)
ODPOWIEDZ
Newsy
Polacy robią to w samotności. W domach, nie na imprezach. A królowa jest tylko jedna

Coraz częściej używamy substancji psychoaktywnych w samotności. Szczególnie popalamy. I nie chodzi rzecz jasna o papierosy dostępne w kiosku. O czym to świadczy? – O tym, że te substancje są wykorzystywane do regulacji emocji, takich jak lęk, smutek czy napięcie – dr Gniewko Więckiewicz, psychiatra ze Śląskiego Uniwersytetu Medycznego komentuje wyniki raportu PolDrugs 2025.

Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.

Skandaliczne sceny na SOR-ach w wakacje. Pacjenci pod wpływem alkoholu i narkotyków

Skaczą po łóżkach, demolują sufit, są agresywni i niebezpieczni – a to wszystko dzieje się na oddziałach ratunkowych, gdzie inni pacjenci czekają na pomoc. W wakacje SOR-y pękają w szwach, a liczba pacjentów pod wpływem alkoholu i narkotyków lawinowo rośnie.