Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 1121 / 157 / 0
Jeżeli chodzi o Hamburg, to załatwicie od czarnych na St. Pauli bez problemowo, ale dobrze jest znać niemiecki, z jakością jak trafisz, różnie bywa.
"Nieśmiertelny jak Ciro Di Marzio"

Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
  • 1 / / 0
W moich stronach tam mówili na to Tofiec i było takie nie za mocne, dla mnie to nawet lepiej, nie poniewierala aż tak dłuższa sesja. Generalnie dało się zauważyć takie drobne przyzwolenie na to w pracy itd
  • 1 / / 0
Jest to mój pierwszy wpis, lecz forum czytam już od dłuższego czasu i pomyślałem czemu by nie spróbować widziąc taki dział. Wiecie gdzie mogę ogarnąć kamień lub inne w podobnym działaniu? Siędzie dokładnie w Saarbrucken około 150km od Frankfurtu.
Wiecie tez może jak wyglada wysyłka sypkich i twardych substancji np. Do paczkomatu DHL?

Z góry przepraszam jest to mój pierwszy post na jakimkolwiek forum i proszę o wyrozumiałość jezeli już cos zle zrobiłem.

Wiemy czy nie wiemy i tak nie powiemy- bo na forum jest zakaz bezpośredniego handlu i podawania źródeł, więc uważaj , mam Cie na oku - {czajnikof.}
  • 933 / 169 / 0
@Gimek0PL , trochę lipa, bo jak złapią to możesz mieć problem, a Niemcy oglądają paczki z Holandii. Lepiej zamów sobie coś do Holandii, jedź tam na weekend i zawiń pakę. Jak nie będzie to mega wielka paka to bez lipy na granicy. W razie kontroli wsyp wszystko np. do gorącej kawy i cie w dupe pocałują.
Przez to cholerne forum boję się wypić piwo, walnąć kreskę i zwalić konia xD
  • 59 / 3 / 0
Z tego co mi wiadomo, to w Bielefeld nie ma problemu jeśli chodzi o kokaine czy crack. Wiadomo że weed też jest cały czas dostępny.
  • 3 / / 0
12 kwietnia 2023FAMAS1980 pisze:
@Gimek0PL , trochę lipa, bo jak złapią to możesz mieć problem, a Niemcy oglądają paczki z Holandii. Lepiej zamów sobie coś do Holandii, jedź tam na weekend i zawiń pakę. Jak nie będzie to mega wielka paka to bez lipy na granicy. W razie kontroli wsyp wszystko np. do gorącej kawy i cie w dupe pocałują.
Wszystko zależy od landu,Bawaria jest słabo pobłażliwa nawet na najmniejsze posiadanie.
  • 933 / 169 / 0
@hyperuser12345 , no najbardziej chrześcijański region :D ale za przemyt srogie kary dają.
Przez to cholerne forum boję się wypić piwo, walnąć kreskę i zwalić konia xD
  • 1 / / 0
ktos cos z okolic bamberg/lichtenfels/kronach?
  • 701 / 319 / 0
Czy w Niemczech, w aptekach jest obecnie jakiś odpowiednik thiocodinu czy czegokolwiek z kodeiną bez recepty ?
Bóg rozdaje karty.. diabeł je miesza...
  • 1121 / 157 / 0
Ostatnie posty wyczyściłem bo na forum obowiązuje zakaz handlu! Radzę się nie umawiać przez pisanie postów w wątkach, następnym razem posypią się bany.
"Nieśmiertelny jak Ciro Di Marzio"

Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD

Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.

Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.

Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.