Zacznij najlepiej od 4-ho-meta, jest przyjemny lekki i wesoły, polubicie się :). Idę o deko mipta, że jak przywalisz od razu z tak grubej rury, to odechce Ci się psychodelików na długo.
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
z tą różnicą że zjadacza ketonów zapewne przerośnie zasugerowana przez niego dawka, zastanawia mnie to czy dyso odklejeńca również/
Z pewnością denerwować będzie wspomniana stymulacja (mogę jedynie przypuszczać że podobna do 3/4-meo-pcp)
Arylcyclohex = Two Steps From Hell
Tak jest, antagoniści NMDA w tym również mxe obniża czasowo tolerancje na kilka grup substancji, tylko że w moim przypadku ten czas na pewno minął już jakiś czas temu :)
Swoją drogą, piękną podróż można by było skomponować - ale na pierwszy raz lepiej solo
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
Ciężki bl... ostre OEV... ale później uczucie takiego spełnienia... jakby życie nabrało jakiegoś głębszego sensu... pochwale też za trzeźwe myślenie
Aktualnie dołączyłem 500mg tramadolu i jest na prawdę dobrze
Mimo wszystko... że jest miło... upośledzone myślenie abstrakcyjne... ale co dalej
Muszę sięgnąć głębiej, a obawiam się że powiększenie dawki spowoduje tylko większą gonitwę myśli
Kurcze... zostałem stworzony dla dysocjantów i dysocjanty zostały stworzone dla mnie
obie pozbawione 'ja'.
To było umiarkowanie zahaczające o nieprzeciętność."
Najpierw masa, potem kwasa
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.