Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
Owce wręcz przeciwnie, już z oddali jak wyczają, to się ewakuują.
Może coś takiego zbierałeś tylko ta jajecznica byłaby dość chujowa w smaku.
02 września 2020mefistofeles85 pisze:Tak krótki okres przechowywania nie mógł mieć zauważalnego wpływu na moc, o ile nie były wcześniej zmielone. Mrożenie powinno wydłużyć, a nie skrócić czas przechowywania bez względu na szczelność opakowania. Taką moc musiały mieć na starcie.31 sierpnia 2020sirkulki pisze: Siemanko, mam pytanie o moc grzybów, a raczej jej utratę. Zgodnie z tym co wyczytałem na forum na temat przechowywania grzybów (McKennaii), po zbiorze gdyby dobrze suszę i potem trzymam w zamrażalniku. Leżą one tam już jakieś 3 miesiące...
W jakim stadium rozwoju były zrywane? Im mniejsze, tym mocniejsze z reguły. Takie wyrośnięte, otwarte maksymalnie i mocno sypiące zarodnikami są trochę słabsze.
Następny raz celuj w więcej, albo powybieraj te najmniejsze ;)
pozdro!
02 września 2020JaTy1234 pisze: I teraz moje pytanko. To byly dosyc duze roznego rodzaju blaszkowane grzyby procz tych najciezej trujacych i pytanko psylocyby mogly te blaszaki troszeczke miec to wiecej niz pewne ale procz tego czego jeszcze mogly miec? Jak by nazwac ten lot jak to nawet psylocyba z lysiczeknie byla? Jak to mozliwe?
Tak trochę hardcore zbierać grzyby, jakich się nie zna i jeść
W edycji posta przydałaby się opcja usuwania posta...
@CATCHaFALL zgaduje , ze jestes rozeznana bardziej w temacie . Jakies protipy jeszcze ?
Według mnie jest za wcześnie, ale ostatni update robiłam tydzień temu. Nie omieszkam zerknąć znów very very soon, więc na pewno dam znać
Wyskakuje błąd htttp
@PrimaBelladonna
Pytanie nie jest śmieszne. Nie wiadomo czy ktoś już robił taki eksperyment. Przeszczep grzybni z trawą hehe. Bądź pierwsza.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.