Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 1974 / 525 / 0
14 czerwca 2019LittleQueenie pisze:
W wątki o eti było, że dość słabo działa przeciwlękowo. Wystarczy osobie, która ma 0 tolerancji na benzo? I ile tego etizolamu dawkować?
Wystarcza i dobrze działa przeciwlękowo, 2mg niewiele się różni od 1mg alpry.
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 760 / 68 / 0
@UP różnica jest kolosalna bo eti to nie jest nawet benzo :-) a flu to jest mieszaina 3 różnych składników i co ciekawe badane 3krotnie z różnych miejsc pokazuje zupełnie inne substancje.. Niemniej jest tam opio, benzo i euforyk sugeruje jak zawsze trzymać się jak najdalej od tego. A jak jednak ktoś bardzo chce się tym bawić to 25mg+1-2 mg flu.
Tylko to nie jest zabawa dla niedoświadczonych i może spowodować skutki nieprzewidywalne.

Ale tak jak napisałem w takiej kombinacji jest świetnie tylko na początku senność nie do opanowania, która mija z czasem.

Natomiast kwestia zejścia po ciągu to dla tych co nie mają o tym pojęcia niech zapierdalają na odwyk.

Ci co mają pojęcie to zalecam na początku tramal 200 mg, 2-3 razy dziennie 4-6 mg klona i około 35 mg rolek. I koniecznie dawki esci koło 40 mg podzelone 20 mg rano i 20 mg po południu. I należy znaleźć siłe żeby wstawać z łóżka przez pierwsze 2 tygodnie objawy abstynencyjne utrzymują się około 3 m-ce później chyba jest lepiej po ale niekoniecznie dobrze.

Patrzcie koniecznie jeśli to glikol na kolor po rozrobieniu. Musi być delikatnie żółtawy i bez żadnego zapachu. Bo ostatni sort zawierał ketony niewiadomego pochodzenia i wtedy ma dziwny zapach w sensie jak ktoś nie zna zapachu ketonów a jak zna to wyczuje bez problemu a wtedy albo do kibla wszystko ale bawcie się dobrze.

ELO!!!

Żeby nie wpaść w ciąg to sugeruje używanie raz na tydzień max 3 dni. Najdziwniejsze jest to, że nawet nieświadomie zwiększa się dawki jednorazowe i kolejna dziwna sprawa to nie powoduje chęci dorzutki jak kończy się działanie i nie m a efektów zwały na początku później to katastrofa bo próbujesz schodzić tak jak zawwsze reduując i podmieniając na inne benzyny i wtedy zdziwienie następuje bo jakoś nie da rady zejść w ten spoób i czegoś brakuje a brakuje opio...
My name is called religion, sadistic, sacred WHORE.

"Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać różnych rezultatów” Albert Einstein.
  • 1931 / 191 / 0
Czy Flualprazolam jest legalny?
Take DXM and Be Happy
  • 2104 / 466 / 37
Tak.
Lubisz koks?
  • 880 / 364 / 6
Na następnej liście do delegalizacji jest klonazolam, więc flualpra jeszcze chwilę pobędzie legalna :D
Everything's better with acryl. It's like bacon, but acryl.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
  • 1070 / 137 / 0
@up flualpra z tego co pamiętam też jest na tej liście do odstrzału:)
  • 977 / 223 / 0
Tak, z benzo flualpra, klonazolam i diklazepam są w pierwszej kolejności do delegalizacji.
  • 2104 / 466 / 37
W nowelizacji wykazu nie ma nic o flualprazolamie. Postanowiona jest delegalizacja klonazolamu, diklazepamu, flubromazolamu i 3 - hydroksyfenazepamu.
Lubisz koks?
  • 977 / 223 / 0
Rzeczywiście, mój błąd, teraz się przyjrzałem tej nowelizacji i chodzi o flubromazolam. Czyli flualpra wciąż pozostaje legalna.
  • 9 / / 0
Jak wydawkować na pierwszy raz? Pillsy z [REDACTED] 1mg tolerancja na benzo prawie zerowa max kilka prób po 2-3 mg alpry w przeciągu roku i kilka rolek

nie piszemy o źródłach poza działem S+//picabia
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Badania nad grzybami zaskoczyły naukowców. Odkrycie może pomóc wielu ludziom

Amerykańscy naukowcy przeprowadzili badania na temat działania psylocybiny, zawartej w niektórych gatunkach grzybów psychoaktywnych. Wnioski opublikowane zostały w "Nature Neuroscience". Jak się okazuje, związek ten może zmniejszać przewlekły ból i związane z nim ryzyko rozwoju depresji. Eksperymenty przeprowadzono na modelach zwierzęcych.

Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.

"Niemyte dusze / Narkotyki" - teatralna podróż w głąb ludzkiej psychiki

Spektakl odbędzie się 17 października 2025 roku (pt) w Miejskim Ośrodku Kultury w Pelplinie. To propozycja dla każdego, kto poszukuje w teatrze głębi, refleksji i intelektualnego wyzwania. Nie przegapcie tego wyjątkowego wydarzenia!