...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 1533 / 196 / 0
wow ale hardcor xD ciąg 3 dni na jaraniu :gun:
  • 3237 / 551 / 0
LOBO nie daj się oszukać sobie, wiesz dobrze, że Cie jara jaranie :diabolic: .
Brutalny, ja po 9 miesiącach od przerwania abstynencji dopiero załapałem cug 3 dni bez przerwy. Fajny trip jest, ale zbliża się nieuchronny koniec wolnego czasu :'( ale już czuć patologie, która jeszcze nie daje konsekwencji. To co innego niż blancik raz na miesiąc z kumplami ogarniając wszystko w 100%.
Ostatnio zmieniony 16 września 2018 przez pomasujplecki, łącznie zmieniany 1 raz.
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 1533 / 196 / 0
a co ja mam powiedziec jak mam ciąg od 5 lat .. przerąbane na zime sie zbieram na detox
  • 3237 / 551 / 0
Po 3 dniach cugu mam taką zamotke w głowie, że odpowiednia muzyka daję mi podobną psychodele co po serotoninowych ketonach :diabolic:

• 5121 / 887 / 0
Antydepresanty pewnie osłabiają psychodelę w ciul , nie ? ale jak ktoś ma schizy po palenku to antydepresanty mogą mu przedłużyć możliwość jarania bez bad tripów?

Dobrze kminie?
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 1864 / 699 / 0
[mention]Brutalny[/mention] Też tyle czasu w ciągu byłem, wiadomo przerwy wymuszone były, rzuciłem, po 2msc wróciłem i pizgałem kolejne 4msc. Odstawka, atak paniki, psychiatra i 9msc absty. No i znowu powrót...
"Na nic mi terapia,
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
  • 1533 / 196 / 0
ja kupilem waporizer myslalem ze to bedzie moment ze bede palil mniej , ale nabijam kolbe na wieczor i rano jak otworze oczy to odrazu jaram cale wbicie z wapo , ukurwiony jak szmata wstaje z lozka :D i ogar kawka sniadanie itd i kolejne wbicie , i leci jak zatrzymac ta machine ?
  • 3237 / 551 / 0
[mention]Brutalny[/mention] nie masz w tak długim cugu takich rozkmin o tym ile życia jest po za tobą? Jakieś rozkminy o przemijaniu czasu i wykorzystywaniu go? Mnie tylko to chamuje inaczej bym leciał xd

• 1864 / 699 / 0
Zagryźć zęby, przetrzymać pierwszy tydzień, a później już z górki. Gorzej jak wszyscy znajomi jarają i kuszą...
"Na nic mi terapia,
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
  • 1533 / 196 / 0
no niestety moi znajomi jarania na potege , wszystko sie kreci w okolo bakanda , wiec mam na swoj sposob przesrane a nie moge siedziec w domu bo mnie chuj strzeli , czy mam wrazenie przmeijania czasu ? no tak mam jaram od rana do nocy caly dzien po dniu skuty jak meserschmit do odcinki :D ale wykonuje wszystkie obowiazki itd jak kazdy inny czlowiek tylko ze na grubych fazach po THC ale jak nie jaram to tez nic nie robie wiec sam juz nie wiem
, prawda jest ze mam problem z wyslawianiem sie niekiedy i ciagly natlok mysli , i mam wrazenie bujania w oblokach i rozkojarzenia ale nie jest mimo to zle po takim czasie stan najarania jest normalny i kazda czynnosc wykonujesz zjarany
ODPOWIEDZ
Newsy
Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.

Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.

CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.