Dział dostępny bez rejestracji, co umożliwia zgłoszenie problemu w przypadku utraty dostępu do własnego konta. Przed napisaniem postu prosimy o przeczytanie wcześniejszych zgłoszeń i rozwiązań problemów, aby uniknąć powtórek.

Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
"Przecież to była tylko jedna seria spamu za którą dostałem bana i się nic nie wydarzyło potem, tylko feralnie z tym grzybem, a gadają jakbym znowu im coś po złości zrobił. No kurwa rozumiem za tę serię spamu i sam wtedy bana chciałem, idiotycznie to zrobiłem, ale przecież nic potem się nie działo więcej... Z tym sritartem też odpuściłem, ani słowa na ten temat nie napisałem po unbanie, przejrzyj posty, pisałem wszystko normalnie i zachowywałem się normalnie, wpadka z tym grzybem ale przecież widać po postach, że nie było nic robione na przekór czy wbrew administracji, kurwa no rozumiem bana za celowe i świadome działanie, ale skoro już nie odpierdalałem i nie miałem zamiaru odpierdalać no to weźcie to zdejmijcie, jak jest jakiś problem podejrzenie nie wiem, to czasowo posty do zatwierdzenia czy coś ale nie jakieś kilka miesięcy blokady no XD"

"przecież do całego swojego posta o tym grzybie się odniosłem właśnie"
Ostatnio zmieniony 03 stycznia 2026 przez magdabudny, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik magdabudny jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Tymeczeku
  • / / 0
No błagam jestem czasem tym pawianem i uniżonym klaunem. Przepraszam administrację, mam problemy ze sobą natury ( wiadomo co,)dajcie mi szansę. Z poważaniem Tymek Dymek. Bez forum moja egzystencja nie jest pełna. Zrobię wszystko co trzeba by dalej móc dzielić się wiedzą. Błagam nie odrzucajcie zaginionej w mroku i marazmie osoby. Czasem mam przerost ambicji nad treścią, lecz czy to dyskwalifikuje mnie jako człowieka;((((
  • 1534 / 406 / 2
Po wewnętrznych konsultacjach, Twój ban jest jak najbardziej słuszny - nie możemy traktować każdego indywidualnie, bo jest to sprzeczne z zasadami którymi się kierujemy.
Na twoim miejscu cieszyłbym się, że nie mam perm bana.
protip: skończ spamować, bo to nie pomaga, jedynie zachęca do przedłużenia tego bana.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Tymeczekunio
  • / / 0
No proszę już nie będę błagam was, szoruje kolanami po podłodze. Proszę zrobię FAQ na 10 różnych substancji. Jak nie to możecie i rok dać mi bana. Dogadamy się, nie zawsze jestem spamerem, proszę o odpowiedź i pozytywne rozpatrzenie mojego wniosku. Przepraszam za siebie, proszę 🙂👍
tymk
  • / / 0
Vetlusrani44 zgodził się ściągnąć bana.
  • 2912 / 627 / 0
Zgłoś się do lekarza psychiatry. Wnioskuję o przedłużenie bana ze względu na to, że twoje zachowanie wskazuje jednoznacznie, że chcesz kontynuować zaśmiecanie forum i łamanie regulaminu. Najpierw po ostrzeżeniu @Merx żebyś nie spamował wrzucasz do akceptacji ponad 5 postów, a potem piszesz "Vetlusrani44 zgodził się ściągnąć bana.". Serio, idź do lekarza.
KONTAKT PW + PRIVNOTE.COM
  • 2022 / 263 / 0
@Merx @Vetulani44 tymek mnie wzruszył ostatnim postem.
Dobroslaw
  • / / 0
Dla dobra a także rozwoju w przyszłości tego forum powinienem wrócić. Bez mojej osoby a także wkładu własnego te forum dużo straci. Konstruktywne wymiany zdań, napięcie, kultura osobista, szacunek do innych ludzi. Rozwijam także wątki ,daje bardzo dobre rady , nie raz. Wiele osób potwierdzi. Popularnością na forum bije Beyonce czy też Londona , Zgietego. Każdy dzień braku mojej osoby powoduje nieodwracalne zmiany w organicznym organizmie forum. Moje podejście często nowoczesne do wielu spraw pomaga unieść ten portal na wyżyny swoich możliwości. Każdego ciągnę do góry.
  • 2022 / 263 / 0
To nie przejdzie musisz poczekać do końca bana. Ale mam też dobre wieści jak już wrócisz to będziesz miał niespodziankę/prezent coś a'la tort. Ale to jest niespodzianka i nie mogę ci powiedzieć.
  • 9496 / 1866 / 2
03 stycznia 2026Tymeczeku pisze:
No błagam jestem czasem tym pawianem i uniżonym klaunem. Przepraszam administrację, mam problemy ze sobą natury ( wiadomo co,)dajcie mi szansę. Z poważaniem Tymek Dymek. Bez forum moja egzystencja nie jest pełna. Zrobię wszystko co trzeba by dalej móc dzielić się wiedzą. Błagam nie odrzucajcie zaginionej w mroku i marazmie osoby. Czasem mam przerost ambicji nad treścią, lecz czy to dyskwalifikuje mnie jako człowieka;((((
Następny ban będzie do czasu jak nie napiszesz, że jesteś po terapii. Tylko, że jak będziesz po terapii już nie będziesz potrzebował tego forum.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe

Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.

Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.

Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn

Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.