Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 1916 / 335 / 2
Rolki naprawdę łatwo załatwić, postaraj się ;-)

Wiesz, w teorii wszystko można... pytanie jak organizm na to zareaguje. Rob jak uważasz, pro rozpiskę masz prosto z książki.
Uwaga! Użytkownik 52eu126Iz60j nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12597 / 2437 / 0
Paradoksalnie z mojego doświadczenia wynika, że łatwiej jest dostać Alprazolam, czy nawet Klony, niż Relanium.
  • 390 / 24 / 0
09 października 2017jezus_chytrus pisze:
Paradoksalnie z mojego doświadczenia wynika, że łatwiej jest dostać Alprazolam, czy nawet Klony, niż Relanium.
Bo klony są znane. O klonach nawet moja babcia słyszała ;) a taki Afobam? Komu nieobeznanemu w temacie mówi coś nazwa Afobam? Już prędzej Xanax, jego więcej osób skojarzy. Ludzie nie lubią się wysilać. Często Relanium i klony to leki "dla świrów" a Afobam to lek dla ludzi z lekki lękami. Ewentualnie Relanium to lek dla "starych babć". Tyczy to też lekarzy. Kiedyś jak prosiłem o Afobam, to lekarz musiał sprawdzić w internecie co to jest za lek. Lubimy szufladkować :) Moim pierwszym benzo też Alpra była. Jak poproszę lekarza o Afobam, to jak nie wie, to właśnie sobie doczyta na spokojnie, a jak mu wyskoczę z klonami to potrafi się przerazić, że takie mocne leki biorę :) Raz nawet poprosiłem psychiatrę o Afobam 1mg, bo 0,5mg to za mało dla mnie. To musiał sprawdzić w internecie, bo nie wiedział czy taka dawka nawet jest.

Tutaj na forum posługujemy się nazwami substancji, ale w codziennym życiu "nikt nie bierze" Alprazalomu czy Diazepamu. Klonazepam ma też ten pech, że nazwa leku mówi co to za substancja. Nawet się wysilać nie trzeba. Swoją drogą jest Clonazepamum. Więc dlaczego nie ma Diazepamum? :D Nazwa to marka, a marka to hajs. Xanax zrobił ogromny hajs bo był Xanaxem :)
Uwaga! Użytkownik Mipro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1141 / 117 / 0
09 października 2017jezus_chytrus pisze:
Potwierdzam. Lekarze na słowo "relanium" lub "diazepam" reagują, jakby usłyszeli co najmniej "heroina".
Odradzam też pytania o "xanax" jeżeli ktoś chcę alprazolam. Poproście grzecznie o afobam to dostaniecie. Xanax brzmi jak ćpanie, a afobam jak tabletki dla babci co nie może spać.

Co do klonazepamu - nie mam totalnie pojęcia co mówić u lekarza, aby go dostać. Z alprazolamem nie mam problemu, ale ogarnięcie sobie klonów to nie lada wyczyn - dla mnie większy, niż pozyskanie nawet wspomnianego wcześniej diazepamu.
Uwaga! Użytkownik Static nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 390 / 24 / 0
Standard.
-Klonazepam? Co pan sobie myśli, że przepiszę panu tak silne leki na zwykłe lęki? Klonazepam biorą poważnie chorzy.
-Afobam? Nie ma problemu, ludzie często to na stres biorą.

Ciekawe ilu takich magików było, którzy nie przepisali Xanaxu, ale przepisali Afobam, bo nie wiedzieli, że to to samo i z rozpędu to zrobili :D

Jak kiedyś lekarza poprosiłem o Afobam, to powiedział, że nie ma problemu, bo sporo to ludzi bierze i popularne jest. W sumie człowiek czuje się spokojniej. Ludzie na pewno by mnie gorzej traktowali jakby wiedzieli, że biorę Relanium czy Klonazepam, niż jak biorę Afobam. Tak brzmi nawet lepiej, jak na fobie jakieś, ale niegroźnie :D
Uwaga! Użytkownik Mipro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1916 / 335 / 2
Wybaczcie, ja pierwsze myśli skierowałem na czarny rynek jeśli chodzi o rolki. Z lekarzami, jak pisałem w ogólnym temacie, doświadczenia nie mam (ale niedługo się to zmieni, chcąc nie chcąc muszę dostać alprę + poproszę o klorazepat na cięcie/zejście, podjąłem decyzję że wolę na słabsze benzo przejść i lekarz pewnie podobnego zdania będzie, wkurwia mnie to branie tabletek 4x doba, alpra jest zajebiście krótka) pewnie jest tak jak piszecie.

A swoją drogą afobam bardzo spoko jest, moja pierwsza alpra, zero różnicy między nią a xanaxem. Aż mi się przypomniała reklama na biurku u lekarki (dawno temu jak byłem w innej sprawie), było napisane coś w stylu "Afobam - i już się nie boję". Ale wtedy benzo nie w głowie mi było, wiedziałem że to jakieś benzo ale nawet nie wnikałem jakie. No koncerny muszą pozyskiwać klientów a jak nerwicowiec zasmakuje benzo to +1 dla koncernu heh

tak z tego co piszecie wynika, że niejeden lekoman z hajpa by ładnie potrafił zagiąć wiedzą w niektorych tematach magików :P
Uwaga! Użytkownik 52eu126Iz60j nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 299 / 8 / 0
Żebyś wiedział. Ja raz poszłam do dziwnej magikowej i podałam nazwy co brałam to wyjełą kajet żeby sprawdzić co to za substancja i na co :nuts: :wall:
Oni patrzą z pogardą na każdy mój wyskok, się klepią po czołach.
Idę z podniesioną gardą, na złość - nie wiem co to pokora.
  • 12597 / 2437 / 0
Jak zdobyć klony? Trzeba mieć tylko puste opakowanie (lub nawet nie trzeba) i potrafić dobrze poprosić. Nie w stylu "potrzebuję 2 paki klonazepamu...", tylko "chciałem prosić panią doktor o wypisanie... bo właśnie mi się skończył, a mój psychiatra jest akurat na urlopie". Można do tego jeszcze poudawać, że trzęsą się już powoli ręce (niektórzy nie będą musieli udawać). Każdy lekarz, choćby nie wiem, jak niedokształcony, wie że nagłe odstawienie klonów to padaka murowana.
  • 22 / 1 / 0
no nie wiem, nie zawsze się trafią- każdy lekarz ze stażem rozkmini smutnego ćpunka-lekomana
młodzi są wrażliwi co do benzo i każą spierdalać, największe szasnse przy średniom wieku / starszej daty magikach
na bank ładne "poproszę bo mój lekarz na wakacjach" nie wystarczy z zasady lol xD
  • 8103 / 909 / 0
08 października 2017jezus_chytrus pisze:
Dlaczego Rivotril ma "normalny", "lekowy" smak?
Ja biore Rivo i ma miétowy smak.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).