ODPOWIEDZ
  • 2466 / 16 / 0
Jak w końcu ?? Takie coś jak delegalizacja w normalnym państwie nie powinno mieć miejsca.
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 478 / 22 / 0
Będąc na woodstocku pod wpływem sporej dawki DXM, kodeiny, haszu i giebla, postanowiłem ze znajomym pobiegać po lesie z nożami, minami i okrzykami psychopatów, znajomy o mało się nie wpakował z tym nożem na jakąś laskę (jak ktoś nas pamięta to pozdrawiam), poznałem Piotrka z Łodzi który był ze Śląska a dokładnie z Małopolski i nie wiem jak miał na imię, chodziłem po błocie, lasach i gównie z gołą, rozciętą stopą; a najlepsze w tym wszystkim jest to, że gdy trip był już na pełnej kurwie - dostaliśmy obaj żółte przepaski z napisem "Nie biorę. Jestem O.K.".

Taka mała przestroga dla ludzi o słabej psychice. :-(
Uwaga! Użytkownik szalonykot nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 804 / 5 / 0
Ja dostałem tą opaskę szukając moty na zwykłą trawę, a nie maczanki ;p
"Mogę się załamać na finiszu lub zaraz
Oślepnąć, ogłuchnąć, zrobić albo przeżyć zamach
Mogę spędzić życie tak jakbym żył sto lat
Kochać i być kochanym i zostawić swój ślad
Czy to jest w nas i musimy spaść nisko?
Co? Możemy wszystko!"
  • 325 / 1 / 0
no bo trawy się nie bierze ! ;D
  • 613 / 21 / 0
A jeszcze się wam chciałem pochwalić, że tegoroczny Woodstock naprawdę zmienił moje życie :-D Oprócz tych wszystkich wspaniałych rzeczy, o których już pisaliśmy, to właśnie na tym Woodstocku poznałem Miłość Swojego Życia, dziewczynę tak cudownie kosmicznie magiczną, że wykraczającą daleko poza moje najśmielsze wyobrażenia! :heart: Dzięki wielkie Czesław i Macki, że to właśnie w waszym obozie znalazłem największe szczęście w swoim życiu :-D
Niematerialna. Wieczna. Bez początku i końca.
Bezimienna, bezkształtna energia, która przenika wszystkie żywe istoty.
Czyste wezwanie dla naszej wewnętrznej natury,
aby zbudziła się z naszego codziennego życia, naszego strachu.
  • 3449 / 129 / 8
Spoko ;) Cieszymy się Waszym szczęściem. %-D
Ostatnio zmieniony 30 sierpnia 2012 przez Czeslaw, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 2362 / 31 / 0
Nie żebym się znowu niepotrzebnie czepiał i wpierdalał między wódkę a zakąskę (czy karton a język), ale mówienie o dziewczynie
poznałem Miłość Swojego Życia, dziewczynę tak cudownie kosmicznie magiczną, że wykraczającą daleko poza moje najśmielsze wyobrażenia! :heart:
po niecałym miesiącu znajomości to chyba lekka przesada :-D
Ostatnio zmieniony 30 sierpnia 2012 przez derb, łącznie zmieniany 1 raz.
BS
  • 550 / 3 / 0
Tak to działa derbie :D Najpierw nierozsądna euforia, potem, zależnie od sub... tfu kobiety albo przyjemny afterglow, albo nieprzyjemny zjazd
Uwaga! Użytkownik AstralWalker nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2362 / 31 / 0
%-D
BS
  • 1611 / 34 / 0
Wakacyjna miłość z butlą gjebla pod pachą?... - na bank dacie rade :cheesy:
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
ODPOWIEDZ
Newsy
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii

Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.

Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec

Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.

Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania

Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.