4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Racja, w Warszawie to samo, dilerzy sprzedają 3mmc jako mefa, a jak pojawi sie na miescie 4mec to jest czyste szaleństwo.
Uwaga! Użytkownik buckleupandkill13 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 440 / 30 / 0
Wrocłaaaw!! Dajcie mi pierwszy mefix, a oddam wam duszę.
Uwaga! Użytkownik rencznik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 423 / 12 / 0
mefedron jest tak trudny do otrzymania czy co ? Bo opowiadacie ze tak trudno go dostac.
  • 1180 / 5 / 0
To podejdź do okolicznych dystrybutorów i zapytaj to się dowiesz.
  • 423 / 12 / 0
kowalskii pisze:
To podejdź do okolicznych dystrybutorów i zapytaj to się dowiesz.
Mysle ze oni tylko skupuja albo dostaja od kogos na handel.Mysle ze jak juz sa "fabryki", to tak duze ze idzie z nich towar na kilka miast.
  • 1180 / 5 / 0
Niedoczytałem..a chodziło ci o syntezę , a nie dostępność. Otrzymywanie nie jest trudniejsze od A.
  • 3898 / 238 / 13
Trochę trudniejsze jednak niż A...

Przez to się w sumie mało opłaca...
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 125 / 2 / 0
Poznań - mef, gdzie szukać światełka w tunelu, wie ktoś coś?
~.~
ciąg dalszy nastąpi.
  • 1615 / 28 / 0
Jest w cenie ok 70zł za gram. A światełka musisz sam poszukać, bo nikt cie do dila za rękę nie zaprowadzi.
  • 2714 / 512 / 0
W Katowicach pojawiła się nowa partia 4-MEC gonionego jako mef w cenie 50 zł.

No cóż, zawsze jakaś alternatywa dla 3-MMC i 4-BMC.
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

Jak zwiększyć moc i profil sensoryczny kawy z przelewu? Fizycy opisali prosty sposób

Czy jest sposób, by – nie zmieniając ilości kawy w przelewie – zwiększyć jej moc i uwypuklić profil sensoryczny? Otóż jest. I został on opisany na łamach pisma Physics of Fluids wydawanego przez Amerykański Instytut Fizyki (AIP).

Kandydaci na prezydenta powinni zostać zbadani na obecność narkotyków?

Prezydenckie debaty rozgrzały jeszcze bardziej emocje związane z prezydenckim wyścigiem. W czasie trwającej walki o wyborcze poparcie coraz donośniejsze stają się głosy domagające się testów na alkohol i narkotyki od osób ubiegających się o prezydencką elekcję. Telewizja wPolsce24 postanowiła zwrócić się do wszystkich ubiegających się o urząd o poddanie się testowi na obecność narkotyków w organizmie.