Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
30 grudnia 2018QumilanceR pisze: Według mnie 1, 2 i 3 zdjęcie odpada, nie zjadłbym tych grzybków.
4 i 5 łysiczki na 1 000 000 %.
Te świeże co wrzuciłeś 3, 4 i 5 zdjęcie to Łysikeny.
Jeżeli chodzi o pierwsze dwa zdjęcia, według mnie to kołpaki.
Suszone łysiczki w moim słoiku mają kolor złoty. Te ciemne u Ciebie sml to przypuszczalnie kołpaki.
Pozdro.
Powiem tylko tyle, te ciemniejsze, to nie są łysiczki.
sml197 nie rób se nadzieji, wypierdol to do kosza, ja bym tak zrobił dawno temu.
Tamte które wskazałem możesz wpierdalać garściami, bo to pewniaki.
Za niedługo wyjeżdżam do Holandii na dłużej i nie ukrywam, że bardzo chciałbym ustrzelić tam "Holenderskie łysiczki".
P.S. Widziałem już grzybki podobne do łysiczek, które zmieniały kolory, a nie były Łysicami. Pozdro.
choć teraz przyglądam się niektórym i mam lekkie wątpliwości ale wśród nich ewidentnie widzę łysiczki
Nazbierałem troche bo nieznam się na grybach, nigdy nie jadłem tych psychodelicznych. Więc zanim sie okaże że to jednak nie te proszę aby ktoś kto się zna rzucił okiem na to co znalazłem zanim je wyjebie bo moze akurat to te których pożądamy hehe :D
Załączam zdjęcia na których są chyba 2 rodzaje. Te po 4 na zdjęciu są takie lepkie i wydają mi się bardziej ok niż tych co jest wiecej na innych fotkach. Pozdrawiam i czekam na wsparcie
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony
Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.
Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom
Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.