08 lipca 2017Ivival pisze: do tego karbomazepina na obniżenie tolerki i mniej nawijania, mniej gadam, a jem [klonów] więcej...
Zwłaszcza na etapie 6mg/doba te wypychanie da się po jakimś czasie odczuć - błędne koło, czujesz mniej klona, jesz więcej, jesz karbamazepinę, koło się zamyka.
[mention]Dextem[/mention] - najlepsza odpowiedź to... Wielu. ;-) Na jedną udaną wizytę liczyłam trzy paczki po 3.20, NFZ. Jak raz masz wpisane w kartę, to w większości nie ma problemów.
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
Mam nerwice lękową i stany depresyjne.
Dostałam clonazepam 1 mg na jakieś 3 miesiace, jak czytam co tu piszecie zaczynam dostawać paniki. tzn, że sie uzależnię i będę brałam 5 mg jak cukierki, wyrabiała żółte papiery i inne,
Dodam że nigdy niczego nie ćpałam (oprócz tego co lekarz przepisał), kiedyś z clonozepamem na 4 miesiace wprowadzałam paroksetynę. Teraz z nim mam z niej schodzić, wtedy sie nie uzależnilam, ale podobno przy drugim podejściu juz może być smutno :-(. Jeny panikuje :-(
Klonazepam najlepiej brać wtedy gdy jest źle, doraźnie. Nie działała paroksetyna? Na mnie działała świetnie, ale za bardzo wyprała z uczuć. Mieszanka paro+depa+alko=deficyt lęku przebijający wszystkie benzo razem wzięte.
Spróbuj innych antydepów. Masz nerwice, depresje, fobie? Powiedz to Ci może coś doradzę. Samego klona sie nie żre koniec kropka. Ja schodziłem z 2mg!!! miesiąc.
Sama zwiększać dawki nie będziesz, jak nie jesteś ćpunem, ludzie dorzucają bo się tak nauczyli, że dobra pizda to dobry wieczór, a to do leczenia ma służyć, żeby była widoczna poprawa w funkcjonowaniu :cheesy:
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
To jedna z tych benzo co zajebiście dział podjęzykowo, a dodatkowo ma zajebisty, mentolowy posmak.
Ja czasami się zastanawiam, że 2mg na tabletkę to dużo, powinny być 0,5 mg. 2mg mnie juz upierdala. Klon to mocarz wśród benzo. Ale wolę jednak diazepam.
Klonazepam ma intensywnie miętowy smak, pod językiem rozpuszcza się średnio na jeża i nie ma jakiejś wielkiej różnicy w czasie działania przy administracji podjęzykowej, a oralnej; jednak biorąc pod język nie muszę myśleć czy mam pusty żołądek, czy odpowiednio szybko mi się wchłonie (oralnie i tak zawsze rozgryzałam, nie umiem się przekonać do "normalnego" brania benzodiazepin), a poza tym jeśli przy trzymaniu pod językiem przełykamy często ślinę to i tak wychodzi z tego prawie oral. ;-) Jednak po paru latach brania mogę potwierdzić, że wchodzi szybciej, przez co może się wydawać że jest mocniej.
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?
Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.