Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
81
27%
Thioco
220
73%

Liczba głosów: 301

Zablokowany
  • 3497 / 741 / 9
Sorry, ale pieprzysz głupoty dziewczynko. Nie wiem czy masz wygląd lub wiek zbiega z gimbazy ale dostanie antka czy thioco 16 nie stanowi większego problemu niż zakup witaminy C. Może Twój mindset stwarza wokół tego taką otoczkę, że miewasz fiasko przy zakupie ale to co piszesz to tak jakbyś kołowała co najmniej metakwalon. Ja nie mam nigdy problemów z zakupem nawet i ponad normę, czyli dwie paki, no co prawda nie zawsze ale czasem pyknie. 16 też czasem nie dają bo to jest ich cwancyk żebyś więcej kasy zostawiła kupując dziesiątkę ale wystarczy się odezwać, ze zaraz zaraz ale mnie sięto należy i wszystko jest tak jak być powinno. Tak więc nie wiem w czym masz problem.
Uwaga! Użytkownik Zgienty jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 549 / 179 / 0
No dobra, nie są to może jakieś wyżyny, też kupuję 16 @Zgienty i to np. 20 dni na miesiąc w jednej aptece bo tak mi wygodnie. Nie daję się gadce farmaceutów, że nie ma, kiedy widzę, że stoi np. Antidol za nimi na wystawie. Po prostu podoba mi się ten rytuał latania za kodą, a na przykład mając opakowanie MST w pewnym momencie już nawet się nie zauważa, że się to ma, po prostu się ma, to się staje normalne. Za kodeiną zawsze trzeba było latać, mniej albo więcej, ale nigdy nie było tak, że się miało i koniec, miesiąc spokoju jest. Nie. Każdego dnia od nowa, no chyba że ktoś potrafi sobie zrobić zapasy na na przykład miesiąc, wtedy gratuluję i zazdroszczę, też bym chciała mieć teraz takie zapasy i walić gram na dzień z prometazynką.
Here is my tribute to morphine
You will always be in my dreams
The last and final moment is yours
My agony is your triumph
  • 9 / / 0
Kurde faja, 4. dzien bez kody i już mnie nosi.. To już uzależnienie o ktorym powinienm porozmawiac z psychologiem, czy jakies moje urojenia .-.
  • 3497 / 741 / 9
Mnie koda klepie raz na dwa tygodnie tak jak lubię więc inny modus operandi w tej materii uważam za sztukę dla sztuki.
Uwaga! Użytkownik Zgienty jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 199 / 26 / 0
Teraz kupno męczące się zrobiłem więc mam detox. Po 150 mg fizycznie męczący nie bedzię. Męczące to stanie w kolejkach na polu z świrami bojacymi się WIRUSA
  • 776 / 106 / 0
Dobra co do paru moich postow wyzej.
ODRADZAM laczenia neuroleptykow nawet z małą iloscia opiatow.
Ostatnio przy Sulpirydzie wrzucałem 80tke Oxy i zupelnie nic sie nie dzialo, a po zmieszaniu zaledwie 30mg chloru i 240KODY zaczely mi sie jakos dziwnie skurczac miesnie i trząść same dłonie. Nie polecam gdyby ktos chcial kiedys ryzykowac. Potwierdza sie tutaj złota zasada "jesli sie leczysz, to nie cpasz", ale musialem sie jak debil przekonać na własnej skórze...
  • 3901 / 563 / 0
21 marca 2020Zgienty pisze:
16 też czasem nie dają bo to jest ich cwancyk żebyś więcej kasy zostawiła kupując dziesiątkę ale wystarczy się odezwać, ze zaraz zaraz ale mnie sięto należy i wszystko jest tak jak być powinno. Tak więc nie wiem w czym masz problem.
niby jakie nalezy? przeciez apteka nie musi miec na stanie tego leku akurat.
  • 3497 / 741 / 9
To jest może moja teoria spiskowa ale może lepiej im sprzedać 2x 10 niż jedną 16. Chociaż nie raz dycha wychodzi taniej w przeliczeniu na jedną tabletkę.

Kurwa. Nawet śniło mi się dziś, że wchodze do mojej apteki a tam nowy farmaceuta, taki knypek siedzi z boku i do mnie: "Thiocodin?" "-Ta, Pan zna mój target." Podszedłem do lady a tam drugi, też nowy gostek ale, że nie sprzeda. Pomyślałem, a świeżak, nie chciał przypału przy kierowniczce. I to był tylko sen. koda strasznie przesiąka łęb. :tabletki:
  • 549 / 179 / 0
Hahah też mi się dzisiaj śnił rajdzik po aptekach :D Wszystkie były otwarte i wyglądały całkiem normalnie, aż się dziwiłam, no bo jednak większość aptek wygląda dziś lekko koszmarnie. Nakupiłam sobie tej kody, wracam do domu, a tam oczywiście w pustych blistrach po MST jeszcze coś było - jak to w snach.

Nie zetknęłam się jeszcze z sytuacją, żeby ktoś miał Thio 16 i na siłę wciskał 10. Jeśli mówią, że nie ma 16 (co się zdarza bardzo rzadko), to nie mam powodu nie wierzyć. Czemu mam nie wierzyć, skoro wiem, że np. ta farmaceutka sprzedała mi 16 już kilkanaście razy? To czemu teraz nagle nie? Bo są rozkazy z góry, żeby wciskać ćpunom 10 zamiast 16? %-D Jeszcze żeby to jakieś naprawdę opłacalne dla tych aptek było... a nie jest.
Here is my tribute to morphine
You will always be in my dreams
The last and final moment is yours
My agony is your triumph
  • 3901 / 563 / 0
23 marca 2020badzingla pisze:
Jeśli mówią, że nie ma 16 (co się zdarza bardzo rzadko), to nie mam powodu nie wierzyć.

Czesto mówią, ze nie ma większego i sprzedadzą tylko male. Zalezy to nawet nie od apteki co od konkretnego farmaceuty. Np. w slonecznej w Wwie trzy aptekarki nie chcialy wydawac, a trzy tylko mialy male. W drugiej slonecznej od razu mowily, ze nie mają. Znowu w aptece społecznej /bardzo niskie ceny/ babka po pieciu dniach powiedziala, ze nie wyda. Wiadomo jesli babka normalnie ci wydaje i mowi, ze nie ma to nie ma.

Na 10 lat brania kody z 10 razy mi odmowiono i jakies 8 razy mialo miejsce w ostatnim ciągu 2019
Zdecydowanie teraz robią więcej kłopotów. Ale tez o wiele wieksza liczba osob cpa, gównorap wykreowal modę, wiec i piguly dostrzegają wiecej problemów.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków

Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.

Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę

Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.

Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu

Psylocybina