Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji piątej – np. 5-MeO-DMT, bufotenina lub ibogaina.
ODPOWIEDZ
  • 3363 / 360 / 0
Czy ja wiem, 9mg by niezle porobilo pod jezykiem lub w klame, ew. IV. %-D
  • 214 / 5 / 0
To wołajta 885, powiedziałby ci czy przy 30mg czuć BL. iv
  • 1874 / 96 / 127
885 to terminator.
wolna molekula
#mops
  • 43 / 1 / 0
18.45
500mg mipt-a dziele na dwie potem na ćwiartki potem na ósme części co powinno mi dać odpowiednio 250 potem 125 dalej 62,5 co podzielone na ćwiary koło 16mg.

Zapodaje jedno takie do soku łykam i czekam. po godzinie nic i drugie tyle ląduje w kieliszku jakiegoś absyntu co się wala gdzieś po pokoju.
Mija kolejna godzina i jedyne co zauważyłem to że mi lekko żaluzje oddychają ale co lepszych efektów nie zauważyłem.
Pół godziny temu zapodałem dwie szesnastki pod język na 15 minut zobaczymy co będzie.
Pierwszy raz z tryptamidami i zabardzo nic.
Tak samo jak z z naszymi psylo ostatnio 20 suszonych zjadłem(pierwszy raz) i tyle tylko że się nieźle pośmiałem

Ciekawe czy się obudzę jutro wogóle. :huh:
  • 827 / 34 / 0
Wyslij mi na pw jak możesz od kogo masz sort, ja coś tez słabo odczułem działanie mipta mimo dosyć pokaźnej dawki i nie wiem jak to tu ludzie sie podniecają dawkami typu 10mg
Uwaga! Użytkownik PURE GBL jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 680 / 43 / 0
Bo dawki 10mg sa z pewnością odczuwalne. Mnie okolo 15mg zabralo w daleka podroz, pare mscy pozniej juz z innego zrodla 25mg zrobilo podobnie do tych 15 ale lekko w nieco słabsza stronę. Sorty mipta zdecydowanie sa rozne i to tez nie zawsze kwestia vendora, drugi tez mialam od dobrego wiec odpada jakies mieszanie etc, po prostu taki slabszy sort pewnie wyszedl z laba.
I have only two emotions
careful fear and dead devotion
I can't get the balance right
with all my marbles in the fight
I see all the ones I went for
all the things I had it in for
I won't cry until I hear
because I was not supposed to be here.
  • 3363 / 360 / 0
Nie sorty sa rozne, a vendorzy. Jeden chrzci, drugi nie. ;)
  • 137 / 10 / 0
Jakieś gówno macie a nie Mipta. Ja odczuwam Mipta już w dawce progowej ~2mg nosowo całkiem przyjemnie i pozytywnie, wyraźnie ponad granicę placebo, więc nie wiem co Wy macie, ale napewno nie czysty 5-Meo-Mipt jak ktoś tu pisze że 10mg to gówno :D Przy tym co ja mam to zostajesz zgwałcony jak najgorsze ścierwo po 15mg, praktycznie nie ma body loadu, wchodzi i schodzi gładko, można jeść, ruchać, spać, czuć się normalnie na drugi dzień. Peace
  • 258 / 2 / 0
Jak z podaniem tej substancji domięśniowo? Ryzyko powstania jakiś ropni...?
Poza tym jak z dawkowaniem - mocno zaniżone?
You Are What You Use...!
Arylcyclohex = Two Steps From Hell
  • 12 / / 0
Nie jest to jakaś fajna tryptamina jak tutaj co niektórzy pisza. Bodyload wyczuwalny przez całego tripa i w dodatku utrzymuje sie jeszcze po działaniu psychodelicznym. Wjazd na serce dość wyczuwalny jak na psychodelika. Podczas działania czuc jednak ze to chemia, jednak wole LSA jak juz mam sobie zafundować doświadczenie psychodeliczne.
Uwaga! Użytkownik Mepps nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.

Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.