#mops
500mg mipt-a dziele na dwie potem na ćwiartki potem na ósme części co powinno mi dać odpowiednio 250 potem 125 dalej 62,5 co podzielone na ćwiary koło 16mg.
Zapodaje jedno takie do soku łykam i czekam. po godzinie nic i drugie tyle ląduje w kieliszku jakiegoś absyntu co się wala gdzieś po pokoju.
Mija kolejna godzina i jedyne co zauważyłem to że mi lekko żaluzje oddychają ale co lepszych efektów nie zauważyłem.
Pół godziny temu zapodałem dwie szesnastki pod język na 15 minut zobaczymy co będzie.
Pierwszy raz z tryptamidami i zabardzo nic.
Tak samo jak z z naszymi psylo ostatnio 20 suszonych zjadłem(pierwszy raz) i tyle tylko że się nieźle pośmiałem
Ciekawe czy się obudzę jutro wogóle. :huh:
Poza tym jak z dawkowaniem - mocno zaniżone?
Arylcyclohex = Two Steps From Hell
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.