Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1016 / 97 / 0
Szokujace ale diler nie mowi prawdy. Jeszcze bardziej szokujące ze piguly mozna sprawdzic na necie albo testem, kto by na to wpadł?
The child is grown
The dream is gone
  • 1544 / 197 / 0
krótkie pytanie , idzie zbić siupe jakoś inaczej niż benzo ?

zjadłem około 300mg od 16 godizny do teraz i wypiłem w chuj piw ale ich nie czuje w ogole a wypiłem z 10- , jestem wyjebany idzie jakoś zasnąć ? melisa ? wiecej browarów ?
  • 3494 / 739 / 9
Myślę, że jak naturalnie przedstawisz sprawę to ktoś z apteki Ci coś znajdzie bez recki.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 1544 / 197 / 0
szkoda że do apteki nie jest mi po drodze i wolałbym cos dostępnego 'pod ręką '
  • 3494 / 739 / 9
Napewno nie herbata. Ludzie często stosują herbatę jako remedium na wszystko zapominając, że to też stymulant - teina.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 1544 / 197 / 0
jednak wybrałem opcje piwo .. co prawda nie klepią ale może już powoli zadziałają kojąco żeby zasnąć
  • 5874 / 1214 / 43
Aviomarin z apteki, bez recki. Albo apap noc (nie nos) na noc.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 1360 / 180 / 0
Byle nie za dużo tego Apapu Noc, szczególnie ze pisales, ze już piles alko. A jak wiadomo paracetamol + alkohol grozi poważnym uszkodzeniem wątroby. 4 gramy to już dawka toksyczna, czyli 8 apapow niby, jednak w przypadku kilku piw ilość, ktora może uszkodzić watrobe może wynosic już nawet 2 gramy jednorazowo przyjętego parasyfu. Ogolnie rada jak pijecie- zero mieszania z paracaetamolem. 1-2 apapy i 1-2 piwa nie powinny zaszkodzić, ale już 3-4 apapy i kilka piw może spowodować uszkodzenie wątroby.
mój mail: maykel855@gmail.com
  • 8 / / 0
Siemka... głupie może pytanie. Z 8 msc temu pierwszy raz spróbowałam amfy. Wiadomo brak snu apetytu gadanie chęć do życia. Wielkiego zjazdu nie miałam. Wczoraj zrobiłam to znów. Trochę ciężki okres mam. Myślicie, że po takich dwóch wpadach można być uzależnionym? Ciężko mi powiedzieć czemu wzięłam chyba po to by mieć przez chwilę wyjebane. Regularnie popalam zielsko, ale stan po amfie wczoraj bardziej mi spasował... zero uczuć. Teraz leżę bo spać nie mogę i myślę czy już jestem w to wkrecona czy to jednorazowe akcje.
  • 8103 / 913 / 0
Sadze, ze po 2 razach z amfetamina nie mozesz byc uzalezniona.Najwyzej moze zaczynac sie uzaleznienie psychiczne.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa

Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.

Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.

Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa

Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.