Dział poświęcony niesklasyfikowanym wyżej substancjom, których struktura zawiera w całości cząsteczkę morfiny – dihydrokodeina, etylomorfina, hydromorfon, oksykodon i inne.
ODPOWIEDZ
  • 2532 / 602 / 0
Stymulanty mocno rozregulowują homeostazę neuroprzekaźników i wpływają na samopoczucie,więc mogło się to przyczynić.Lepiej określ swój stosunek do oxy po próbie na czysto.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
jutro chce wziac, pierwszy raz oxy dożylnie, donosowi i doustnie mnie nie zadowala. nie wiem czy to coś zmienia ale mam mega wysoką tolerke na speeda.
może ktoś mnie pokierować co i jak?
jakie igły najlepiej?

dodam że boję się generalnie wkłuć ale liczę że się przełamie xd
  • 415 / 55 / 0
Moja rada - jeżeli się nie kłułeś to nie zaczynaj. Po pierwszym razie będzie coraz łatwiej i wówczas będzie to bardzo trudne do opanowania!!!
  • 8 / / 0
Witam kolegów i koleżanki.. Mam 34 lata, próbowałem w życiu chyba wszystkiego inne opio ( tramal) leży mi w półce w postaci 2 syropów i kilku blistrów tabletek i też używałem go rekreacyjnie. Niestety na mojej drodze stanął jegomość Oksykodon...no i wpadłem za miesiąc będzie już rok, w szczycie 10 12 tabletek 80mg ( donosowo) 960mg. Obecnie po kilku próbach domowych detoksów ( skręt nie do przejścia) poddałem się i moje pytanie brzmi następująco. Tolerka jest tak duża że praktycznie jedyne odczucia teraz to brak skręta a w dużych ilościach senność. Czy jak przejdę na IV to wróci euforia czy też nie? Od jakich ilości zacząć IV?? Pozdro
  • 28 / 2 / 0
Jack, po co ładujesz tyle pyłu do nosa przecież oxy są stworzone do podania doustnego to nie morfina.
Co chcesz osiągnąć, bo najpierw piszesz o detoxie a za chwilę o przejściu na I.V?
Ja bym przeszedł na P.O i dość powoli ucinać dawki. Pregabalina bardzo pomaga przy skręcie i lekarze ją chętnie przepisują, kwetiapine na problemy ze snem (oczywiście jeśli wystąpią) Na detoxie dostałbyś diazepam 3 razy dziennie zaczynając od sporej dawki i też powoli ucinał.
W teorii przy końcu możesz przejść na ten tramadol, ale to zależy jak na ciebie on działa. Jeżeli sobie nie radzisz to zawsze możesz iść do lekarza POZ po skierowanie na odwyk ale to na pewno wiesz
  • 21 / / 0
Słuchajcie który generyk oxy jest najlepszy I.V pod względem działania? Pytanie do tych którzy wiedzą z praktyki. Z góry dziękuje za odpowiedź.
  • 28 / 2 / 0
Generyk, czyli nie Oxycontin
Więc nadaje się jeszcze Oxydolor 80mg (inne dawki też ofc)
Reltebon i Accordeon się w zasadzie nie nadają.
  • 8 / / 0
08 sierpnia 2023WIoczykij pisze:
Jack, po co ładujesz tyle pyłu do nosa przecież oxy są stworzone do podania doustnego to nie morfina.
Co chcesz osiągnąć, bo najpierw piszesz o detoxie a za chwilę o przejściu na I.V?
Ja bym przeszedł na P.O i dość powoli ucinać dawki. Pregabalina bardzo pomaga przy skręcie i lekarze ją chętnie przepisują, kwetiapine na problemy ze snem (oczywiście jeśli wystąpią) Na detoxie dostałbyś diazepam 3 razy dziennie zaczynając od sporej dawki i też powoli ucinał.
W teorii przy końcu możesz przejść na ten tramadol, ale to zależy jak na ciebie on działa. Jeżeli sobie nie radzisz to zawsze możesz iść do lekarza POZ po skierowanie na odwyk ale to na pewno wiesz
Pregabalina masz racje pomogła nawet już z rana był bardzo mały skręt ale w życiu codziennym znów nerwy itp i coraz większe dawki, na odwyk i detoks nie mogę sobie obecnie pozwolić bo prowadzę dosyć dużą firmę i nawet tydzień obecności jest niemomżliwy. Raz na górze raz na dole, raz myśli żeby tym pier...nąć
raz sie z tym pogodzić. Jadłem oksy i efekt jest taki że mój podniszczony żołądek psuje połowę fazy. Nos jest bardzo dobry:) ale tak jak pisałem juz niema Euforii i ponawiam pytanie czy przejście na I.V zmieni coś?? i jaką dawkę zapodac na pierwszy raz?
  • 28 / 2 / 0
Z tymi myślami raz brać raz nie to doskonałe Cię rozumiem - niestety :/
Na pewno I.V będzie działało krócej a i tak działa krótko. Ciężko podać konkretną dawkę bo nie wiadomo ile dasz radę wyciągnąć substancji z tabletek. Ile razy dziennie będziesz się kłuł? Zawsze można dołożyć, ale odjąć się tak łatwo nie da - szczególnie jeżeli to pierwszy raz z oxy I.V. Nie ma za bardzo wejścia jak morfina, po prostu po chwili czujesz się ok. Ja przy tolerancji ~800mg sniff, podawałbym 3x160. Przerób 2 tabletki podaj połowę, poczekaj chwilę i wtedy ocenisz czy dodać czy wyjąć igłę. Bo po co się 2 razy kłuć w odstępie tych 3 minut. Ale zrobisz jak chcesz to twoje życie i ja nie biorę odpowiedzialności. Daj znać jak poszło
  • 8 / / 0
Możesz mim napisać jak poprawnie od Skruszenia Tab do strzała przygotować I.V
Mam Oxycintiny 80 i Oxydolor 80. Dolory sniff wchodza elegancko, continy już mniej, znów słyszałem że do I.C contny lepsze?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce

Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.

Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych

Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.

Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom

Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.