...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 16 / 3 / 0
Sam czysty czosnek ?
A nie mozna tego sobie zorganizowac innaczej ? Kanapeczki z czosnkiem, szyneczka, serem i pomidorkiem oraz do tego ciepła herbatka z miodem i cytrynka ? Czy koniecznie sam ten czosenek bez dodatkow ?
  • 8103 / 908 / 0
Dzis ide spotkac sie z kumplami ktorzy pala, ale ja nie zapale.Po siedze, cos zagadam i do domu grzecznie. :)
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 12521 / 2430 / 0
Czosnek z miodem. Musi być przed śniadaniem (np z kwadrans)
  • 73 / 3 / 0
A może mi ktoś powie czemu bo z trawą tak jakby skończyłem 20 lat palenia prawie dzień w dzień to już się na paliłem, ale czemu jak teraz zapale to na drugi trzeci dzień serce mi parę razy przeskoczy taka arytmia kiedyś tak miałem często zwłaszcza właśnie jak przestawałem palić może mi ktoś to wyjaśnić?
  • 1534 / 196 / 0
@up

podbijam , mi też przeskakuje tak serducho ale badałem , ponoć niegroźne dodatkowe skurcze także jestem nadal w grze , zrób sb holtera , prawdopodobnie masz to co ja i jest to tylko dyskomfort a nic pozatym , ponadto na fazie serce przyspiesza i wtedy arytmia mija , przynajmniej mi bo serce nie ma czasu na dodatkowy skurcz jak ma to miejsce w spoczynku gdzie puls wynosi okolo 60. Dodam że ja pale z 6 lat dzien w dzień i biore inne używki
  • 564 / 52 / 0
Po sylwestrze zdałem sobie sprawę że powinienem zakończyć obcowanie z mj. Trwało to kilka lat. Od czasu sylwka zapaliłem 3 razy. Za każdym bolała mnie głowa, dość intensywnie. Dostałem 3 powodu aby z tym skończyć i po długim czasie ograniczania (od listopada ograniczyłem do 2 razy tyg) nie ciągnie mnie do zapalenia. Jestem z siebie dumny.
Predzej martwy niz slaby
  • 73 / 16 / 0
^
Też tak miałem za każdą lufą ból głowy , ale poźniej przestało i później odpuściło dziwne bo napierdalał mnie łeb przez miesiąc jarania ale tak że nie do wytrzymania , leżałem w łóżku i prosiłem żeby przestało napierdalać , sił nie było żeby wstać , ale ja nic nie robiłem rzuciłem szkołę i siedziałem w domu jedyne zajęcie to jedynie palenie i tak na okrągło nie do wyrzymania :D
  • 16 / 3 / 0
Dzisiaj mija 28 dzien jak nie pale. Jestem z siebie bardzo dumna lecz nie ukrywam tego ze ostatnimi dniami mialam wielka chec zapalic ale nie podałam sie i dalej mam detox gdyz zalezy mi na tym bardzo by nie jarac wogole. ;)
  • 8103 / 908 / 0
okolo 2 tygodnie detoxu i znow sobie zajaram
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 1864 / 699 / 0
3 miesiące bez bucha, nawet nie myślę żeby próbować, jest dobrze bez tego i nic innego tylko wenla :old:
"Na nic mi terapia,
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
ODPOWIEDZ
Newsy
Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.

Koniec z lękiem po THC? Ten popularny terpen może być kluczem

Czy zdarzyło Ci się kiedyś poczuć niepokój lub lekką paranoję po użyciu marihuany? To częste doświadczenie, zwłaszcza przy mocniejszych odmianach, bogatych w THC. Od lat w branży konopnej krąży teoria „efektu otoczenia”, która sugeruje, że inne związki w roślinie mogą łagodzić te negatywne odczucia. Do niedawna była to jednak głównie opowieść. Teraz mamy twarde dowody.

19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.