Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
81
27%
Thioco
220
73%

Liczba głosów: 301

Zablokowany
  • 1290 / 367 / 0
Moze nie masz enzymu CYP2D6. Na takich ludzi kodeina nie dziala i takich ludzi jest bardzo wielu.
  • 3455 / 563 / 2
Nie nie. Biore juz 6ty rok mordo zawsze kopala prawilnie. W koncu dzis 11ty strzal koplo PRAWILNIE. Ale ta kodzia jest KAPRYŚNA
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 482 / 96 / 0
No chyba masz odpowiedź. Skoro bierzesz od 6 lat to koda będzie działać coraz słabiej, rzadziej i będzie kapryśna
  • 549 / 179 / 0
Kto nie robi przerwy, szybko traci nerwy ;) Wiem, że nie zawsze są warunki do tego, ale przy kodzie przerwy to absolutna konieczność, albo znajdziecie się w końcu na granicy dawek gramowych, które działają jak placebo. Chociaż i tak podziwiam wszystkich, którzy siedzą na tej kodzie przez lata i nigdy nie sięgnęli po coś mocniejszego. To naprawdę wyczyn. Szkoda, że te substancje dodawane do kodeiny tak parszywie działają na zdrowie... jak dla mnie mogliby zrobić nawet opakowania po 100mg kodzi (10mgx10tabs) za cenę Antidolu, a i tak bym kupowała. Koncerny farmaceutyczne, czy mnie słyszycie??
Here is my tribute to morphine
You will always be in my dreams
The last and final moment is yours
My agony is your triumph
  • 407 / 41 / 0
Mnie tak samo ostatnio thio cos slabo kopie a tolerki nie mam bo przerwy robie
  • 1223 / 487 / 0
czy ktos moglby polecic cos na to cholerne swedzenie po kodzie,oczywiscie bez recepty.
  • 2198 / 715 / 0
Dowolna antyhistamina się sprawdzi. Te pierwszej generacji które są w składzie Apapu Noc czy Aviomarinu dodatkowo podbijają sedację. Zwykle wystarczy jedna tabletka 30 minut przed kodeiną.
Autor tego posta jest żywym (?) przykładem że selekcja naturalna nie działa.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
  • 1223 / 487 / 0
dzieki Wrak,apap noc odpada bo zawiera paracetamol ktory dodatkowo jebie watrobe,a wiec aviomarin zakupie.
  • 1211 / 616 / 0
04 marca 2020badzingla pisze:
Szkoda, że te substancje dodawane do kodeiny tak parszywie działają na zdrowie... jak dla mnie mogliby zrobić nawet opakowania po 100mg kodzi (10mgx10tabs) za cenę Antidolu, a i tak bym kupowała. Koncerny farmaceutyczne, czy mnie słyszycie??
Jest jeszcze Nurofen Plus. Cena podobna do Antka, 153 mg kody w opakowaniu. Ibuprofen jeszcze słabiej rozpuszcza się w wodzie niż paracetamol więc przy odrobinie wysiłku można by uzyskać bardzo czysty ekstrakt kody. Jest też Neoazarina, ale nie wiem nic na temat jej szkodliwości.
Uwaga! Użytkownik Vratislav nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3455 / 563 / 2
Przydalyby sie w ogole tabletki takie jak we Francji sama kodeina w tabletce 30mg maja. Wprowadziliby to ale to byloby pewnie na recepte.

W sumie to chyba jest takie cos obilo mi sie o uszy ultracod 30. Tyle ze na recepte.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Już 1 drink dziennie zwiększa ryzyko zgonu. Alkohol nie przynosi żadnych korzyści

W Journal of Studies on Alcohol and Drugs ukazało się jedno z najbardziej kompleksowych badań dotyczących wpływu alkoholu na zdrowie populacji amerykańskiej. Zostało przeprowadzone przez ponad trzydziestu badaczy z wiodących instytucji naukowych, w tym z Columbia University, University of California, Mayo Clinic, University College London czy Harvard Medical School. Dostarcza ono precyzyjnych szacunków ryzyka zgonu powodowanego przez spożycie alkoholu z uwzględnieniem płci, wieku i poziomu konsumpcji.

KAS: Przemyt ketaminy w świecach zapachowych

Podczas kontroli w jednej z firm kurierskich, funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej (SCS) z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego (MUCS) w Warszawie zwrócili uwagę na przesyłkę zaadresowaną do odbiorcy w Filadelfii (USA). Zgodnie z deklaracją nadawcy, miały się w niej znajdować świece zapachowe o wartości ok. 111 euro.

Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu

Psylocybina