A, i co do tego co ktoś pisał, że ketonal działa lepiej przeciwbólowo niż opioidy, to to dlatego, że opioidy nie działają przeciwzapalnie. Na taki ból zęba i 400mg oxy nie pomoże, a tabletka ibupromu tak, z bólami np nowotworowymi na odwrót.
To i przy okazji zapytam, jak radzicie sobie z tzw opiorage tudzież opio wkurwem? U mnie to występuje po każdym opio, najczesciej zaraz po peaku. I nie jest to niedogrzanie.
11 lipca 2023codeinebluntz pisze: Imo oxy duzo bardziej euforyczne. I z benzo jest super, 1/2mg alpry i jest błogo (zakładam, że masz już jakaś tolerke). A jak nie bedziesz chciała tej alpry to chetnie ja przytule :3
12 lipca 2023codeinebluntz pisze: Ja zazwyczaj sobie z tym nie radzę, odpalam się i krzyczę na ludzi. Bluzgam, wkurwiam się na rzeczy martwe itp. A tak to przy mixach z benzo praktycznie ich nie mam i Ew chillujacą muzyka mi pomaga, bo przy szybkiej muzie można się łatwo nakręcić. Btw dziś wpada listek ukochanego OxyC po ponad pół roku. To tak na marginesie
A teraz 60mg majki iv+1mg alpry, swiat sie kreci i wyglada to wszystko jakos piekniej. No i najwazniejsze plecy nie bola
Otóż sam retard 10mg powiedziałbym że na ból pomaga mi porównywalnie z DHC90 (co jest mega dziwne patrząc na tabele przeliczające).
Natomiast DHC 90 skruszone na pył i zalane gorąco wodą + 120mg fosforanu kody dawało mi już odczuwalny haj - ciepełko, wywalone na wszystko etc, oczywiście nie było mowy o nodach ani pomniejszonych źrenicach.
10mg Oxy skruszonego na pył - zero efektów rekreacyjnych, ot ból przechodził do zera.
Dorzuciłem 10mg - coś smyrneło, humor lepszy ale nie jest to jakaś rzecz za którą bym szalał.
Kolejne 10mg (czyli już 30mg) - zacząłem rozumiem o co tu chodzi, muzyka brzmiała 100x lepiej niż po wywaleniu w ciul hajsu na nowe głosniki xD, samozadowolenie level hard, zero bólu :).
Także eksperyment udany, może sobie pozwolę to powtórzyć raz na miesiąc czy dwa podobnie jak było z koda i DHC ale wiem że to igranie z ogniem i łatwo się w końcu sparzyć więc nie będę pierdolił że na pewno mi się uda :P
Doustnie to 40 mg i 40 mg dorzutka.
14 lipca 2023lesdoxem pisze: @psychomaker
Doustnie to 40 mg i 40 mg dorzutka.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot
Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony
Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych
Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.