Dział poświęcony niesklasyfikowanym wyżej substancjom, których struktura zawiera w całości cząsteczkę morfiny – dihydrokodeina, etylomorfina, hydromorfon, oksykodon i inne.
ODPOWIEDZ
  • 12 / / 0
Imo oxy duzo bardziej euforyczne. I z benzo jest super, 1/2mg alpry i jest błogo (zakładam, że masz już jakaś tolerke). A jak nie bedziesz chciała tej alpry to chetnie ja przytule :3
  • 528 / 69 / 0
Co do oxy sniffem, bo widziałem że wczesniej dysputowaliście, to czy ktoś też robi tak, że nie bawi się w zmywanie otoczki tylko kruszy po prostu tak jak jest? Ta otoczka i tak sie nie kruszy, bo jest tak jakby elastyczna, i wystarczy palcem wyciągnąć i wyrzucić/zjeść.

A, i co do tego co ktoś pisał, że ketonal działa lepiej przeciwbólowo niż opioidy, to to dlatego, że opioidy nie działają przeciwzapalnie. Na taki ból zęba i 400mg oxy nie pomoże, a tabletka ibupromu tak, z bólami np nowotworowymi na odwrót.

To i przy okazji zapytam, jak radzicie sobie z tzw opiorage tudzież opio wkurwem? U mnie to występuje po każdym opio, najczesciej zaraz po peaku. I nie jest to niedogrzanie.
  • 12 / / 0
Ja zazwyczaj sobie z tym nie radzę, odpalam się i krzyczę na ludzi. Bluzgam, wkurwiam się na rzeczy martwe itp. A tak to przy mixach z benzo praktycznie ich nie mam i Ew chillujacą muzyka mi pomaga, bo przy szybkiej muzie można się łatwo nakręcić. Btw dziś wpada listek ukochanego OxyC po ponad pół roku. To tak na marginesie
  • 593 / 82 / 0
11 lipca 2023codeinebluntz pisze:
Imo oxy duzo bardziej euforyczne. I z benzo jest super, 1/2mg alpry i jest błogo (zakładam, że masz już jakaś tolerke). A jak nie bedziesz chciała tej alpry to chetnie ja przytule :3
To prawda z alpra jest napraawde fajnie, ale nie przekraczalem dawki 40mg oksy+0,5mg alpry. Dzisiaj mam 30mg oxy iv + 1mg afo + prawie caly blister sedamu %-D Potestujemy w bezpiecznych dawkach
12 lipca 2023codeinebluntz pisze:
Ja zazwyczaj sobie z tym nie radzę, odpalam się i krzyczę na ludzi. Bluzgam, wkurwiam się na rzeczy martwe itp. A tak to przy mixach z benzo praktycznie ich nie mam i Ew chillujacą muzyka mi pomaga, bo przy szybkiej muzie można się łatwo nakręcić. Btw dziś wpada listek ukochanego OxyC po ponad pół roku. To tak na marginesie
Oj po pol roku mi tak samo statnio wlecial blister majki200 , blister oxy80 i 3 sloiki alpry poo dlugiej przerwie i bylo cos pieknego, potem jest fajnie ale nie tak jak kiedys.. Szkoda ze kazda pizda nie wyglada tak jak ta za pierwszym razem :D
A teraz 60mg majki iv+1mg alpry, swiat sie kreci i wyglada to wszystko jakos piekniej. No i najwazniejsze plecy nie bola %-D
Jestem dość trudny.
  • 100 / 25 / 0
Oczywiście pare miechow temu pisałem tu że dostałem Oxy 10mg na bóle z racji braku DHC w aptekach i nie omieszkałem wykonać większych jak zalecane testy xD.
Otóż sam retard 10mg powiedziałbym że na ból pomaga mi porównywalnie z DHC90 (co jest mega dziwne patrząc na tabele przeliczające).
Natomiast DHC 90 skruszone na pył i zalane gorąco wodą + 120mg fosforanu kody dawało mi już odczuwalny haj - ciepełko, wywalone na wszystko etc, oczywiście nie było mowy o nodach ani pomniejszonych źrenicach.
10mg Oxy skruszonego na pył - zero efektów rekreacyjnych, ot ból przechodził do zera.
Dorzuciłem 10mg - coś smyrneło, humor lepszy ale nie jest to jakaś rzecz za którą bym szalał.
Kolejne 10mg (czyli już 30mg) - zacząłem rozumiem o co tu chodzi, muzyka brzmiała 100x lepiej niż po wywaleniu w ciul hajsu na nowe głosniki xD, samozadowolenie level hard, zero bólu :).

Także eksperyment udany, może sobie pozwolę to powtórzyć raz na miesiąc czy dwa podobnie jak było z koda i DHC ale wiem że to igranie z ogniem i łatwo się w końcu sparzyć więc nie będę pierdolił że na pewno mi się uda :P
  • 3 / / 0
Panowie pytanko mam.Leci systematycznie trampek 400-600 mg ed także jest tolerka na opio i mam zamiar odpalic dziasiaj pierwszy raz w zyciu oxy.Mam 80 mg.Od jakiej dawki zaczac aby było ok.Aha i przy trampku leci 1 mg klona.
  • 155 / 46 / 0
@psychomaker
Doustnie to 40 mg i 40 mg dorzutka.
Nie ma, że za mocno.
  • 3 / / 0
14 lipca 2023lesdoxem pisze:
@psychomaker
Doustnie to 40 mg i 40 mg dorzutka.
Wcześniej się naczytałem strony wstecz o słabnącym działaniu nowych wypustów Oxy 80 mg i tak trochę zlekceważyłem ją co jak się okazało było dużym błędem...Więc po 40 mg przyjętych oralnie i pierwszym przyjemnym uderzeniu ciepła po około godzinie poszedł dorzut 40 mg jak radziłeś.Kolejne dwie godziny mega euforia i bardzo dużo energii.Nawet zacząłem się rozciągać bo usiedzieć nie mogłem...Następnie lekko mnie przydusiło i poczułem ,że jakby za mocno mnie robi szczególnie jak siedzę.Więc zacząłem tańczyć i ruszać się i w ten sposób po kolejnej godzinie weszła faza stabilizacyjna i przeszło to zbyt mocne działanie.Moja ocena po pierwszym razie na pewno na duży plus.Dobra komunikacja z mojej strony z innymi osobami oraz świetna faza oraz brak zejścia.Natomiast jak ktoś ma zerowa tolerkę na opio. to raczej Oxy nie polecam chyba ze jakieś 5 mg...
  • 1 / / 0
Jak mam tabsy oxydolory 80mg to jak potrzebuje 20mg to mogę zmyć otoczkę i podzielić normalnie na 4 części czy jakoś inaczej?
  • 17 / 1 / 0
Ta mozesz
ODPOWIEDZ
Newsy
Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot

Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.

Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony

Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.

Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych

Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.