Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1450 / 19 / 0
Możemy nieco szerzej poruszyć temat o piciu kawy na zwałach? Chodzi mi już po większych ilościach fetki. Każdy miał chyba taki kryzys, że już nie idzie zasnąć, mimo sprawdzonych metod. Zauważyłem u znajomych, że dość sprawdzonym sposobem na przetrwanie chujowego dnia jest łyknięcie sobie 2-3 bardzo słabych kaw. Oczywiście w odstępach. Pobudza, lekko poprawia humor(u siebie zauważyłem, że zmniejsza ból głowy) lekko motywuje- nie powoduje, że jęczymy cały dzień. Ale jednocześnie podnosi ciśnienie, przyśpiesza akcję serca, działa moczopędnie i zaburza gospodarkę azotową w organizmie. Dla "niekawoszy" zauważyłem mocne poddenerowowanie, trzęsące się łapy.
I przychodzi czas, że odurzanie się alkoholem przestaje być interesowne

Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
  • 1817 / 110 / 0
ja tam zwala zalewam wódą,a jak juz swoje wypije to zarzucam kilka sztuk tabletek tissercin i spie jak mis polecam najlepszy miks na niekonczaca sie bezsennosc.
luminal_100
  • / / 0
na zwałacza mam zawsze antidotum heh buteleczke poltram96ml zawsze pomaga %-D

Zbędny cytat. mrstothet.
  • 159 / 6 / 0
aj ja nie walilem nic wczoraj i dzis odczuwalem zjebe dalej dopoki nie przyjebalem cwiary znowu :D
  • 748 / 2 / 0
A ja w sylwestra walę pierwszy raz od 2 miesięcy :D już nie mogę się doczekać :D
Kolega wyżej pisał o tramcu, a czy kodeina pomoże na zwała?
opętany przez ogień, zimę i lasy
... i nie tylko
luminal_100
  • / / 0
Wydaje mi się że koda powinna jakoś pomoc przynajmniej fizycznie ale w sumie nigdy nie stosowałem na zwale bo t mi przynajmniej pomaga znosi to wyjebanie fizyczne i psychiczne
  • 14 / / 0
Brał ktoś na zjazd neuroleptyki, a konkretnie Chlorprothixen ? Nawet na opakowaniu piszę, że to neuroleptyk o działaniu sedatywnym. Kiedyś jak chciałem sobie zrobić przerwę od jakichkolwiek dragów to naprawdę pomagał, choć często się "zwieszałem". Generalnie mam do dyspozycji tylko lufkę baki, 0,5mg alprazolamu, no i dużo tego Chlorprothixenu. Myślę zrobić tak, że najpierw alprazolam, potem neuroleptyk, a na koniec mianseryna, żeby zasnąć. Co sądzicie o takim schodzeniu z fety? Zaczął się trzeci dzień ciągu. Jutro muszę skończyć. Ewentualnie mogę dokupić jeszcze 150mg kodeiny w aptece - taka ilość mnie robi, bo rzadko zarzucam.

Scalono - PcP
Proszę o scalenie postów, bo nie umiem edytować.
No więc najpierw zarzuciłem alprazolam, później thc, a na koniec mianseryna. Spałem 24h z jedną półgodzinną przerwą. Czułem/czuję się naprawdę dobrze, więc już zawsze będę tak robił.
  • 679 / / 0
na zwałe (jak wcześniej pisałem) mam zawsze, sprawdzony neuroleptyk o nazwie Kwetiapina (Bonogren) i działa jak niebo, łykam 100mg i po pół godzinie nie mogę chodzić tylko turlam się do łóżka
  • 358 / 2 / 0
nie biorę amfy często ani tym bardziej w ciągach, ale mi na zjeździe zawsze pomaga gorąca herbata z jak największą ilością cytryny. Potrafię wycisnąć pół cytryny do jednej herbaty, smakuje tak że normalnie byłoby ciężko wypić, ale na zwale jest idealnie. Piję ze 3 takie. Do tego zawsze robię sobie 2 kanapki z szynką, pomidorem i serem żółtym podgrzane w mikrofalówce. Byle by coś na ciepło. Potem staram się zasnąć, co nie zawsze się udaje, ale i tak jest mi lepiej po takim zestawie. Jaranie na zjeździe nie dla mnie - podkręcam sobie tylko wszystkie pojebane negatywne myśli krążące w głowie. No i nawet mi nie smaczy za bardzo jak jestem tak zjebany, tak samo jak szlugi.
Ostatnio zmieniony 06 stycznia 2012 przez nie powiem, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 92 / 2 / 0
Trafilem na cos ciekawego :) Zrodlo www.drugs.com

Agents that Lower Blood Levels of Amphetamines

Acidifying Agents

Gastrointestinal acidifying agents (e.g., guanethidine, reserpine, glutamic acid HCl, ascorbic acid) lower absorption of amphetamines. Urinary acidifying agents (e.g., ammonium chloride, sodium acid phosphate, methenamine salts) increase the concentration of the ionized species of the amphetamine molecule, thereby increasing urinary excretion. Both groups of agents lower blood levels and efficacy of amphetamines.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.

Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.

Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.