Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Bydlaku, jestem twoim fanem, poważnie. Tak bardzo jak Cię podziwiam, tak bardzo Ci współczuję. Jesteś nieocenionym źródłem tzw Schadenfreude dla wszystkich obserwujących tu Twe poczynania i pisz tu, proszę jak najczęściej.
Myślę, że nie jesteś głupim gościem, tylko przez brak kobiety trochę za bardzo się w tym omawianym tu temacie pogubiłeś. Ale jesteś młody i kawał życia przed Tobą. Ja bym już chciał nigdy nie trzepać na fecie, sam mam z tym problem, więc nie będę Cię umoralniał. Chcącemu, nie dzieje się krzywda... Tylko, czego tak naprawdę chciałbyś chłopaku...??
"Bądź uważny, staraj się być szczęśliwy". Desiderata.
Pozdro @Bydlaker
Ja zachodzę sobie w głowię i ciężko mi to jakoś powiązać, bo czasu na regenerację i sen mało, no i chyba zamęczyłby się chłop — pytanie czy wtedy też spał. Nie odpowiedział.
@Bydlaker huh bro, spałeś podczas 3 dniowego maratonu? :)
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Co do rekordów. A rekord utrzymania wstrzemięźliwości podczas fetozabaw jakie miałeś? Bo dobrze wiemy, że krzyżowo wjebany jesteś. A rekord niemasturbowania się? ;) @Bydlaker
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Znam i to.
Przeszło mi z czasem.
Oto smaki życia, kurwa.
08 listopada 2022london5 pisze: To ohydne i przerażające.
Znam i to.
[...]
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki
Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.