Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
ODPOWIEDZ
  • 748 / 39 / 0
randomuser118 pisze:
a nie wszystkie reuptake inhinitory ?
moze juz nie ma z czcho wychwytywac zwrotnie"?

na różowym sie gosc chwaklil 350 mg(jak to mówicie oczywiscie na podkladzie benzo) a potem ie dziwicie, że sie smieje z takiego cpania :)

Nic nie stosuję od dłuższego czasu oprócz BDO dwie polewki w ciągu dwóch dni.
Próbowałem też mniejszych dawek- to samo tylko w mniejszym stopniu
  • 123 / 1 / 0
Daj 25 albo 30mg, najlepiej w czysty nosek albo pod język. Uzupełnij cukier, zjedz coś.
  • 748 / 39 / 0
Jem caly czas tak jak zawsze ale...
Myslisz ze to moze miec cos z cukrem wspolnego?
Ostatnio coraz czesciej widze u siebie objawy jakie sa opisywanw przy cukrzycy. Jestem taki ospaly ociezaly.
  • 1674 / 106 / 0
kup coś co wspomoże prekursory dopaminy.
Ja czekam na NALT, ale popytaj o PEA albo levodope.
Przy fenidatach lipa z jedzeniem. Lipa całkowita.
Aczkolwiek możecie sprobować cieplych napojów. U mnie coś tam pomagało. Ściśniety żołądek się nieco otwierał na żarcie.
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 266 / 9 / 0
p4weu pisze:
eliot pisze:
Ja tam nie wiem czemu wy po stimach nie możecie jeść? Dobra mi też nie powiem że jedzenie smakuje zacnie i wyśmienicie tak jak mi smakuje jak jestem normalny. No ale po pierwsze mam rozum i wiem że muszę jeść, (i jem) a po drugie to jem takie rzeczy które na trzeźwo są zajebiste to po stymulantach są po prostu jadalne. U mnie np. dobrze się sprawdza kebab danie (mięso, frytki i zestaw surówek). Po takim zastawie masz siły na cały dzień toczenia. Jak jestem w domu, (pomijając to że ja mogę dorwać w łapska kotlet, czy pieczoną pierś i zjeść w 3 minuty ;) ) -piszę to do wyjątkowych niejadków, to zjedzcie chociaż może zupę, zawsze to coś, albo jogurt, jabłko, banana, czekoladę? Nie wiem, przecież można zjeść jak się chce na siłę choćby, a jak wiadomo jeść trzeba i jak nie żołądkiem to kierujmy się rozumem.

P.s Nie zapominajmy o jedzeniu, trzeba się zmusić. :finger:
chłopie, u mnie jak i u każdego ziomka nie ma w ogóle opcji żeby coś zjeść po stimach, no chyba że mówimy tu o jakimś ciągu to wtedy jak lecę trzeci i zazwyczaj to ostatni dzień to już wtedy zaczyna w brzuchu burczyć. wcześniej to nie zjem nic choćby mi dopłacali
Da się jeść po stymulantach, ja też tak mam. Jedzenie oczywiście bez smaku ale wmuszam i jem jak trzeba, choćby niewielkie ilości. Też niedawno to odkryłem że jednak się da, wcześniej całe dnie bez żarcia. I nie mam na myśli jedzenia podczas ciągów, tych już praktycznie zaprzestałem , tylko podczas pojedynczego dnia za stimami.
  • 748 / 39 / 0
randomuser118 pisze:
kup coś co wspomoże prekursory dopaminy.
Ja czekam na NALT, ale popytaj o PEA albo levodope.
Przy fenidatach lipa z jedzeniem. Lipa całkowita.
Aczkolwiek możecie sprobować cieplych napojów. U mnie coś tam pomagało. Ściśniety żołądek się nieco otwierał na żarcie.
Probowalem juz l-dope i tyrozyne. Pea tez tylko bez selegiliny.
  • 1674 / 106 / 0
Tyrozyne czy NALT?
Eww zostaje Ci releaser np 3fpm.
Czasem mam wrazenie, że tacy ludzie nie tyle maja cos z neuronami co z samym soba.
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 92 / 1 / 0
Dziś 4 dzień testów, uboki powoli schodzą w stylu niechęć do kontaktów z ludźmi, "widać coś po mnie".
Pytania do doświadczonych:
1. Macie jakiś dzienny limit spożycia, po którym nie ma problemów ze snem?
2. Jakie sporty uprawiacie i o jakich porach? Uwielbiam sport, ale póki co wjazd na serce jest za mocny żeby ćwiczyć siłowo/biegać, co robię zazwyczaj.
3. Czy zażywanie podjęzykowe jest bezpieczne? Najlepiej na mnie działa tą drogą.
4. Wrzucacie coś na sen oprócz Uroseptu i standardowych mikroelementów?
Ja wczoraj walnąłem zolpidem, ale to ostateczność. Byłem po dwóch nockach prawie bez snu, nie chciałem powtórki. Dodam że nie zażywam później niż o 17, dawki, hm, czerwona łyżeczka :) i tak ze 4xdziennie, co 3h się staram nie częściej, choć już od trzeciej godziny działanie słabnie, nie jest tak fajnie jak przez pierwsze 2h i ciśnie na kolejną. Wygląda to na 10mg conajmniej, ale z tego co pisaliście substancja jest mało gęsta i tak też się zachowuje w worku, więc nie wiem.

Pociągnę temat drogi podania, dziś rano pierwszy raz spróbowałem od razu w żołądek i kiepsko podziałało, jakoś adrenalinowo jakby. Przed chwilą poszła kontra pod język i od razu lepiej. Czuć wyraźnie dopaminę i serotoninę, namiastkę stymulantowej euforii.
P.S. Ciekawostka. Lecę na baklo już od lat, dawki od 75-125mg dziennie. Na 4-fmph mam mniej stresu w kontaktach i dużo lepiej się czuję przy małych dawkach baklo niż przy dużych! Zupełnie odwrotnie niż bez fenidatu.
  • 12 / / 0
Siemanko panowie i panie!! Sory za odgrzewanie starych pierogow!! Chcialbym poznac roznice pomiedzy 4f-MPH a zwyklym metylo. Wiem ze czasem przewijalo sie cos na ten temat w watku ale chcialbym zeby informacje byly rzetelne i usystematyzowane. Generalnie mialem kiedys spore ciagi na metylofenidacie aptecznym, oczywiscie kiedys w pewnym momencie przyszedl mi do glowy pomysl sniffu zakochalem sie w tej substancji. Jednak po miesiecznym wciaganiu nie dzialo sie ze mna nic az takiego zlego mimo odstawienia z dnia na dzien poza tym ze sporo schudlem. Duzo jest pisane na temat wiekszych skutkow ubocznych 4f i ogolnie ze to duzo bardziej hardkorowy zwiazek przynajmniej z tego co wydedukowalem. Czy moglby mi ktos pomoc. Dzieki pozdro
  • 123 / 1 / 0
nasienie14 pisze:
Probowalem juz l-dope i tyrozyne. Pea tez tylko bez selegiliny.
Dopamina imo nie jest odpowiedzią, raczej odpowiednia proporcja między dopaminą a noradrenaliną.
Też miałem senność po etylofenidacie, kiedy etylofenidat był jeszcze jedynym rc z którym miałem styczność. Przez wiele miesięcy nie przekraczałem 10mg na 3-4h i to na etylo.
Większość suplementów to czyste wyciąganie kasy od klientów w zamian za złudzenia.
Dobrze zjedz, nawodnij się, pojedz trochę słonych rzeczy, przetestuj jednego dnia 2x niższą, innego 2x wyższą dawkę, jak żadna opcja nie zadziała, są jeszcze releasery
Jak releasery nie pomogą, a czujesz, że coś jest wyraźnie nie tak z poziomami energii, znajdź ogarniętego psychiatrę, bo jest możliwość że potrzebujesz czegoś na lekkie rozluźnienie, wyrównanie nastroju, a nie stymulantów.

Co do moich refleksji, lepiej za często na tym nie jechać, ciągi przyspieszają tolerkę i psują działanie.
Jak nie jestem przygotowany do wzięcia 4fmph, albo jeszcze gorzej, jeszcze trochę przedobrzę, to kończy się na bólu głowy, obniżonej wydajności i drażliwym nastroju.
Ale na same weekendy z odpowiednim przygotowaniem jest bdb. I wtedy 4fmph jest w cholerę wydajny, dziwię się jak powoli ubywa z wora przy bdb działaniu.
I tak niedługo zrobię sobie przerwę od tej konkretnie substancji na rzecz czegoś innego.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem

Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.

Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy

Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.

NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy

Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.