...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 16 / 3 / 0
wlasnie zupelnie nie mysle o lufce i trawie .
  • 1864 / 699 / 0
[mention]Malutkaaaa94[/mention]To dobrze rokujesz :old: , ale nie daj się skusić bo znowu możesz popłynąć %-D
"Na nic mi terapia,
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
  • 8103 / 909 / 0
Ja ponad 2 mc. bez trawska :D
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 1864 / 699 / 0
09 stycznia 2018UJebany pisze:
Ja ponad 2 mc. bez trawska :D
To tyle co ja, piona :gun:
"Na nic mi terapia,
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
  • 73 / 16 / 0
A wy wszyscy macie tylko zamiar , na krótką chwilę przestać jarać ? Czy macie dość i chcecie z tym skończyć ? :D
  • 16 / 3 / 0
Ja to na stale z tym chce slonczyc dla samej siebie by funkcjonować pozytywnie i normalnie jak prawie kazdy polski obywatel xD . Dzis 9 dzien i jest dobrze. Lepiej sie troszke czuje fizycznie bo az tak sie nie mecze jak pierwsze dni detoxu domowego ( tylko nie wiem czy to przez nastawienie zle do jarania czy poprostu przez to co biore czy proszki uspokajajce glukoza i moczopenne proszki oraz witaminy ) ale za to mam czasami wachacze nastrojów ze nikogo nie chce znac xddddd zupelnie nikogo zamknac sie w pokoju na klucz zeby nikt nie wchodzil do niego byle by pozostać w tej chwili sama , nawet mojego bartusia bo do niego tez tak pisze ( co wiem ze nie jest dobrym pomysłem) lub jestem tak pozytywnie nastawiona na swiat ze jestem mila dla innych jak nigdy w zyciu xd mysle ze moze jestem na dobrej drodze by rzucic to calkowicie lecz wy jak uwazacie ? Czy takie same mieliście nastawienie do ludzi i wachacze nastrojów co ja ? Nawet piszac o tym wszystkim tutaj wam o tym jak to przezywam nie pomyslalam ani razu ze moglabym zapalic sobie np blancika teraz czy tam jutro czy kiefy inndziej. Nie siedzi mi to w glowie nawet jak opisuje o swoim problemie.
  • 1864 / 699 / 0
09 stycznia 2018RudyKornel pisze:
A wy wszyscy macie tylko zamiar , na krótką chwilę przestać jarać ? Czy macie dość i chcecie z tym skończyć ? :D
Chciałem zacytować, a kliknąłem karme %-D Ja mam dość i chce z tym skończyć wreszcie :gun:
"Na nic mi terapia,
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
  • 140 / 11 / 0
Przypominam palącym jointy z tytoniem, a nie palący papierosów są, że i tak są uzależnieni od nikotyny. Chęć na lolka to też często ukryta chęć na papierosa. Przy odstawieniu walczymy wtedy z dwoma nałogami.
  • 16 / 3 / 0
Pale papierosy tylko i wyłącznie teraz
  • 73 / 16 / 0
Po przeczytaniu całego wątku na temat detoxu i po wytrwaniu roku raczej kończę wbijanie na hypka bo już codziennie tu witam :DD
A Papierosów nie chcesz rzucać , ja na szczęście nie pale , dawno paliłem ale jakoś z czasem mnie nie ciągneło to palenia co innego z mj , odrazu się spodobała :D
A że się tak spytam jak tam z twoimi koleżankami , nie mają dość mj , czy nadal twierdzą że wszystko ''ok i wszystko w porządku'' ? :D
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.