...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 174 / 11 / 0
Moim zdaniem nie da się wjebać w zioło xd
Po prostu człowiek, który dużo pali nastawia się w ten sposób, że lepiej się po tym czuje.
Skoro zdrowiu to nie szkodzi (chyba, że w jakichś szczególnych przypadkach - to tak jak z herbatą %-D) to nie widzę powodu, żeby ktoś miałby przestać palić "bo jest uzależniony".
To przecież jasne, że organizm przyzwyczaja się do psychoaktywnego TeHaCe, ale poza zaburzeniami pamięci, czy funkcji poznawczych... Sam nie palę od dawna tylko z tego powodu.
Użyszkodnik jest aktywny na hyperrealu.
Przeczyta twoją odpowiedź i odpowie na twój post, chyba że znów dostanie bana :cheesy:
  • 73 / 16 / 0
No widzisz a ja żadnych dziur po paleniu nie mam, gorszej pamięci a ty masz a ja mam coś innego i też mogę się dziwić . Tobie dolega to a komuś coś innego . Hah śmieszy mnie to że wszyscy z moich znajomych i w tym ja , jarali bardzo dużo a o gastro nie wspomne ile zjadają a nic nie potrafią przytyć a zasypują się masą jedzenia i gdzie to wszysto idzie ? Od kiedy nie palę przybywa mi na wadze
  • 1864 / 699 / 0
[mention]RudyKornel[/mention]Też to zauważyłem, że odkąd nie pale tyje, choć na gastro wrzucałem jak do śmietnika.[mention]Stteetart[/mention] masz na to teorię? :-D
"Na nic mi terapia,
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
  • 9400 / 1835 / 2
Pojebales metabolizm.
Mieszanie tluszczu z cukrami wegli z tluszczami itd.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 10 / 1 / 0
07 stycznia 2018umrzemywcierpieniu pisze:
Moim zdaniem nie da się wjebać w zioło xd
Jak popalales sobie przemyslowke przez tydzien to napewno.
07 stycznia 2018LOBO87 pisze:
[mention]RudyKornel[/mention]Też to zauważyłem, że odkąd nie pale tyje, choć na gastro wrzucałem jak do śmietnika.[mention]Stteetart[/mention] masz na to teorię? :-D
Konopie, szczegolnie te z ulicy w znaczacy sposob wplywaja na metabolizm, przybranie na wadze to naturalna kolej rzeczy :)
  • 174 / 11 / 0
XD chłopaku ty brałeś kiedyś narkotyki? Po prostu zielsko nie ma potencjału uzależniającego. Już nie porównuję do opiatów, czy benzo po prostu trzeba mieć zajebiście słabą psyche, żeby sobie wmówić że się jest uzależnionym od bakania
Przeczyta twoją odpowiedź i odpowie na twój post, chyba że znów dostanie bana :cheesy:
  • 1864 / 699 / 0
XD chłopaku ty brałeś kiedyś narkotyki? Po prostu zielsko nie ma potencjału uzależniającego. Już nie porównuję do opiatów, czy benzo po prostu trzeba mieć zajebiście słabą psyche, żeby sobie wmówić że się jest uzależnionym od bakania
To na hypku same słabiaki, skoro wątek ma tyle stron...
"Na nic mi terapia,
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
  • 174 / 11 / 0
Jak dalej będą tutaj siedzieć, to większe problemy zaczną mieć niż uzależnienie od trawy :cheesy:
  • 9400 / 1835 / 2
07 stycznia 2018LOBO87 pisze:
To na hypku same słabiaki, skoro wątek ma tyle stron...
Pisalem juz- najwiekszy problem to taki, ze przecpancy lapia sie mj.
I potem placz, ze ich mj wykonczyla.
Nie, nie 10 lat cpania czego popadnie.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 1864 / 699 / 0
[mention]Stteetart[/mention]No w sumie, mj była tylko gwoździem do trumny, którą budowaliśmy sobie przez lata sami.
"Na nic mi terapia,
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.