Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
oxan pisze: no fentanyl bije na łeb wszystkie inne opio. mój number one na liście. nic się do niego nie umywa, skręt po nim też hahahaha
niech "G" bedzie stopniem intensywnosci glodow (w skali 0 do 10), kac=0.5, H glody=5 , fntylowe glody = 9
teraz E podzielone przez G niech bedzie tzw "ogolnym wspolczynnikiem dobroci draga" (D)
widac ze w przypadku H ogolny wspolczynnik D=7/5=1.4
a w przypadku fnt ten wspolczynnik D= 9/9=1
wiec lepiej oplaca sie napierdalac H, euforia prawie taka sama, glody duzo mniejsze.
mysle ze wynika to z tego ze H jest "organic", a wszystko co "organic" jest lepsze dla organizmu niz 100% laboratoryjnie wytworzony drag
sex z samym sobom jest najlepszy]
ojapierdole, nawet nie wiedzialem ze jestem taki madry!
porucznik, jesteś totalnie poryty, ja też potrafię wstawić liczby z dupy i wyjdzie mi, że fnt jest 2 razy lepszy od helu. A skręt po waleniu gruchy to żadne 0, spokojnie dałbym 1 za ból mięśni i chuja (jak troszkę przesadzisz).
Ja juz to rzucilem z 10 lat temu, nie pamietam jak jest.
wal se te garkową herę, ja pozostanę przy "plastikach". nie lubię zanieczyszczonych zamulaczy. jestem wrażliwy i delikatny osobnik. lubię to co czyste i czysto działa. herę też b.lubię, ale nie z gara, tylko z probówki. wierz mi, diametralna różnica. kiedyś pisałem, że zwolennikiem "kopa" nie jestem, pewnie dlatego, że w życiu dostałem i dostaje za dużo "kopów", ale w dupę hahaha
konsultacja ze mną zagraża życiu i zdrowiu
Janssen-Cilag powinien mnie dożywotnio sponsorować
matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności
jak oxaszewski mozesz pierdolic gary skoro tego nie probowales?
ja grzalem czajne (bardzo malo proszku w worku, wiec chyba czysta) i garowy towar - wiec mam porownanie.
poza tym tzw. experience - ty jebiesz swoje plastiki kilka lat, ja jebie swoje "organiki" kilka-fakn-dziesiat lat.
wolnosc - ty jeb plastiki, ja bede biegal za moimi ulubionymi organikami. (chociaz plastika tez nie wyrzuce jakbym mial w reku)
qrwa - jakby fnt byl taki dobry, to dlaczego mafiozi sie dalej pierdolom z przemytem z afganistanu?
przekupowanie celnikow, wsadzanie workow w dupe, polykanie, kombinacje-spekulacje jak huj.
Dlaczego jakis mafiozo nie wezmie takiego alchemika jak oxaszewski , da mu 50 patoli, kupi odczynniki i nie powie: "napierdalaj mi oxaszewski dwa kilo tego fenta, jak dobrze zrobisz to ci dorzuce z 10 patoli"?
Myslales kiedys o tym ze jest maly popyt na fnta a duzy na H? dla-fkn-czego?
a poza tym gratuluje, 1000 wierszykow juz pan napisal
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!
Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1
GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
mniam mniam mniam
trza lubić po prostu. fentaś to inna bajka, nie ma takiego pierdolnięcia po zapodaniu jak heroina, działa głównie we łbie, bez tego bodyloadu co przy makowcach, działa znacznie krócej, ale za to fajnie sobie można nim wysycić tkanki i być non-stop ujebanym, wogóle jest mniej euforyczny od heroiny, ale wywołuje większe uczucie błogostanu i szczęścia niż ona.
idealny opioid, idealny. uwielbiam z całego serca.
Toker pisze: White China to alfa-metylofentanyl. Łyso ci?
nie chce mi sie wierzyc, oxas pierdoli ze trzeba tego mikrogramy, a to jest w huj malo.
to co ja bralem to bylo tak gdzies na czubku noza, no powiedzmy huj wie ile ale tak z 1/50 grama, czyli 20 miligramow.
a w jednym miligramie jest 1000 mikrogramow.
huj, nie wierze. jestem na 99.9% pewien ze czajna-uajt to dobrze oczyszczona hera.
poza tym bambo zalatwiali to na dzielnicy arabskiej, od tych kameli ktorzy latali do iranu czy huj wie gdzie.
wiec Toker chyba nie masz racji, amen!
dla mnie chodzi o kopa i euforie, H dlatego jest lepsza (w moim przypadku)
dalej: fentanyl jest uznawany za niebezpieczny, dlatego, ze na swiecie(cokolwiek to znaczy, ale chyba chodzi o ta zwany zachód- plany- polska kontra stany) heroina jest mieszana z fentanylem i taka mieszanka konczy sie dla zwyklych helup zgonem- z duza dawke przypierdalaja kupujac taka "heroine".
czesto taka mieszanka jest nazywana syntetyczna heroina, a jest to miks fentanylu(calego czajna- wiem wiem, to fentanyl fentanyl jest. wiem wiem co to) i brałna.
czajna łajt to cos innego niz kosztowales poruczniku, tak smiem twierdzic.pfu, tak mnie sie tylko wydaje
Rozmowy acreal
chyba ze kupowac prawdziwy braun w brylkach, taki co smierdzi octem jeszcze.
albo wcale nic nie grzac i huj ! :)
a kurva nie - dlaczego po tego niby fenta lataja do Iranu? przepraszam, lataja po biala hera i dosypuja potem na miejscu fenta.
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków
Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.