Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2429 / 579 / 155
[mention]weedkacy[/mention] A jaka dawka majki to była z weedem?
Uwaga! Użytkownik taurinnn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 800 / 67 / 0
Wtedy byłam po strzale ze 100 mg majki i kilku buchach weeda. No i dwa browarki. Tak akurat wyszło wtedy.
"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."

I’m medicated, how are you?

Wszystko, co zostało tutaj napisane przeze mnie, to fikcja literacka i wymysł chorego umysłu.
  • 8103 / 908 / 0
@weedkacy
Jak nie chcesz zejść z tego świata to nie łącz opio + alkohol.To bardzo niebezpieczny mix.Wydaje się tobie, ze znasz organizm a tu zonk i właśnie boisz się położyć spać. :finger:
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 2429 / 579 / 155
To ja po strzale 250 mg majki połączonym z alprą (1 mg) i kwetiapiną (100 mg) zrobiłam się sina na gębie, a tolerkę mam sporą. W sumie tętno mi spadło do 40-paru, ale pospałam sobie dłuuuugo i obyło się bez (tfu!) naloksonu.
Uwaga! Użytkownik taurinnn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 924 / 138 / 0
Powyższy mix zapewne byłby śmiertelny dla kogoś bez jakiejkolwiek tolerki bądź znikomą.
Niektórzy po 25mg kwetiapiny potrafią przespać prawie dobę, samo 250mg majki wielu by uśmierciło (nawet przy podaniu oralnym jak się jest schorowanym emerytem!), no a bezno + opio...
Słuchaj, malutki, nie będę ci tłumaczyć życia.
  • 800 / 67 / 0
25 września 2018UJebany pisze:
@weedkacy
Jak nie chcesz zejść z tego świata to nie łącz opio + alkohol.To bardzo niebezpieczny mix.Wydaje się tobie, ze znasz organizm a tu zonk i właśnie boisz się położyć spać. :finger:
Wiem, głupota z mojej strony. Nie położyłam się, dopóty mój stan się nie poprawił.
Napisałam to, by przestrzec nowych użytkowników. (Chociaż i tak sami wiemy ile znaczą darmowe porady ćpunów z forum)

Wszystko, co zostało tutaj napisane przeze mnie, to fikcja literacka i wymysł chorego umysłu.
  • 2429 / 579 / 155
[mention]weedkacy[/mention] Warto chociaż próbować ostrzegać, racja… I po jakim czasie Ci przeszło?
  • 800 / 67 / 0
Jakoś po 3-4 godzinach od palenia i browarów. Wypiłam też kawę, co nieco mi pomogło. Uważajcie na siebie, towarzysze!

• 3 / / 0
Dzień dobry wszystkim. Mam do was parę pytań coby się dziś nie zabić, otóż w moje łapska wpadła Majka w ampułkach i nadchodzą ww. pytania. Czy taki roztwór można zaaplikować podskórnie, jeśli tak to czy istnieje jakaś maksymalna ilość ml, żeby nie zrobić sobie krzywdy? Czy jeśli byłem na szczepieniu to nic nie stoi na przeszkodzie żebym się dzisiaj "odstresował"? Oraz ostatnie pytanie jakiej dawki użyć jeśli moje dawki kody wynosiły o 1 do 1,4g? Z góry dzięki za odpowiedzi :-)
You can't understand a user's mind
But try, with your books and degrees
If you let yourself go and opened your mind
I'll bet you'd be doing like me
And it ain't so bad
  • 13 / 3 / 0
[mention]Zywiec zdroj[/mention]
Podskórnie maksymalnie podaje się do 2ml roztworu, i tak, ampułki jak najbardziej się do tego nadają. Szczepienie w niczym nie przeszkadza. Co do dawki to zawsze najlepiej zacząć od jak najmniejszej, zobaczyć jakie będą efekty, jak nie będą zadowalające to możesz zawsze wziąć więcej. Jedna ampułka na próbę (masz te po 20mg?), a potem sobie dorzucisz. Jak zaczynałam z tymi ampułkami to jedna mi wystarczała, ale kodeiny brałam wcześniej tak między 400 a 500. Więc Tobie pewnie wyjdzie więcej, ale tak jak mówię, najlepiej powoli samemu sobie wyczuć.
ODPOWIEDZ
Newsy
Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.

Koniec z lękiem po THC? Ten popularny terpen może być kluczem

Czy zdarzyło Ci się kiedyś poczuć niepokój lub lekką paranoję po użyciu marihuany? To częste doświadczenie, zwłaszcza przy mocniejszych odmianach, bogatych w THC. Od lat w branży konopnej krąży teoria „efektu otoczenia”, która sugeruje, że inne związki w roślinie mogą łagodzić te negatywne odczucia. Do niedawna była to jednak głównie opowieść. Teraz mamy twarde dowody.

19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.