Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 1974 / 525 / 0
Ja biorę Alprox, wcześniej Afobam i Zomiren, Xanax też miałem i jednak wolę tańszy Alprox.
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 522 / 64 / 0
Wy nic nie rozumiecie, kolejny raz ta kretyńska dyskusja, który zamiennik jest lepszy (uwaga, żaden).

Pokaże wam ostatecznie, że się mylicie:
Ten zomiren to już całkiem "poraszka". Tak to trzeba 3 piguły zjeść żeby zadziałał podobnie jak 1 xanax.
Człowieku, "poraszka", to Twój kompletny brak myślenia. Wyobraź sobie, że jesz 3mg alprazolamu dziennie w postaci "Xanaxu". Kończy Ci się zapas, idziesz do apteki, ale mają tylko "Zomiren", ok - kupujesz. No i zjadasz tego dnia 3mg alprazolamu jak zwykle tylko w innym opakowaniu, generyka Zomirenu. Wiesz co by się stało, gdyby faktycznie coś było nie tak z "3 razy słabszym Zomirenem? Dostałbyś takiego skręta, że by cię popierdoliło.

Ludzie, zanim znowu jakiś geniusz wklei wypociny oxana, czy coś, weźcie wy się zastanówcie. No sami sobie odpowiedzcie, ile osób po zmianie jednego generyka na inny wyłapało skręta, bo coś działało x razy słabiej? Nie ma takich osób. To by była afera na kosmiczną skalę i wycofanie leku, ludzie!

Fakty mają gdzieś wasze uczucia/odczucia. To, że oryginalny Xanax szybko wchodzi podany pod język i go "bardziej czuć", nie zmienia obiektywnej rzeczywistości. Ile jeszcze będzie wałkowania tych bzdur? Ile jeszcze teorii, wypełniacze? Co jeszcze? Reptilianie? Dajcie sobie siana, bo mimo, że to jest ćpuńskie forum i wiele osób łącznie ze mną może mieć coś zarzucone, ale nie róbcie z k***y z logiki, rozumu i godności człowieka.
Uwaga! Użytkownik GL HF nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12631 / 2442 / 0
Z tym 3 x słabiej, to oczywiście przesada, jednak "jakość" działania na korzyść Xanaxu jest odczuwalna przez wiele osób (w tym mnie).

Jak przebywałem w Chile, załatwiłem recepty na Alprę i wykupiłem najtańszy (nazywał się po prostu "Alprazolam") - kosztował jakieś 3 zł za paczkę 0.5, gdzie Xanax kosztował... ponad 60 zł. Działanie niby podobne, ale musiałem zjeść więcej.
  • 837 / 78 / 0
Podłączam się pod opinie, że wszystko jeden chuj. Żaden kurwa osławiony w ameryczce zanni nie klepie lepiej niż generyki, a przynajmniej mnie.
Who Jah bless, let no man curse
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
  • 1008 / 204 / 2
Bez kitu, za każdym razem jak wchodzę w ten temat to ta sama dyskusja i te same wnioski, że to jeden chuj %-D
Uwaga! Użytkownik eth0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 837 / 78 / 0
To mój pierwszy głos w tej sprawie %-D .
Jebać apteczną alpre tylko kurwa zielone hulki lub czerwone diabły z dm, albo ulicy w uk/usa :gun: :gun: :gun: :gun:
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
  • 1974 / 525 / 0
03 października 2018GL HF pisze:
Wy nic nie rozumiecie, kolejny raz ta kretyńska dyskusja, który zamiennik jest lepszy (uwaga, żaden).
+1

Placebo is a hell of drug. :-D
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 784 / 46 / 0
Dziś do 3mg klona i 1mg xanaxa który nie przebił się za mocno przez pst :cool:
  • 1931 / 191 / 0
Mnie ostatnio Alpra + PST wyniosły w nowy wymiar ućpania.
Take DXM and Be Happy
  • 837 / 78 / 0
Ja dziś alpra (skromne 1mg,żeby żyć + schodzę dla MDMA :heart: ) + oxy póki co 120mg będzie słabo mam jeszcze 80 i walnę sniffem.
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu

Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.

Trump: sześciu przemytników zginęło w naszym ataku na łódź transportującą narkotyki

Prezydent USA Donald Trump poinformował, że amerykańskie siły we wtorek przeprowadziły atak na łódź u wybrzeża Wenezueli, którą według wywiadu przemycano narkotyki. Zginęło sześć osób, które Trump nazwał „narkotykowymi terrorystami”.

Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie

- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.