Pokaże wam ostatecznie, że się mylicie:
Ten zomiren to już całkiem "poraszka". Tak to trzeba 3 piguły zjeść żeby zadziałał podobnie jak 1 xanax.
Ludzie, zanim znowu jakiś geniusz wklei wypociny oxana, czy coś, weźcie wy się zastanówcie. No sami sobie odpowiedzcie, ile osób po zmianie jednego generyka na inny wyłapało skręta, bo coś działało x razy słabiej? Nie ma takich osób. To by była afera na kosmiczną skalę i wycofanie leku, ludzie!
Fakty mają gdzieś wasze uczucia/odczucia. To, że oryginalny Xanax szybko wchodzi podany pod język i go "bardziej czuć", nie zmienia obiektywnej rzeczywistości. Ile jeszcze będzie wałkowania tych bzdur? Ile jeszcze teorii, wypełniacze? Co jeszcze? Reptilianie? Dajcie sobie siana, bo mimo, że to jest ćpuńskie forum i wiele osób łącznie ze mną może mieć coś zarzucone, ale nie róbcie z k***y z logiki, rozumu i godności człowieka.
Jak przebywałem w Chile, załatwiłem recepty na Alprę i wykupiłem najtańszy (nazywał się po prostu "Alprazolam") - kosztował jakieś 3 zł za paczkę 0.5, gdzie Xanax kosztował... ponad 60 zł. Działanie niby podobne, ale musiałem zjeść więcej.
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
Jebać apteczną alpre tylko kurwa zielone hulki lub czerwone diabły z dm, albo ulicy w uk/usa
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
03 października 2018GL HF pisze: Wy nic nie rozumiecie, kolejny raz ta kretyńska dyskusja, który zamiennik jest lepszy (uwaga, żaden).
Placebo is a hell of drug. :-D
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.
Trump: sześciu przemytników zginęło w naszym ataku na łódź transportującą narkotyki
Prezydent USA Donald Trump poinformował, że amerykańskie siły we wtorek przeprowadziły atak na łódź u wybrzeża Wenezueli, którą według wywiadu przemycano narkotyki. Zginęło sześć osób, które Trump nazwał „narkotykowymi terrorystami”.
Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie
- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.