Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 280 / 20 / 0
zdarza się
  • 308 / 17 / 0
Moj serdeczny przyjaciel gdy ze mną je to często go wzdryga przy spływie, natomiast ja przyjmuje ten gorzki posmak z pokorą, bezproblemowo. Ba, nawet go lubię
  • 188 / 37 / 0
Jak zaczyna sie lubić ten smak i na niego czekac, to zaczynają się problemy hehe.
  • 43 / 2 / 0
https://www.youtube.com/watch?v=eBQXipt3urU konkretny wywiad z wampirem amph szczerze polecam wysluchac.Mieliscie podonie ? Umnie bylo duzo podobienstw.Dziwi mnie to ze nie szukal wtedy pomocy u psychiatry.Napiszcie swoje wrazenia
Uwaga! Użytkownik Grom nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 308 / 17 / 0
Zniknęły jedne problemy, pojawiły się inne,a życie płynie, byleby tylko jak najdłużej.
  • 9 / 3 / 0
Jeszcze kilka tygodni temu napisałabym w czasie przeszłym "miałam", jednak cholera mam podobnie. Psychiatra jedyne co może zaoferować to antudepresanty, a na to nie ma magicznej pigułki. Jedynie w połączeniu z silną chęcią skończenia z nałogiem, co najważniejsze nie dla kogoś czy przez coś ale dla samego siebie, dobra terapia i przydatne wsparcie bliskich mogą przynieść pozytywne efekty. Mogą, ale nie muszą, tak samo jak dla osoby o wyjątkowo silnej woli i determinacji w pracę nad sobą jest realne obejść się bez pomocy specjalistów. Żeby nie było za łatwo, na etapie już trzeźwego życia z czasem zapominamy te wszystkie negatywne skutki uzależnienia, a natretnie daje o sobie przypomnieć w codziennych czynnościach myśl typu "po kresce bym to zrobiła lepiej, więcej i w ogóle by mi się chciało". I trzeba się przygotować na to, że owe wspomnienie zostanie już z Tobą do końca, sztuka by jak najdłużej temu nie ulec. Pozdro.
Uwaga! Użytkownik rizzla92 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 605 / 89 / 0
Ja to wolę taki stuff, który pobudza mnie mentalnie, do działania i wzbudza kreatywność, a nie taki, po którym trzęsą mi się łapy, serducho szaleje jak pojebane i nic zrobić nie można, bo rozpiździaj. Czy to może być kwestia lewo/prawoskrętnej fety, czy może to jakieś podroby?
LUBIĘ GRZEŚKI CZEKOLADOWE.
  • 155 / 37 / 0
24 lipca 2017Grom pisze:
https://www.youtube.com/watch?v=eBQXipt3urU konkretny wywiad z wampirem amph szczerze polecam wysluchac.Mieliscie podonie ? Umnie bylo duzo podobienstw.Dziwi mnie to ze nie szukal wtedy pomocy u psychiatry.Napiszcie swoje wrazenia
Masakra, jakie to jest kurwa prawdziwe,daje do myslenia ale watpie by komus pomoglo przestac cpac, osobicie lekko ponad 60h bez snu sluchalem tego i po paru zdaniach dotarlo do mnie. że czuje sie tak samo tylko roznica wieku/wychowania sprawia ze to co mowi ja ubieram w ciut inne slowa. Nie wiem ktore emocje ktore we mnie wywolal sprawilo ze do konca ogladlaem to ze lzami w oczach. Jestem takim samym debilem jak on. Zdajac sobie sprawe z tego ile krzywdy robimy sobie, rodzinie bliskim..kudziom ktorzy zawse mimo wszystko pomagaja nam bez interesownie,wierzą w to, ze ta przyjazn mimo nalogu dziala w obie strony jak ostanie scierwa potrafimy ranic, wykorzystywac ich dobroc oraz bo latwiej klamac tych ktorzy szczerze pragna naszego dobra..Swiadomosc tego, ze zdaje sobie z tego sprawe i dalej w to brne dobija mnie na tyle,ze czlowiek takio jak ja i wielu z nas nie zasluguje by zyc. To cos tak zlego ze moj mozg tak szybko jak sobie o tym przypomina jeszcze szybciej wyrzuca.. Pragne wierzyc, ze ludzie do ktoych nie dotarło jeszcze ze są tacy sami dotrze to jak najszybciej bo byc moze ktos sie opamieta.
Uwaga! Użytkownik Amffaa jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 14 / / 0
Mi z kolei przydarzył się od niedawna przymusowy odwyk - dil na rauszu się na mnie obraził z dupy i odciął od dopływu sproszkowanego szczęścia. Nie powiem, żebym był tym zachwycony, ale i tak żenił szmatę z BCAA czy innym ścierwem - tym się staram pocieszać. Funkcjonować funkcjonuję, ale jednak tęsknota za rytuałem tasowania i szurnięcia nita jest silna...
  • 352 / 99 / 0
Znalazłem w plecaku nie otwieranym od 2 lat pakiecik (koperta z papieru) z.0,5. Trochę ciemniejszy kolor niż miało przedtem i twardsze.

Nadaje się toto jeszcze? Szkodliwe (bardziej niż świeże)? Co myślicie?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych

Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.

Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?

Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.

CBŚP rozbiło narkotykowy biznes w darknecie. Zabezpieczono tysiące waporyzatorów, ciastek i batonów

Funkcjonariusze CBŚP rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, która przez kilka lat produkowała i sprzedawała narkotyki za pośrednictwem sieci darknet. W ofercie grupy znajdowały się m.in. waporyzatory, ciastka i batony nasączone substancjami psychoaktywnymi THC i HHC. W sprawie zatrzymano 10 osób, z których osiem decyzją sądu zostało tymczasowo aresztowanych.